Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 117
  • 908
  •   1
Отговори
# 705
  • European Union
Най-сигурният спойлер е пейката пред Нова. 🤪🤣 Килата пасти да яде. 🤣 Благодаря, момиче! 🌹
Предполагам номинирани - Мирослава, Веси, Филип и Чакала. Мирослава печели, Веси е последна и отпада директно. Филип отстранява Чакала.
Дали ще редят тухлички?
Този цитат е от преди четири страници. Какво повече каза Ковид?

Аз не гледам Фермата, но дори и аз знам, че Гуспата отпада с контузия.

# 706
  • Sofia
Еее това за Чакалчето е много тъпо. Явно лайкучката ще постигне своето (да се освободи от неприятните й персони), без значение дали това е добре или зле за племето...
Много неприятна и зловредна твар. И друго ми направи впечатление от коментарите ви за бъдещото им обединено племе, как краставите магарета (лайкучката, Мирела, Манка и Илиянка) се привличат. СлучаЕност, не мисля!

# 707
Ковиде, ще ме прощаваш,  но думи в устата не съм ти слагала. Попринцип си чеквам фактологията по описания от теб начин, но каго съм през телефона не става и тогава съм на принципа "този или този каза" или "една жена каза". Факт е, че в понеделник Ковид ви подсказа за Чакалов. Шма пост в поведелник в 20:30 и нещо. Аз се направих на детектив и взех да предполагам. Мен ме забавлява и с подсказки - хем е спойрер, хем мислим.
Е, този таксиджия кого вози, нали уж с бусчета от продукцията ги возят или става дума за пияни от екипа, след дискотека?

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 19:44 от karmilla

# 708
Само да вметка, че Ковид не си пише с мен ЛС. Joy

Иначе интересен спойлер. Благодаря.

# 709
До хората, които следят ИВ от 1-2 сезон, кои са ставали победители накрая? Някой, който е бил в центъра на вниманието, по-страничен, с по-добър имидж или по-лош? Ако не ме лъже паметта "Ергенът" също е на Тупарев, та видяхме какво стана накрая 😀 Ако вървя по тази логика, то или Георги, или Лефтеров ще спечели. 😂

# 710
Факт е, че в понеделник Ковид ви подсказа за Чакалов. Шма пост в поведелник в 20:30 и нещо. Аз се направих на детектив и взех да предполагам. Мен ме забавлява и с подсказки - хем е спойрер, хем мислим.

Чакала току що пусна спойлер в синхрона си 😂

Това ли е великият спойлер? Thinking

# 711
  • Стара Загора
Най-сигурният спойлер е пейката пред Нова. 🤪🤣 Килата пасти да яде. 🤣 Благодаря, момиче! 🌹
Предполагам номинирани - Мирослава, Веси, Филип и Чакала. Мирослава печели, Веси е последна и отпада директно. Филип отстранява Чакала.
Дали ще редят тухлички?
Този цитат е от преди четири страници. Какво повече каза Ковид?

Аз не гледам Фермата, но дори и аз знам, че Гуспата отпада с контузия.
 Ковид се обиди и демонстративно обяви, че напуска темата. ( само на лични ще комуникира с някои си ????? ).

P.S. Лефтеров ще е победителя !! Щом и таксиджията е казал, че името е чуждестранно, а Джаферович не е

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 19:57 от wanconboy

# 712
Аз неможах да говоря със човека с таксито, но там където работи шефът му ми каза че цяло лято ги е возил тези хора от ИВ. Оф пак много сложно стана, ще започна от начало защото няма да ме разберете правилно и ще има пак 1000 въпроса. Аз съм шофьор на тежкотоварен автомобил, ТИР и отидох да разтоваря в Царево, бързах да тръгна за да ми стигнат часовете да се прибера до моя град. Затова след като разтоварих веднага си тръгнах, говорих само със шефа на фирмата и набързо в офиса където ми разписват документите със счетоводителката. Тя също ми каза че не знае нищо за ИВ, другите спойлери съм ги научил от Харманли- Генчо е от там. И затова не пиша подробности защото е сложно и дълго за писане. Дали е вярно това което съм казал като спойлери, не съм сигурен но ги написах защото ме убедиха че са вярни.

