Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 249
  • 908
  •   1
Отговори
# 390
Не помня вече, май Ковид каза, че ще е с Яни.

Друг обаче каза, че ще е с Гуспата....

Не съм коментирал кой ще е на дуел, това го направи Nikolv99, аз просто ви казах,че Димитър отпада поради контузия и то още на 8-ми авгувст.

# 391
Не помня вече, май Ковид каза, че ще е с Яни.

Друг обаче каза, че ще е с Гуспата....

Не съм коментирал кой ще е на дуел, това го направи Nikolv99, аз просто ви казах,че Димитър отпада поради контузия и то още на 8-ми авгувст.
Да не се претрепе сега на велоергометъра

# 392
Ковид, кажи моля кой отбор първи бележи 5 точки? 😁

# 393
Даам, наистина съм учудена! “Спойлерът” за Гуспата дойде от момиче, чието спойлери досега излизаха вярни, но явно тук ме е заблудила. Нищо. Все пак - Гуспата отпадал поради контузия (но не в дуел), а по-късно Радо пада от Яни (все пак продължавам да вярвам на момичето, засега само тук се издъни) 😅

# 394
кой пък ти каза,че не е в дуел ?

# 395
кой пък ти каза,че не е в дуел ?
Ох, заблудила съм се. Тук писаха, че няма да е дуел с Гуспата и съм останала с впечатление, че се контузва, но не на дуел. Поне това инфо май е сигурно - излиза поради контузия. Иначе това за Радо сигурно ли е ?

# 396
Аз ще бъда нахална и ще питам, пък се надявам някой да има сигурна информация. Алекса, Филип, Валери - един от тези тримата ли ще е крайният победител?

# 397
  • Sofia
Валери (мамин златен) няма място там, поне за мен. Много и добре прикрита злоба има в това момче, странно, но факт.

# 398
  • София
Ох моля някой да каже дали Дидо остава....Искам Радо да си ходи.
Радо ще остане...
Е, не!

# 399
Валери (мамин златен) няма място там, поне за мен. Много и добре прикрита злоба има в това момче, странно, но факт.
Не мисля, че е чак толкова добре прикрита...
То не бяха "шматки", "бастуни", съскане между зъбите...

# 400
В темата за "Игри на Волята" една потребителка беше писала, че ще сме разочаровани от победителя и всичко не е такова, каквото ни го показват.

# 401
В темата за "Игри на Волята" една потребителка беше писала, че ще сме разочаровани от победителя и всичко не е такова, каквото ни го показват.
Ясно както и предполагах ще е Алекса,то по-зле от това няма накъде .

# 402
Кой ще отпадне тази седмица? Може би син? Защото те постепенно трябва да намалят, заради разделянето им след време. Цецо?

# 403
Тази тема вече не е за спойлери,а за коментиране на играта и участниците. За това кой искате или не да спечели,може и в темата за шоОто да си пишете.

# 404
Може и Ралица да е победителката ,щом писаха че ще е жена а и преди писаха  ,че на финала елиминирала някой от играчите.

Общи условия

Активация на акаунт