Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 172
  • 908
  •   1
Отговори
# 450
А може Гуспата да си е избрал Радо или Гуспата да се откаже въобще от фермата заради травма. Не е като да не се е случвало.

А защо решихте, че Гуспата играе срещу Радо, а не срещу Калин примерно.

# 451
  • Вестерос
Защото спойлерът беше, че отпада от Радо 🙄

# 452

И накрая като се умори и контузи и той - да могат по-лесно да го елиминират.
Май по-скоро да се контузи.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 22:30 от пеп-4o

# 453
  • София
Това в цитата не съм го писала аз. Simple Smile

# 454
Тази седмица кой ще излезе от ИВ?

# 455
Тази седмица кой ще излезе от ИВ?

Само Ковид знае отговора. Grinning

# 456
Ако съдим по предните два сезона на ИВ ( изключвам първи сезон, защото там още беше каша и имаше значение и зрителския вот), победителят винаги започва в доминиращото племе.Тоест в сегашния сезон може би ще е жълт.Като включим спойлерите, че единственната жена на финал е Джаферович и ,че победителят уж не е жена, а и че Чакалчето е излезнало по- рано... остават Фифо ,Валери и Лефтеров. Фифо го очерниха доста с това  уж " женомразец" , Валери също ми е съмнителен, заради на няколко пъти изтърваните нерви. Продукцията обича победителя да е представен чист ,като сълзичка.И по пътя на логиката остава Лефтеров онеправдания влюбен, принуден да гледа как настоящата му любов флиртува с приятеля му.
 (образа на печалния рицар.)
Надявам се разбира се много да греша в разсъжденията си.😒
 Единственото , което ме обърква е че най - силното племе винаги се разпада.А тук разбрахме ,че сините се разпадат.Затова и стискам палци Гого да е на финал и да ги отвее другите.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 19:19 от Joy 05

# 457
Значи каквото и да си мислите , само Ковид знае кой е победител в ИВ. НО няма да издава сигурно до края на предаването, защото от тук ли беше или в страниците на ИВ жълтите медии изписаха че Елица е победител... Така че не се надявате скоро да издава кои трима са на финала или кой е победител.

# 458
  • Вестерос
Ковид май, май е Ваня Джаферович. Така знае хем за ИВ от жена си, хем за Фермата, тъй като е гъст с Гуспата Grinning

# 459
  • Стара Загора
Не мисля, Ковид ми звучи като интелигентен човек.

# 460
  • Вестерос
🤣🤣🤣🤣🤣 хахаха да, така е

# 461
... и вътрешен... 🤪🤣

# 462
  • European Union
... и вътрешен... 🤪🤣
Но вътрешен само за ИВ. Иначе повтаря известни спойлери за фермата, за да създава впечатление, че знае и за там. И за ИВ нищо не казва. Само задава посока на мненията.

# 463
Скрит текст:
... и вътрешен... 🤪🤣
Но вътрешен само за ИВ. Иначе повтаря известни спойлери за фермата, за да създава впечатление, че знае и за там. И за ИВ нищо не казва. Само задава посока на мненията.
За да има "шоу в шоуто". 🤪

# 464
Иначе повтаря известни спойлери за фермата, за да създава впечатление, че знае и за там. И за ИВ нищо не казва. Само задава посока на мненията.

Погледни назад, да видим спойлерите ми за имената на старите и НОВИТЕ участници във фермата дали някой ги е казал преди мен. Отделно за Валерия на финала от къде разбрахте... За отпадането с контузия на Гуспата...  А като ги повтарям как не повторих поне 1 ,които да се окаже грешен до сега ?

П.с. за мое щастие нямам нищо общо с Джеферович, напротив не мога да ги трая и двамата.

Общи условия

Активация на акаунт