Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 049
  • 908
  •   1
Отговори
# 855
Аз мисля ,че четворката ще са Алекса ,Валери ,Лефтеров и Жени .

# 856
Съжалявам ама на съвета Евгения прилича на травестит 😀

# 857
Ковид кой отбор прави 5 точки в Фермата ?

# 858
Айде аз ,като видна любопитна Мара,да питам за следващата седмица,как се развива ИВ?

# 859
Айде аз ,като видна любопитна Мара,да питам за следващата седмица,как се развива ИВ?
Ще трябва да изчакаме пейката 😅

# 860
Понеделник - Битка за територия!
Вторник - Капитанска битка!
Сряда и Четвъртък - Номинационните битки!
Петък - Елеминации!
Събота и Неделя - Размисли тук във форума!
Sunglasses

# 861
От лайфовете може да се разбере много.
Така е, дори и да няма директни спойлери в стил "Вики". (Като я споменах, очаквам следващата седмица сините да са в резиденцията.)
Например в последния на Алекса той коментира битката с Аспарух и каза, че заради продукцията такава не може да има до края на Игрите. Когато пак отговаря на въпрос за тази битка каза, че такава не може да има, докато не "отпадне", т.е. битка след Игрите + битка, като отпадна = оставам до края.

Кога беше денят за пейката?

# 862
  • Брюксел / София
Може ли някоя добра душа да каже кога отпада тази коза джеферович от ИВ?

# 863
Тя май не отпада а си тръгва последна.

# 864
Ще трябва да изчакаме пейката 😅
Кой отговаряше за пейката и кога е срещата там.

# 865
Тя май не отпада а си тръгва последна.
Стига де,имайте милост😂

# 866
Не давайте повече гласност на пейката, че от Нова ще вземат да я изрежат или преместят. Да ѝ измислим някакво друго кодово име Joy
Скоро ще застуди и някъде другаде ще се премести "мястото на срещата".

# 867
Ще напиша и тук моето предположение. Според мен, Чакалов си е тръгнал извънредно. Нещо се е случило, сълзи, тръшкане, момчето не е издържало на кокоши врякания и продукцията са му отворили вратата. Мира спечели играта с игра с топче, остават Филип и Чакалов. Битката им не беше епична, напротив.
Тупарев често го е правил, Имат си опит.

# 868
Не искам да повярвам, че Джеферович печели! В момента тя е най-мразеният играч от всички сезони според мен. Досегашните победители са все добри играчи, които си имаха много фенове... Не помня да е имало такъв хейт за Милен или Андрей.
Ако е нагласено Джеферович да спечели, нямаше ли от продукцията да я представят в по-добра светлина? От излъченото за нея тя събира все повече хейт, за сметка на Фифо примерно. Той човека влезе като резерва, с голямо самочувствие....обаче в момента все повече хора му симпатизират.

# 869
  • София
Не искам да повярвам, че Джеферович печели!
Скрит текст:
В момента тя е най-мразеният играч от всички сезони според мен. Досегашните победители са все добри играчи, които си имаха много фенове... Не помня да е имало такъв хейт за Милен или Андрей.
Ако е нагласено Джеферович да спечели, нямаше ли от продукцията да я представят в по-добра светлина? От излъченото за нея тя събира все повече хейт, за сметка на Фифо примерно. Той човека влезе като резерва, с голямо самочувствие....обаче в момента все повече хора му симпатизират.
О, не, и аз!
Не мога да повярвам, че играчи като Чакалов и Гайтанов ги няма, а Мирела, Мишето и компания ги гледаме всеки ден. Еми, да ме извиняват продуцентите, ама Гайтанов на мен ми беше супер интересен играч. Стискам палци на Гого!

Общи условия

Активация на акаунт