Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 115
  • 908
  •   1
Отговори
# 75
Ковид, не ни мъчи дее!
Знаеш за събитията с потребителя Елица, знаеш и какво написа, дай ни нещо по темата Simple Smile

# 76
Ковид, не ни мъчи дее!
Знаеш за събитията с потребителя Елица, знаеш и какво написа, дай ни нещо по темата Simple Smile

👎👎👎

# 77
Някой да каже дали Аксения ще си тръгне в събота. Това същество едвам го понасям.

Не, няма да си тръгне в събота.

# 78
Ковиде, толкова ли е невъзможно да ни кажеш поне пола на победителя?

# 79
Някой да каже дали Аксения ще си тръгне в събота. Това същество едвам го понасям.

Дори и да не е сега трудно си представям да си изчисти сама образа или поне продукцията да се пробва в тази насока. Относно социалната игра - тя вече е дъно и трудно би мръднала от него. Изобщо от новите почти  не виждам засега положителен образ. Какво пък остава да гонят преднината на хора като Яни примрно.

# 80

Симона ще си ходи в събота.

# 81
  • Вестерос
Демек новите печелят и пращат Веселка на дуел и тя дръпва Симона?

# 82
Кой мислите ще си тръгне от Игрите тази седмица ? Дали няма да е Велислава? При всички случаи ще е някой от сините. Но кой?

# 83
Кой мислите ще си тръгне от Игрите тази седмица ? Дали няма да е Велислава? При всички случаи ще е някой от сините. Но кой?
Някой не беше ли писал,че жълт си тръгва тази седмица?Макар,че борбите довечера са си направени за жълтите и не знам как сините ще бият 🙄

# 84
Син ще си тръгне според мен.
Наскоро говорих с една приятелка и тя каза, че в първия епизод е имало кадри как Алекса е със син екип.
Не съм си връщал, за да потвръдя, а и може да е след като едното племе е "претопено", затова сами си преценете

# 85
Според мене син си отива тази седмица. Алекса отива при сините (Цецо е приятел с Алекса, надали само от кратките им срещи на арената), а когато те се разпадат, жълтите избират Алекса в тяхното племе (така се изпълнява "спойлера" на Мирела от първия лайв). Кой син обаче си заминава наистина?

# 86
Син ще е със сигурност. Продукцията обича симетрията, затова ще има по две резерви във всеки отбор. Simple Smile То затова и играта довечера е такава, да не би случайно сметките да бъдат объркани. А и кадъра с Алекса в син екип, за който някой писа в другата тема също го потвърждава. Въпросът е кой от сините ще изгори? Наистина най-възможно ми се струва това да е Велислава.

# 87
Пуснах първия епизод да го търся Алекса в син екип, но дават само кадри от предните сезони.
Иначе е логично сините да изгубят играч - те са единствените, които за момента не са прибрали втора резерва.

# 88
Защо Велислава?
Дразнител е, но е силен играч.
Аз все си мисля кога ли ще натирят Касим?

# 89
Демек новите печелят и пращат Веселка на дуел и тя дръпва Симона?
Може пък старите бият и пращат Веселка и тя да си е избрала Симона, тъй като тя е най-слабата.

Общи условия

Активация на акаунт