Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 181
  • 908
  •   1
Отговори
# 570
Генчо, Георги и май между тях е Зорница с изумения поглед.

# 571
Фейгин, Генчо, Мирослава, Георги, Вики, Алекса, Зори

# 572
Фейгин, Генчо, Мирослава, Георги, Вики, Алекса, Зори

Изненадана съм. Значи Елица отпада...И. Знаех си аз, че Мира и Вики са в едно племе. Обаче за Алекса и Елица не знаех. Grinning

# 573
  • София
Дано отпадне Елица, но може да е пленена в друг отбор.

# 574
Може просто да не е на снимката. Не мога да допусна, че ще се остави да отпадне, докато Алекса е вътре.

# 575
Виктория ще стигне доста далеч явно 😔

# 576
Гледах лайфа на Мирела но не целият. Там на снимката не е Зорка, а Мирела, защото се изтърваха, че с Гената са в едно племе. Червено племе. Освен това, Мирела недоволства и явно коалицииката, в която участва се обръща срещу нея. Много е натоварващ лайфа и, Фейгин едвам я изтрайва. Аз аз успях да ги издържа 10 мин.

# 577
Лайфът все пак е запазен, който има желание може да го гледа и сега.
Откъде е тази снимка на Червените? Би ми се искало да си върна предаването и да я погледна в движение. А Нова направиха номера на Мирон от Фермата миналата година...

За третата жена от ляво надясно се чудя коя е. Мисля, че не е Мирела, тя е по-висока, макар и дамата на снимкта да е приклекнала. Аз мисля, че е Мирослава.

Виктория може и да е останала на такъв късен етап поради факта, че е безопасна игла и лесно може да бъде отстранена.

# 578
Аз съм учудена, че Мирослава е стигнала  толкова напред. Тази най-вдясно ми прилича на нея, но окльощавяла.
Другата между Гената и Жорко ми прилича на Зорито. Thinking Обаче пък, къде наистина е Елица?

# 579
Върнах си "На кафе" с Витомир Саръиванов и потвърждавам, че това са хората на снимката:

Отляво надясно - Фейгин, Генчо, Мирослава, Георги, Виктория, Алекса, Зорница

Не знам дали ще го качат онлайн, аз си го върнах през телевизията и не мога да прикача снимка.

EDIT: ето я и другата снимка, взех я от фейсбук. Тук Мирослава се вижда добре. Снимащият е изрязал Зорница, но ясно се виждаше, че е тя.

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 12:25 от Clouded Mind

# 580
Идвам със спойлер. Обичам да съм права. Не мога много да ги позная освен Фейгин, Алекса и Виктория.

Чета ви редовно, но сега ме мъчи един въпрос да питам- коя е втората жена от ляво надясно? Мислех, че е Мирослава, но не мога да повярвам, че е стигнала толкова напред- дали наистина не е Мирела. Ако е така голяма мешаница между племената е  настанала. Ще ми се червените да се бяха разпаднали.

# 581

Пускам и аз още една снимка, на която ясно се виждат от ляво надясно:

Александра, Генчо, Мира, Жорката, Виктория, Алекса, Зорница

# 582
Тея от нова са нереални шматки 😂😂😂😂😂

# 583
Чудно при жълтите кои са останали,и кои от сините са се присъединили към тях.Залагам на Гого и Мани

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 13:26 от *Аня*

# 584
Както Мирон изпорти кой са 10 достигащи до финала на фермата 3 или 4 седмици преди това. 😆

Общи условия

Активация на акаунт