Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 223
  • 908
  •   1
Отговори
# 420
Той Алекса не показа някакви съществени умения, ама не знам защо все чужденци печелят  BG реалититата. Пък и нали ни подхвърлиха, че ще сме разочаровани от победителя, та възможно е и той да е.

# 421
  • Sofia
Айде нЕма нужда да е Валери. Синковецът, който не харесах от първия ден, и е имало защо! Хлъзгав, подмолен и ехиден темерут, с криворазбрано чувство за хумор. Никой не му е крив, че не може да излезе изпод полата на майка си.

# 422
Напълно е възможно да е Валери. Неписаното правило в Игрите е, че тези, които "изнасят сезона на плещите си", не са тези, които го печелят.

# 423
  • София
От тоя стоп кадър излиза, че жълтите са на резиденцията, а сините на стопанството.

# 424
  • Буркина Фасо
От тоя стоп кадър излиза, че жълтите са на резиденцията, а сините на стопанството.
как го разтълкува това ? и кой е кадъра от 4-те показани?

# 425
Последният кадър. Пъзелът на жълтите е почти нареден липсва едно или две парчета, малко повече на сините, докато червените са доста назад в нареждането. По пътя на логиката, освен ако не се случи нещо форсмагжорно жълтите печелят.

# 426
  • От липите до сините камъни
Ковиде, смили се над нас. Поне издай пола на победителя, без имена засега. Плийс 🙂
Мъж ще е.

# 427
Ковиде, смили се над нас. Поне издай пола на победителя, без имена засега. Плийс 🙂
Мъж ще е.
Ох дано не е Алекса.
В крайна сметка ще се съглася с всеки друг/с огромна мъка/
Гогооооо😭😭😭😭

# 428
Аз вече незнам кое къде да коментирам, че много сърдит много нещо с тея спойлери и ще коментирам тук промото за понеделник.
Останах с впечатлението, че Гого се дъни, като забравя да изкара всички части от пъзела и заради това завършват 2ри. Въпреки това пак съм ей така Heart Eyes
Алекса за 2та гласа е прав - или се биеш като мъж, или си мишка-толкова.
Ралица гледаше май към Червените за реката. Язък, ред е на Жълтите.

# 429
Евала поне спойлера за фермата излезе верен. Ето защо вече доста хора не гледаме фермата според мен, а си гледаме игрите не, че и те не са понякога нагласени, но поне са 100 пъти по-добре направени. Дидо направо се чудеше как да падне и да  му даде победата.Joy

# 430
  • Буркина Фасо
Последният кадър. Пъзелът на жълтите е почти нареден липсва едно или две парчета, малко повече на сините, докато червените са доста назад в нареждането. По пътя на логиката, освен ако не се случи нещо форсмагжорно жълтите печелят.
така де, но на сините им липсва парче. може да са последни и ще са на реката.

# 431
Вече не ме интересува кой спойлер е верен и кой не - ЕДИНСТВЕНО СЕ МОЛЯ СПОЙЛЕРЪТ ЗА ЯНИ И РАДО ДА Е ВЕРЕН! Дано наистина Яни го елиминира и си пожелавам да е скоро! Ковиде, хайде събуди се от зимния си сън и сподели кога Радо пада, че не се трае вече 😅 !

# 432
  • Вестерос
Какъв спойлер верен... Нямало е спойлер за Радо и Дидо 🙄

# 433
Какъв спойлер верен... Нямало е спойлер за Радо и Дидо 🙄
Да, наистина, изборът Дидо си дойде като гръм от ясно небе 😅 . Но имаме спойлер, че Радо пада от Яни (за него се надявам поне да е верен, защото много ще се изкефя на този дуел и ще го гледам с удоволствие хаха)

# 434
Има спойлер че Яни бие Радо, но Радо първо ще бие Гуспата, като втория ще отпадне заради контузия. Та беше ясно за съжаление че Радо остава, но се надявам да си тръгне по-скоро. Верно, че гледам игрите повече и не ми пука особено за фермата последните години точно заради такива глупости, но все пак тая простотия дето направи Радо трябваше да го изгонят, а те го тикат напред...

Общи условия

Активация на акаунт