Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 049
  • 908
  •   1
Отговори
# 870
  • Великобритания
много сте писали , има ли спойлер за довечера за Фермата ?

# 871
  • Асеновград
Елена.

# 872
  • Великобритания
пада или бие ?

# 873
  • Вестерос
Ами четете, два пъти го писах. Елена бие

# 874
Че твърде много се обърна на обсъждане и "не искам тоя да печели" е факт, но и че няколко пъти се каза, че Альона отпада тази вечер (още от миналата седмица) също е факт.

Другият спойлер, който има за Фермата е, че скоро има двубой Калин срещу Гуспата и си тръгва Гуспата след контузия.

# 875
Аз пак идвам с фейсбук предположения.Не много по темата,ама колкото да обсъждаме нещо.След руското чудо УЖ реда на отпадане бил : Гуспата(след контузия),Хепи Ванче ,Радо,Аксения.

# 876
Мани и Фейгин са ни спойлнали още на премиерата на първи епизод в кои отбори попадат, но откъде да забележим Grinning Вижте цветовете на роклите им:

# 877
Приличат ми на абитюриенти с класната госпожа Джаферович 😂

# 878
Фейгин и Виктория също:

# 879
Аз пак идвам с фейсбук предположения.Не много по темата,ама колкото да обсъждаме нещо.След руското чудо УЖ реда на отпадане бил : Гуспата(след контузия),Хепи Ванче ,Радо,Аксения.

Ако наистина е така, старите надежди ще ядът по малко храна и ще си спят навън.

# 880
Що бе? Така излиза 4 на 4

# 881
Тази седмица спойлерите ви са ТОП !
Леля Веска , Чакала и Альона 💁♂
Браво 💪🏻

# 882
Ако спойлерът за реда на отпадане е верен, то:
В момента е 2:2, другата седмица 2:3 (Гуспата), след това обаче ще стане 4:3 (ХепитУ и Радо) и накрая 4:4 (Аксения)...ами малко нагласено ми изглежда, за да има интрига до края хаха

# 883

Това просто същество Хейти Ванче от кой отпада? Има ли инфо?

# 884
За другата седмица знаят ли се номинираните в ИВ ?!

Общи условия

Активация на акаунт