Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 111
  • 908
  •   1
Отговори
# 735
Весито е колоритна и добре се вписва в социалната игра. Да я бяха задържали още седмица да ме забавлява, но пейката пред Нова е безпощадна!

# 736
Пандьо няма да се помни. От този сезон ще се помнят Гого и Фифо. Толкова.

# 737
  • Sofia
Стига бе,Алекса... Sad
Единствено той,Елица и Джаферович се надявах да не са.
И какъв е тоя зор все чужденци да печелят?!
Пуу,ядосах се. Angry

# 738
А, не се ядосвай, нищо сигурно няма.

# 739
И Фейгин е чуждо име
На мен Лефтеров ми е много симпатичен и бих се радвала, ако спечели

# 740
djoleva Аз предпочитам пандичката да беше спечелила пред него, момичето поне е направило нещо за България. Няма да коментирам държанието и в ИВ но Ели от малко момиче е обикаляла залите и е тренирала ден след ден за да ни прослави със медалите си. Изобщо не и е било лесно за да стигне до световно ниво и да побеждава носейки Българското знаме. Един бог знае колко пъти са и чупили ръцете, краката, пръстите на ръцете, ушите, носа и тк.нт. А Алекса какво е направил за България?

# 741
  • София
Аз си помислих, че ще е Алекса още, когато не влезе веднага, а реши да изчака. На Чакала не му предложиха имунитет, нали така.. Ами, живи и здрави да са двете панди, ама смятам, че има много по-добри от тях този сезон.

Ама Ковид вярно се държи малко детски, на колко ли е, някой има ли спойлер?
Ковид, ❤

# 742
  • Sofia
А, не се ядосвай, нищо сигурно няма.
А дано! Praynig

# 743
  • Варна
Аз ще продължавам да се надявам Лефтеров да спечели. Има драма около него, добър образ ( за момента) от предаването му правят, идеален е за победител. Нали до този момент все такива добри момчета печелиха сезоните. Алекса да си ходи от де е дошъл. Миналата година руснак ( такъв ли беше?)победител сега и сърбин да титулуваме. Стига вече.

# 744
Мисля, че всички бихме симпатизирали на Елица, ако не бяха тия сълзи по невиденият Алекса. Не мога да разбера защо толкова стойностна състезателка, със високо постижения иска да се характеризира единствено с това, че е хванала някакво гадже. Нещо, което го имат и най-обикновените жени

# 745
djoleva Аз предпочитам пандичката да беше спечелила пред него, момичето поне е направило нещо за България. Няма да коментирам държанието и в ИВ но Ели от малко момиче е обикаляла залите и е тренирала ден след ден за да ни прослави със медалите си. Изобщо не и е било лесно за да стигне до световно ниво и да побеждава носейки Българското знаме. Един бог знае колко пъти са и чупили ръцете, краката, пръстите на ръцете, ушите, носа и тк.нт. А Алекса какво е направил за България?
Абсолютно съм съгласна с теб. Адмирации за постиженията и труда на Елица. Но в ИВ, Елица олекна. Готова беше да предаде племето, да саботира играта само и само Алекса да влезе. За рева и истерии те няма да говоря

# 746
Най-накрая да позная. 🤪😄😎 Само Мира можеше да бие останалите трима. Да видим сега играта Wink Тухлички?

# 747
Предпочитам Валери да е победителът , отколкото Алекса ( като няма да е Гого)

# 748
Значи няма да спечели ревлата, а нахалния сърбин. Откъде този зор да дават наградата на чужденци? Малко ли останаха силните български участници...Вместо да направят един силен финал между Гого и Филип, те пак ще се изложат зверски. Верно продуцентите са дъното и не можем да очакваме качествен продукт от тях, но за толкова време не успяха ли да разберат какво ще се хареса на масовия зрител...
Радвам се, че не следя този сезон, че иначе щях да счупя телевизора. Аман от посредствени победители или такива с връзки. Един нормален не си избраха.

# 749
ето един 100 % спойлер по невнимание на нова тв.
Както някой беше написал,че синьото племе се разпада - е явно е вярно!
На снимката се виждат Алекса и Виктория при червените, само първата не мога да разпозная иииии Елица я няма

Общи условия

Активация на акаунт