Сега като ви казах истината очаквам да ме нападнете.

# 713
По-скоро като каза, че "добре ги натъквяваме" негласно ни подсказва, че сме на прав път с Геогри и Лефтеров. Така предполагам.
Анди, ясно! Благодаря и на теб и на Ковид за спойлери и подзказки.
precious*, да. Този имах предвид. Факт не е казал директно, но явно е подсказал Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 20:02 от karmilla

# 714
Ехх, Ковид се обиди....какво ще правим сега без него/нея?? Досега всеки път споделяше толкова много спойлери, та чак ни дойде повече от спойлери. Колкото пъти сме го/я попитали за нещо, толкова често ни е отговарял/а. Какво ли ще правим сега без него/нея ? Жалко! Frowning1Frowning1Frowning1

# 715
Едно е да си го натъкмиш, друго е да го потвърдиш.
При едното предполагаш какво може да стане, при другото казваш какво ЩЕ стане и си поемаш отговорността ако НЕ стане.
По-принцип ви казах, какъв ще е елиминационния дуел още преди седмица
Цитат
жълтите не са на реката и са на съвет и изпращат пак Фифо на елиминация....
Чакала току що пусна спойлер в синхрона си
Гуспата пада от Калин другата седмица(контузия).
Това е последно от мен и ще се видим преди Коледа, добре си ги натъкмявате сами.
Ще поддържам контакт само с 3-4 акаунта на лично. (те си знаят кои са)
[/quote

Какво означава това последно от теб 😅Ти така или иначе нищо почти не казваш.Тук ,там пуснеш нещо и край.Така ,че това беше леко излишно при положение че си мълчиш и дразниш другите малко или много.Детски истории.Продъллжавай си комуникацията с тези трима,четрима души като искаш и като ние сме толкова "неблагодарни"видиш ли и това е 😉Живи и здрави,то все ще се разбере по един или друг начин,пък ако ли не здраве да е.😉

# 716
# 717
  • Стара Загора
Аз неможах да говоря със човека с таксито, но там където работи шефът му ми каза че цяло лято ги е возил тези хора от ИВ. Оф пак много сложно стана, ще започна от начало защото няма да ме разберете правилно и ще има пак 1000 въпроса. Аз съм шофьор на тежкотоварен автомобил, ТИР и отидох да разтоваря в Царево, бързах да тръгна за да ми стигнат часовете да се прибера до моя град. Затова след като разтоварих веднага си тръгнах, говорих само със шефа на фирмата и набързо в офиса където ми разписват документите със счетоводителката. Тя също ми каза че не знае нищо за ИВ, другите спойлери съм ги научил от Харманли- Генчо е от там. И затова не пиша подробности защото е сложно и дълго за писане. Дали е вярно това което съм казал като спойлери, не съм сигурен но ги написах защото ме убедиха че са вярни.

Сега като ви казах истината очаквам да ме нападнете.
Не те нападаме, а ти благодарим.

# 718
Ехх, Ковид се обиди....какво ще правим сега без него/нея?? Досега всеки път споделяше толкова много спойлери, та чак ни дойде повече от спойлери. Колкото пъти сме го/я попитали за нещо, толкова често ни е отговарял/а. Какво ли ще правим сега без него/нея ? Жалко! Frowning1Frowning1Frowning1
Ще оцелеем все някак. Wink Не знам за вас, но аз категорично няма да се моля повече за спойлер или да се връща. Наистина много ми писна.

# 719
  • Стара Загора

Вярвам ти. На един лайф се включиха Алекс и Ели от Белград . И ми направи впечатление, че той каза, че скоро ще дойдат в София, да разтъпчат по заведения и ..." да попилеят малко парички '.

Общи условия

Активация на акаунт