Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 126
  • 908
  •   1
Отговори
# 465
  • Вестерос
Прав е, за Фермата още преди две а месеца някъде писа за старите и даже аз познах някои

# 466
Аз пък се чудя как може да е вътрешен човек и за ИВ и Фермата. Те са с различни продуценти по различни телевизии.

# 467
Аз пък се чудя как може да е вътрешен човек и за ИВ и Фермата. Те са с различни продуценти по различни телевизии.

И аз съм си го мислила Simple Smile кое може да е обединяващото звено, за да има достоверна информация и за двете…

# 468
Няма значение, винаги има хора, които работят и по двете продукции. Сега се засякоха като снимки, но предната година имаха и общи редактори - например едно момче от Ютуб канала Кинофен, Ники се казва. Има видео за двете продукции от 2021, но тази година е работил само по ИВ.

# 469
Вече е сигурно, че Гого стига до финалите и не ги печели, както каза Ковид и явно, че много пердах ще пердаши доста участници.
Ех, Зори, Зори. Благодаря за спойлер. Вярно нямаш нищо между ушите. Grinning

# 470
Имам един въпрос, който изключително ми гложди любопитството.🙃
 Някой знае ли :Защо единствения ,който нямаше визитка е Цецо? Каква ли е причината ?.....🤔
 Незнам дали въпроса е зададен в правилната тема ! Извинявам се за което. Но за всеки случай да не би да е случайно някакъв спойлер за нещо....

# 471
Някой изказа предположение, че може да има размяна с брат му. Имал близнак, можело да ги разменят. Като нищо може да го направят.

# 472
 Някой знае ли :Защо единствения ,който нямаше визитка е Цецо? Каква ли е причината ?.....🤔
 Незнам дали въпроса е зададен в правилната тема ! Извинявам се за което. Но за всеки случай да не би да е случайно някакъв спойлер за нещо....
Не, не е спойлер. От подкаста на Туджаров знам, че е имал дата за визитка, но не са можели да я заснемат, затова са решили да я снимат след предаването, но това така и не се е осъществило.
Всъщност може и да е спойлер - едва ли това би се случило с участник, който стига много напред в игрите. Simple Smile

# 473
Е, то и без спойлер е ясно, че Цецо няма да стигне много напред в игрите. Явно за толкова висок човек някои неща са трудни, а той си е тромав поначало. Миналата година Братоев също не стигна далече. Той също нямаше някакви особени постижения преди да излезе.

# 474
Скрит текст:
Не, не е спойлер. От подкаста на Туджаров знам, че е имал дата за визитка, но не са можели да я заснемат, затова са решили да я снимат след предаването, но това така и не се е осъществило.
Всъщност може и да е спойлер - едва ли това би се случило с участник, който стига много напред в игрите. Simple Smile
Имаме такъв прецедент, но той може и да не е искал да снима визитка след края на сезона  🤪

Всъщност и аз това чух от Туджаров в Надкаста. А и ви споменах, че според бившата кандидат-тъща на Цецо той рано се я появил във Фейсбук.

# 475
И аз предполагам ,че Цецо няма да стигне напред в игрите.Може би дори ще е следващия или последващия отпаднал , както се очертават нещата.Мен лично мънинко ще ме яд ,защото е единствената физическа сила за мъкнене и влачене при сините, а това отново ще ги отслаби.А може би и заради това да се разпадат.🤔Аз лично мисля ,че първо трябва да си иде Касим, а Цецо малко да ги доизбута другите( в частност Гого ,ако разбира се има някъде нужда де...) по близо до обединението.😁

# 476
Цецо и Касим под ръка и марш и двамката видяхме ги , че за нищо не стават

# 477
  • София
От единия лайв Виктория се изпусна, че след реката миналата седмица отиват на стопанството, а после в резиденцията

# 478
Искам жълтите на реката

# 479
Цецо някой го беше питал в ИГ защо само той няма визитка и май беше отговорил, че от продукцията така били решили,  ако си спомням правилно. Това ме остави с впечатление, че има заснета визитка, която не е излъчена. Май му е в плюс това, обикновено визитките са мега криндж.

Иначе докато разглеждах профилите на другите играчи мернах някаква снимка качена на 23.07, която Цецо беше  харесал, което вероятно означава, че до две-три седмици той си тръгва.

А и ви споменах, че според бившата кандидат-тъща на Цецо той рано се я появил във Фейсбук.

Аз не крия, че много го харесвам Цецко като мъж Flushed Да взема да кандидатирам моята майка за тъща JoyJoyTrollface

Общи условия

Активация на акаунт