Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 318
  • 908
  •   1
Отговори
# 240
Идвам с предположение за спойлер.
Току що прегледах стори от Вики в ИГ, в което я питат с кого е останала най-близка след предаването. Освен с Гого, Цецо и Алекса, Мирослава също е там, което ме навежда на мисълта, че поне Вики, Гого и Алекса отиват при Червените и сините се разпадат, а МИФ отиват при Жълтите.
Довечера се надявам Пух да се маха, а от другата седмица да чистят по 2ма. Като ги нареждам Ралица, Веселина, Звездалина, Зорница, Касим, Цецо. За поредност не гарантирам и че ще са тези. Това е на база предположения.

# 241
Еми, няма как според мене и Гого, и Алекса да отидат в един отбор. Ако червените избират първи, биха избрали Гого, а жълтите биха отговорили с Алекса. Още повече, Мирела (която освен Вики е другият титан на мисълта, да де, на спойлерите) нали се е изпуснала на първия им лайв, че Алекса е жълт. Според мене Фейгин е при червените, защото под една снимка, на която Виктория и Фейгин са прегърнати, Колян (червен участник от ИВ 3) е коментирал червеното ви отива.

# 242
Билянка вярно, че беше така. Те така или иначе, когато сините се разпадат първият избран играч от което и да е племе, ще е Гого.
Аз много се надявам довечера Гого да им натрие носовете на всичките... Въпреки, че промото говори, че сините падат.

# 243
Те така или иначе, когато сините се разпадат първият избран играч от което и да е племе, ще е Гого.
Аз затова си мисля, че червените ще победят и ще избират първи.

Ооо, ще бият сините според мене, иначе Вики Спойлера нямаше да е толкова ентусиазирана за тази битка, а Гого нямаше да е толкова доволно усмихнат, когато я споменаха. 😁

# 244
Те така или иначе, когато сините се разпадат първият избран играч от което и да е племе, ще е Гого.
Аз затова си мисля, че червените ще победят и ще избират първи.

Ооо, ще бият сините според мене, иначе Вики Спойлера нямаше да е толкова ентусиазирана за тази битка, а Гого нямаше да е толкова доволно усмихнат, когато я споменаха. 😁

Аз за това казах на Дяволо да не гледа Лаифа, че много се издават. Всъщност те на всички Лайфове всички се издават. Joy

# 245
Аз мисля, че много преекспонирате Гого.  Вменявате му всички положителни качества, като забравяте, че и той е човек, и той може да сгреши.
Алекса сам се преекспонира.

# 246
Накратко какво знаем за обединението и откъде.

Сините се разпадат. Няма директен спойлер, но всички знаци водят натам.
Алекса става Жълт - инфо от Мирела
Илиян също става Жълт - 90% от съдържанието му е с Мирела, Валери и Лефтеров.

Мани и Фейгин са под въпрос. Още от този етап са доста близки с Илиян, така че не пречи да си излизат заедно, дори и да са били в различни племена.
Вики и Цецо, ако са оцелели до този етап, са червени. Имаха снимка от пейнтбол с останалите от Непобедимите.

За Гого логиката сочи, че трябва също да е при Червените, ако не е отстранен на по-ранен етап (сакън!!!)
За Касим нищо не се чува... като нищо не е стигнал обединението. Единственото, за което е давал знаци, беше това, че заедно с почти всички Безстрашни + Илиян, Фейгин, Мани и Георги гледаха първия епизод в бара на Жени.

Михаела изобщо не се снима с останалите от каста. Моето предположение е, че е отпаднала на сравнително ранен етап, което се припокрива с инфото, че е видяна на плаж почти 3 седмици преди финала на снимките.

# 247
Ей, бях я забравила тази снимка, май пак на Мирелчето трябваше да благодарим за надписа червени срещу жълти. 😄
Цецо, доколкото ми е известно, рано се е появил във Фейсбук, затова не го слагам много в сметките. 😉

# 248
Кой си тръгва събота в Фермата?

# 249
*Почти* сигурен спойлер за Фермата - тази седмица дуелът е Радо - Гуспата, като вторият отпада поради контузия. След това ще има дуел Радо-Яни, като Радо отпада. (Защо *почти* сигурен спойлер - във фейсбук се написа няколко пъти, като източникът досега всичко е казвал правилно)

# 250
Значи ще има реванш от Яни за гуспата 😆😆

# 251
Значи ще има реванш от Яни за гуспата 😆😆
Дааа, дано да е скоро, че иначе новите "надежди"  много ще си повярват Smile

+ още един спойлер - Аксения пада на дуел след 3 седмици.

# 252
От коя. Веселка ли??

# 253
Не знам, има едно момиче, което пише какво ще става занапред отчасти, като всичко досега, което е написала, е ставало наистина. Мисля да се свържа с нея и да я поразпитам Smile.

# 254
Леле ще трябва да я чакаме още 3 седмици...

Общи условия

Активация на акаунт