Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 177
  • 908
  •   1
Отговори
# 510
Обрачът се затяга  и аз клоня към Валери .

# 511
Жалко, че Гого отива при Жълтите. Жени ще се скъса да го номинира, особено ако вече е изгонила Фифо. И аз мисля, че злобния Валери ще го нагласят за победител. Маминка няма да остави да изгонят детето. Жалко, но ние знаем истинския победител.
Фифо не стига ли до обединението ?

# 512
Обрачът се затяга  и аз клоня към Валери .

Би било логично. Мамин-сладък. Синът на олимпийската шампионка, любимецът на Гала. Изобщо потрес. Обаче аз мисля, че няма да е той. Смятам, че ще е в топ 4, а победителят ще е някой, който ни бяга от полезрението. Някой като.... Илиян например. Той безропотно изпълнява, това, което му кажат продуцентите. Все едно е влезнал в роля. Не намирам логика да направи 3-на коалиция още 1-вият ден в игрите....Натам ме води логиката.
Какво ги говоря. Невъзможно е Гринч (Илиянчо) да спечели игрите.
Чудя се утре дали ще има директна елиминация в капитанската битка...Много хора са на този етап от Играта. Много лошо се държаха и трите за главата. Все едно като гръм от ясно небе. Ама това пак си е предположение от мен.

# 513
  • София
Не знам дали Фифо стига до обединението. Предполагам, че всеки път ще е номиниран, за съжаление. Бях чела във Фейса, че той е победителя, но се съмнявам.

# 514
Не е Илиян. Тук имаше спойлер, че е четиринайстият отпаднал.

# 515
Харесвам Гроздева, участвала е някои реалита, но в никакъв случай не разбирам пренасянето на отношението в телевизионни предавания от майка на син. На хората им е писнало от връзкарства. Прекалено болезнена тема за всеки. Навсякъде се уреждат мамини синковци и дъщерички. Валери ми е неприятен, защото му липсва тази деликатност на Гроздева, дух и умения да се представя. Далече е от майка си. Има момчета в играта, които са класи над него. Съжалявам, че ще го кажа, но включвайки го и в любовен сюжет, продукцията го определя като красавец. Аз мисля, че е далеч и по външност от другите момчета (изключвам Касим и Цецко). Една прозрачна, нагласена история.

# 516
  • Варна
Не мисля, че Валери ще спечели ИВ. Той и Джаферович подозирам, че ще стигнат доста напред, но само дотам. Валери се представя добре в игрите, но за крайна победа смятам ще му попречи фамилията му. Трудно децата на известни родители излизат от сянката им, все остава едно подозрение дали пък точно този човек не е пробутан за сметка на друг. Фифо също го изключвам като победител. Камерата не е благосклонна спрямо него, 2-3 реплики спрямо жените и дотам. Не зная дали са монтирани, но са достатъчни хората да започнат да си изграждат мнение за него, освен като играч, то и като човек.

За момента Лефтеров ми се чини като годен за победител. Играе, пък и не е очернен. Не зная защо смятам, че Гого ще го изпидуркат в даден момент, въпреки че е най- силният играч този сезон. Simple Smile

# 517
  • На морето!
Като ви чета, оставам с впечатлението, че според вас само Гого заслужава победа, въпреки че вчера показа, че не е толкова невероятен- беше един от малкото, които вкараха кош след 3-4 опита и не видя всички части на пъзела. Има загуба от Валери, който пак според вас е супер слаб играч. В крайна сметка жълтите са най-силни, не разбирам защо отнасят такъв хейт.

# 518
Разбор на промото от капитанската битка довечера.
Уж в края на битката са дадени реакциите и на трите момичета:

Според мене обаче това се реакциите само на две от тях - на Фейгин и на Мирела. За мене липсва реакцията на Елица (вероятно на победителя).
В промото от ИГ се вижда, че кадърът с Елица е при елемента с брадвите:

Явно искат да ни насочат да мислим, че тя не е успяла да среже въжето.
Ето го опънатото въже, което държи сандъка (бяло, после червено):

Тук обаче може да се забележи, че то е срязано (виси):

Т.е. Елица е срязала въжето си, Мирела също е срязала своето и се намира зад стената на червените, когато битката приключва.
Последна според мене ще е Фейгин. Металната конструкция зад нея вероятно е тази от халките, тъй като тази на сандъците е доста по-напред по трасето.

Тъй че моята прогноза след разбора е:
1) Елица
2) Мирела
3) Фейгин
🙂

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 16:49 от Bilyana14.

# 519
  • Вестерос
Aз нямам нищо против и Валери да спечели. Защо не?

# 520
Аз даже бих казала, че харесвам Валери. Определено нямам нищо против той да спечели и определено го предпочитам пред Филип и Гого примерно.

# 521
От промото снощи аз останах с впечатленине , че Фейгин печели.
Сега ме размисли Wink все тая ..аз си гледам и не се "втелясвам"
Но Елица изкарва нещо много хейт от мен. Но що така, една ми е адски антипатична личност и много нагла и проста...направо не виждам тези около нея не я ли усещат какъв нарцис е.

# 522
Като ви чета, оставам с впечатлението, че според вас само Гого заслужава победа, въпреки че вчера показа, че не е толкова невероятен- беше един от малкото, които вкараха кош след 3-4 опита и не видя всички части на пъзела. Има загуба от Валери, който пак според вас е супер слаб играч. В крайна сметка жълтите са най-силни, не разбирам защо отнасят такъв хейт.
 Отнасят хейт първо заради съмненията за връзкарство от Джаферович и Валери. Второ защото продукцията ги е събрала в най-атлетичния отбор ,без нито едно слабо звено, което е неравен старт за другите племена.И трето , което е лично мое мнение те са too much , твърде излъскани ,твърде коректни ,твърде премерени, твърде като от корица на някое спортно списание.Дори и на ръст са ги докарали. А ако се вгледаш добре виждаш ,че са прекалено амбициозни и са готови да си забият един друг нож в гърба .А бе с една дума лицемери.

А Гого да не успя да вкара от първия път ,но вкара с много малко забавяне.Да не може да плува ,като Георги и Фифо, дори може би малко по- слабо и от Зорница , но е далеч по- добър от половината участници.Най - вероятно няма да може да вдигне нещо свръхтежко, като Пух или Цецо...Но за нищо друго не можеш да го пипнеш, защото и като атлет и като човек от показаното до момента е на светлинни години пред останалите.😁❤

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 18:22 от Joy 05

# 523
Мда, според огромна част от нас Гого заслужава победата. Изгледай епизодите до тук и ще разбереш защо.

# 524
Тази седмица кой ли ще си тръгне? Бих се зарадвала на всеки от тримата - Касим, Веселина, Мирослава. За мен са едно ниво. Виктория и Цецо ще ми липсват, но е ясно, че няма да стигнат далеч. Искам Филип, Чакалов, Гого, Генчо, Георги и Фейгин да гледам възможно най-дълго, а Илиян, Мани, Валери - усещам ги като злобни хора, да се поразделим с тях. Не обичам непредизвикана злоба. Да, може да се ядосаш на някого, но ей така, да бъдеш злобен, не е моето. Приемам с много повече разбиране простотиите на Аспарух, такъв ако не го закачаш, стои далече, но злобата е неуправляема. Присъствието на Касим и Веселина е недопустимо, но пък гледаме шоу.
Надявам се Ковид да ни каже.

Общи условия

Активация на акаунт