Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 189
  • 908
  •   1
Отговори
# 435
Е, Радо на колко дуела ще ходи? Ха-ха. Аз се надявам спойлера, че пада от Яни да е верен. Ако, може и по-скоро да стане. 😁
Ковид, не ни мъчи повече и кажи поне това, дали е вярно.😄

# 436
  • Вестерос
Е то ще кажеш, че само Радо ще ходи на дуели 🤣

# 437
Гуспата се контузва на дуел с Радо ??? Оо не, дано не е вярно. Толкова много ще си повярваа….

# 438
Ами така се пише нямам какво друго да кажа явно ще си пращат Радо постоянно щото е много хубав човек нали. Joy

# 439
Ох моля някой да каже дали Дидо остава....Искам Радо да си ходи.
Радо ще остане...
Имаше спойлер, че Радо остава, ето го в цитата... не знам къде сте чели.

Хайде стига с това непрекъснато мрънкане, че няма спойлери, моля. И за това, че не се оказали верни (засега само този за Радо vs Гуспата/Яни, но както виждаме, може и да се окажат верни по-късно). Не може някой сега да седне и да напише дуелите седмица по седмица и кой отпада и в двете предавания. Пък за краен победител още по-малко - жълтурите веднага ще препишат.

# 440
Аз си мисля че сега както е наказан Радо така може още два пъти да ходи на дуели последователно. Аз така го виждам.

# 441
И защо? Той е наказан да не може да бъди фермер. На дуел може да иде, ама може и не.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 00:11 от cardhu

# 442
Като не може да е фермер ,не означава че не може да е ратай. Сега е в еуфория че може да бие всички мъже от старите, може индиректно да каже на свойте фермери да го пращат пак да е ратай.

# 443
  • София
Ако приемем, че Дидо се е контузил на днешния дуел (което е много вероятно, защото падна лошо), в спойлера, че Радо бие, а Гуспата отпада заради контузия, ще трябва само да сменим името на Гуспта с това на Дидо.
Та може да го броим на 50% верен. Simple Smile
Въпросът е - кога Яни ще излезе срещу Радо.

# 444
Никакво име не трябва да сменяте... Аз казвам,че Гуспата отпада поради контузия и то съвсем, съвсем скоро.

# 445
Гуспата си мисля, че си прееба коляното на това малоумно въртене на велотренажора. Ще гледаме... може и още тази седмица да е.

# 446
  • София
Новите само Радо ли ще пращат на дуели? С Дидо, с Гуспата, с Яни…. Някой друг мъж няма ли да се пробва? Simple Smile

# 447
  • София
Новите само Радо ли ще пращат на дуели? С Дидо, с Гуспата, с Яни…. Някой друг мъж няма ли да се пробва? Simple Smile
И аз това се питах- явно Радо и Аксения ще са на мушка.

# 448
  • Вестерос
А може Гуспата да си е избрал Радо или Гуспата да се откаже въобще от фермата заради травма. Не е като да не се е случвало.

# 449

Хитро - да им поразчисти пътя до финалите и победата.
И накрая като се умори и контузи и той - да могат по-лесно да го елиминират.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 12:56 от Tahiti

Общи условия

Активация на акаунт