Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 154
  • 908
  •   1
Отговори
# 615
Реално само и само да не е Джаферович и Ралица от жълтите ще аплодирам ако спечели.
Аз бих аплодирала дори водещата Ралица, само и само да не е Женя. Mask

# 616
Относно Чакалов - Ковид на 03.10 е писал тук към 20:30 и нещо, че в синхрона си Чалаков пуска спойлер. В случая гледах да засека примерно около 20 и нещо минути, тъй като го гледах в ютуб без р-ми, та около 20 и някоя минута той казва как най-вероятно, ако паднат тази седмица той и Фифо са на пангара. Предполагам това е имал предвид, след като стана ясна и информацията за засичането пред студиото.

# 617
Аз пък съм сигурна, че Евгения не печели. Виждам я в обединеното племе и й давам най-много трето място. Твърде голяма връзкарка е, за да спечели, а и продуцентите твърде много ще изнаглеят.
Няма ли кой да потвърди, че победител е Филип или Лефтеров и не е Елица или Алекса и да се свършва с тази драма...

# 618
На финала трябва да има поне една жена и тя наистина може да бъде Жени Джаферович.
Но да спечели - Не вярвам. Това би било ритуално харакири за шоуто.
Единственият й шанс е ако на финала има труден пъзел и другите се запънат яко, но не ми се вярва.
Най-малкото, всичко би изглеждало толкова нагласено и толкова връзкарско. Да не говоря, че образът, който създава Джаферович е крайно отблъскващ.

# 619
  • Sofia
Скрит текст:
Последен спойлер казвам за да е интересно, не печели Валери!
Не мисля че има кой знае какво значение кой печели, дори ще има обратен ефект. Затова и Ковид си трае, и аз мога да ви кажа. Много хора имат фаворити и като научат че не печели техния фаворит намалява зрителския интерес. Ако помислите малко върху спойлерите които ви казах, веднага ще се сетите кой печели.
Нали не казваш, че Джаферович печели, защото ако е така, спирам да гледам.
Не съм имала по-неприятен участник от нея през всичките сезони на ИВ.
Точно това казва. След последния му пост в другата тема, ни в клин ни в ръкав,  изведнъж прозрях, че Женя е победител.
Скрит текст:

После навързах и другите му постове и окончателно се убедих. Първо ни каза, че на финал отиват Женя и трима мъже. После ни начука канчетата, че не четем между редовете, а днес я обяви за най-добрата. Head Band Така че, забравете за Лефтеров, Валери, Алекса и всички останали, които спрягаме тук. Никой от тях няма да спечели.
Ама,ако иска да каже нещо,да го каже директно,а не така с недомлъвки.
Аз пък изобщо не му се връзвам.Още повече,предвид не съвсем верните му спойлери миналата година.
Независимо дали е Анди или ДзВяРа. Wink

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 20:18 от avi10

# 620
Уоу, много горещо е станало в темата за спойлери.
Аз не съм казал много неща, както тази година така и миналата. Това което казах е, че трима мъже и една жена стигат до финал, жената е Джаферович. Преди битката между Генчо и Куков бях написал, че Куков отпада, също и че Валери не е победител. Аа и май ви казах, че Гената отпада на пъзел от Женя.
Дали някой ми вярва или не си е негова работа, всеки сам си преценя и решава.

П.П. А миналата година казах, че Андрей и Елица стигат до финал и Елица побеждава, така ми се искаше и все още ми се иска да е така, но не познах.

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 17:22 от Анди!

# 621
Да, може да знае, но да ни пуска по пързалката или изобщо да не знае и пак да прави същото. Simple Smile Много, ама много се надявам разсъжденията ми да се окажат едни големи глупости и след финала всички да им се смеем, а аз най-много. Simple Smile
Ех, много ще е ме яд, ако Чакалов отпада така рано.

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 19:00 от precious*

# 622
Анди, жълтите стигат ли изобщо до реката?

# 623
Имам нов фаворит за победител .Жорето ще е 😄Най сития ,и нищо няма да му се опре  хаха.Всички останали ослабнали и без сили ,и хоп наш Гошко победител  😅

# 624
  • София
Имам нов фаворит за победител .Жорето ще е 😄Най сития ,и нищо няма да му се опре  хаха.Всички останали ослабнали и без сили ,и хоп наш Гошко победител  😅
Sweat Smile Гледахте ли клипчето на Неделчо Богданов по този повод? Аз паднах от смях.

# 625
То тук стана страница за игри на волята реално...

# 626
  • Вестерос
Фермата- Альона-Елена, Альона си тръгва.

# 627
  • sofia
Фермата- Альона-Елена, Альона си тръгва.
еееее ...ужас💔😔

# 628
Альона... 😭 жалко, исках още малко да остане.

# 629
Альона отпада от......Елена ? Е добре, поне не е от хепитУ Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт