Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 111
  • 908
  •   1
Отговори
# 720
JoyНикой не ми отговори на въпроса "Алекса кога отпада" от ИВ? JoyJoyJoy

# 721
Никой не ми отговори на въпроса "Алекса кога отпада" от ИВ?
Алекса май никога не отпада, а печели ИВ.

# 722
И с тези коментари на Елица как се сбъдвали мечтите, е напълно вероятно. Пак ще е по-добре от Валери, Джаф или Георги.

# 723
Пак ли ще дадем наградата на чужденец  Hushed

# 724
Май никой не е отрекъл за него. А си бях въобразила, че някой каза, че тяма да е той. Може да е, защото не искам дапе той. Но има логика тогава с това, че "сме разочаровани". Жалко за Гого и Фифо - за мен са най-достойни от представянето си до сега. Особено Гого ми е страшен фаворит Sad

# 725
Типично по Тупаревски.Вкарва го като резерва .Отива там да се бори до последно с некви измислени резерви .Влиза при неговата жена ревлата  ,и накрая победител.Тъпарката си пада по Македонци и Сърби .Това ще е най лошия победител в Игри на Волята за 4 сезон.Следващ сезон ако има ще е още по-зле!!!

# 726
DMS Гого ще има накрая май Simple Smile

# 727
Има и логика "страда още на глад", нагушва се с грошове и "влиза с бутонките", както Куков се изказва.

# 728
Алекса не само каза, че ще дойде в София, а че ще се преместят с Елица да живеят в София.
Преди това спомена колко трудно им е било, като идвали за кастингите, защото нямали  апартамент в София и познати трябвало да им преотстъпват.

DMS Гого ще има накрая май Simple Smile
Ха-ха. Това вече съм го правила, но отдавна не ми пука толкова за това ШООЛ. Wink

# 729
Прекалено лесно го изтипоса името на Алекса, а уж голямото криене. Пипа ни по акъла според мен, не вярвам в игрите през цялото време да е насочено до толкова вниманието към потенциалния победител 😀

# 730
Е що има логика.Навсякъде се тръби ,че Елица ще е ,а то какво ще излезе  -нейната половинка .Абе парите са все там Sweat Smile

# 731
Май наистина ще в Алекса. Гого е качил скрийншот с пост на Мирослава кои са й фаворити- Фифо, Гого, Алекса и Валери. Та..логично е победителят да е някъде там Simple Smile

# 732
Тууууу, язък.
Все се надявах поне да е Фифо. Ама явно той само ще се бъхти на игри и на елиминации
В интерес на истината не искам Алекса да спечели заради Елица. Иначе и в другата тема споделих, че на моменти го харесвам
Ако пуснат СМС /Тупарев чети/и Гого или Фифо са там ще пусна поне 2

# 733
Тюхх, пък аз за Весито държах!
Сега какво ще гледаме? По Дискавъри започва в 21.00 часа "Забравени в Гаража" а по Нешенал Географик "Първите жители на Аляска"!

# 734
Тюхх, пък аз за Весито държах!
Сега какво ще гледаме? По Дискавъри започва в 21.00 часа "Забравени в Гаража" а по Нешенал Географик "Първите жители на Аляска"!
Бе то и аз се надявах за Касим ма ей на-Пандьо печели

Общи условия

Активация на акаунт