Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 126
  • 908
  •   1
Отговори
# 600
Дано поне спечели Лефтеров, ако е Жени, ще счупя ТВ.

# 601
Може би съм само аз, но се радвам че Мира е стигнала толкова напред. Особено пък и ако Елица е отпаднала. Мира беше (все още е) заслепена от Елица и любимият и Алекса, и доста се поиздъни с някои изказвания, но пък тайно се надявах да поостане повечко.
Харесвам я, не мога да си обясня защо. 😅

# 602
Значи ако Алекса остане, а Елакса отпадне си пригответе ноев ковчег иначе ще се издавим

# 603
  • Буркина Фасо
Явно червените ще крадат любимите на своите - Фейгин и Алекса та съвсем любовно да стане, а жълтите ще гледат най-силните играчи да вземат, което в случая е Гого
как стават кражбите ?

# 604
Последен спойлер казвам за да е интересно, не печели Валери!
Не мисля че има кой знае какво значение кой печели, дори ще има обратен ефект. Затова и Ковид си трае, и аз мога да ви кажа. Много хора имат фаворити и като научат че не печели техния фаворит намалява зрителския интерес. Ако помислите малко върху спойлерите които ви казах, веднага ще се сетите кой печели.

Нали не казваш, че Джаферович печели, защото ако е така, спирам да гледам.
Не съм имала по-неприятен участник от нея през всичките сезони на ИВ.
Точно това казва. След последния му пост в другата тема, ни в клин ни в ръкав,  изведнъж прозрях, че Женя е победител.

После навързах и другите му постове и окончателно се убедих. Първо ни каза, че на финал отиват Женя и трима мъже. После ни начука канчетата, че не четем между редовете, а днес я обяви за най-добрата. Head Band Така че, забравете за Лефтеров, Валери, Алекса и всички останали, които спрягаме тук. Никой от тях няма да спечели.

# 605
🤢🤢🤮🤮🤢🤢🤢🤮😡🤡

# 606
Интересно ми е какво се случва с Елица. По принцип бих помислила, че може да е открадната като капитан, но Жълтите не дават никакви индикации да комуникират с нея в едно племе. Възможно е и да е на трасето в момента, в който е направена снимката или пък да е отпаднала от контузия.

Може да не са имали избор дали да я вземат и дали да е тя. Миналата година Андрей би в капитанска битка Мани и директно я понесе към стопанството. Поне така си спомням, ако греша ме поправете, че ми е мътно, но помня физиономията на Неделчо, тъкмо се бяха отървали от нея и Гридин я върна.

# 607
Едно прясно спойлерче от мен... засякох Веси 😀 Следващата отпаднала се печеше на слънце на пейка пред Нова. Не че има нужда с нейния тен.
Допълвам си поста...голяма изненада, на диванчето пред студиото...Чакалов. И той чакаше за снимки. Интересно да не почнат вече по двама да гонят или просто правят по-ранни записи.
Иначе Чакалов питаше Веси, защо не идва на техните срещи, специална покана ли чакала.
Цитирам те за повече видимост, че се падна последен пост на страницата. Simple Smile Благодаря за инфото!

Хмм, интересно. Има вероятност да е е била битка, при която последният отпада директно, а вторият и третият отиват на елиминации (тип битката от миналата година, в която Мани се спаси, Семира отпадна, а Калоян и Стратимир играха един срещу друг). Но може и да снимат предварително.

# 608
Ако Дзверович спечели, изтривам сезона от съзнанието си.Все едно не е бил излъчван .

# 609
Ох, така се потресох от прозрението си, че чак забравих да коментирам поста на Лиана11. Отново голямо браво, момиче! Flowers Hibiscus
За Весито не съм учудена, но как и Чакалчето? Scream Твърде рано му е да отпада. Да не би да излязъл заради контузия? Тююю, сал един Фифо остана срещу Дружинната и празноглавите й пионки. ooooh!

# 610
О , не 😭
Мама Меца победител 😝
Нямам думи да опиша крайната си неприязън … дайте Валерко , ще го преживеем , ама Джафа 🔫
Елакса и Алекса как са го позволили това … веднага да я удавят със сълзи 🤦♀

Ако е така , направо заслужават да не се гледа вече , ама и ние все така казваме , и накрая чакаме с нетърпение новия сезон .

Лиана , благодаря за инфото ✌

# 611
Малеее ,ако Женя наистина е победител ,както сочат спойлерите то този сезон Продукцията удари дъното и почна да копае към нивото на Марианската падина .😡🤢🤮
 Ако толкова са искали жена победител Тъпареви...Тъй ли не можаха за толкова сезона да намерят някоя свястна и комплексна жена, каквито има навсякъде около нас ,ами ни принуждават да гледам глезли ,злобарки или като Мани от ИВ 3 и Ана Марийка някакви кекавици жадни за слава. ...УЖАС!!!!! В потрес съм. 😬Дано това са са лъжливи спойлери ,че иначе няма смисъл да се гледа... Аз все още съм с надежда ,че не е вярно и Гого ❤ ще спечели. Ако не да се пази много внимателно Тъпарев да не го причака някоя фенка със снайпер в тъмното...😁😁😁

# 612
Реално само и само да не е Джаферович и Ралица от жълтите ще аплодирам ако спечели.

# 613
Ковид, моля те, отречи за Джаферович…...

# 614
Добре де.Нали се каза,че не е Евгения.Да стига до финал ,но не печели.От къде сега пак започна това спрягане.Жалко за чакалчето.Толкова скоро да е отпаднал

Общи условия

Активация на акаунт