Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 236
  • 908
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Elpida, мисля, че ти миналата година споделяше доста спойлери относно ИВ. Тази година имаш ли някаква информация относно ред на отпадане, краен победител? Моля, сподели ако имаш жокери.

Започвам да губя интерес относно предаването. Не съм фен на неведението. Simple Smile

# 406
Не,незнам все още нищо.Миналата година една жена ми пишеше по фейса за играчите  ,но за  сега нямам инфо.

# 407
  • Варна
Благодаря за отговора, Elpida. Simple Smile

# 408
Игри на волята
Смятам, че в понеделник червените ще отидат на реката. Ралица и Димо май към тях гледаха, а и имам смътен спомен, че Елица нещо такова намекна.
Съответно сините в стопанството,  а за жълтите остава резиденцията.
Червените останаха с двама мъже и пет жени и ми се струва, че балансът трябва да бъде върнат в даден момент. Дали няма да има кражба на играчи... 🤔

Maximal Revenge

Това Морунов ли е според вас? Ако е той, значи двамата с Лили се спасяват от отпадане тази седмица:

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 11:18 от Bilyana14.

# 409
  • Стара Загора
Морунов е според мен.

# 410
Съгласна съм, не може да отвориш темата и да видиш 140 нови мнения. Явно е, че хората си коментират тук и честно казано това само разводнява темата и отнема много време да прочетеш няккаъв спойлер. Моля ви, коментирайте си предпочитанията в другата тема. Благодаря!

# 411
Тука стана тема за “кой е моят любимец” и “кой искам да си ходи”.
“Спойлери”, от които нито един верен 🤷♀

# 412
Браво на съфорумката донесла спойлера за Аспарух. Все така да продължава да ги хваща. Simple Smile Аз още като написа й повярвах, но ми беше много чудно как при Генчо капитан е възможно да стане това.

Оттатък ни се карат, че обсъждаме евентуални финалисти, тук същото, къде да пишем вече,  не знам.

# 413
  • До сърцето...
Това не е вярно, за Пухи се оказа истина.

# 414
Така е само ни лъжат, че жълтите не са на реката и са на съвет и изпращат пак Фифо на елиминация....

# 415
Ковиде, смили се над нас. Поне издай пола на победителя, без имена засега. Плийс 🙂

# 416
  • Sofia
Победителят ще е мъж (за съжаление не е спойлер, само мои разсъждения).

# 417
Ковид, аз пак да те питам кой отбор пръв бележи 5 точки във Фермата? Много моля за отговор, че ми е любопитно.😁

# 418
Из ФБ се въртят имената на Алекса и Валери за победител .

# 419
Из ФБ се въртят имената на Алекса и Валери за победител .

Ужас, но и аз от всичко прочетено мисля , че ще е там някъде. Като малко повече клоня към Алекса -т.е една идея по-симпатичен ми е и вероятен победител.

Общи условия

Активация на акаунт