Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 059
  • 908
  •   1
Отговори
# 45
Представящият се за Елица написа някакви лексиконни групости, че не разбираме от любов и чувства. Пита, дали нямаме семейства и любими хора, неща в този дух. Две седмици четяла и накрая не издържала, та писала. Накрая изръси някаква обида , не запомних каква, и за да ни е гадно - написа победителя - Гайтанов.

# 46
Преразказвам, че не помня всичко - ние никога ли не сме обичали, че не сме разбирали голямата им любов с Алекса, ние не сме знаели колко много са преживели те в шоуто и накрая каза, че печели Гайтанов и да ни видела сега какво ще гледаме.
А, били сме и кавали.

# 47
  • София
Представящият се за Елица написа някакви лексиконни групости, че не разбираме от любов и чувства. Пита, дали нямаме семейства и любими хора, неща в този дух. Две седмици четяла и накрая не издържала, та писала. Накрая изръси някаква обида , не запомних каква, и за да ни е гадно - написа победителя - Гайтанов.
Ами лабилна и не особено интелигентна - като нищо е била тя.

# 48
Хм , ами, ако Гайтанов смени Касим?

# 49
Хм , ами, ако Гайтанов смени Касим?
Дано🧿🤞🏻

# 50
Тъкмо и на мен ми мина през ума, че Касим може да излезе по здравословни причини и така последните двама от резервите да останат в играта.

# 51
Нерече ни кавали-за мен това не е обидно,просто народен музикален инструмент.

# 52
За любопитните, заповядайте:
Скрит текст:

# 53
Очевиден трол. На 1000000000 % сигурна, че не е Елица.

# 54
100 про, но не пречи да е фън. Голям сеир и панаир. Чакаме включвате от "Алекса".

# 55
Абе в другата група за игрите потвърдиха, че е тя, въпреки че би изглеждало нелепо, но ако наистина е тя не просто стигна дъното ами и го закона, по все пак ще видим, а това за Гайтанов ще видим колко е вярно. Трябва първо да влезе и после ще видим кво ще става. Има два начина единия е да бие Алекса другия да влезе на мястото на Касим утре, ако излезе по медицински причини, но все пак, ако наистина влезе въпреки малкия му шанс по-вероятно е второто, но ще гледаме и ще видим. Абе ще поживеем и ще видим, както се казва.Grinning

# 56
То беше невероятно и Веселина да влезе при червените, ама ей на. Вече нищо не може да ме изненада в това шоу. Ама ако е вярно за Гайтанов, ще се радвам истински. Изглежда свестно дете. Ама то има време да се прояви, де.

# 57
  • Вестерос
Кавали... боже, Елица защо се държи като 16 годишна?

# 58
Джаферович е единствената жена на финала и ще се бори със трима мъже. Общо четерима финалисти.  Преди финала елеминира Генчо на пъзел!

# 59
  • София
Генчо ще стигне до финала? Това ме учудва.

Общи условия

Активация на акаунт