Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 119
  • 908
  •   1
Отговори
# 690
Ако това е истина, много жалко наистина. Жълтите ще излязат много страхливи.

# 691
Ковид, оставам с впечатлението, че май и ти нищо не знаеш, но те кефи да се будалкаш с нас и да се правиш на интересен. Grinning

Днес губят жълтите пращат Фифо и Чакала на елиминация, а от червените отиват две жени. Едната вече я казаха коя е, тя е последна и отпада директно, а двамата жълти играят директен за оставане, като отпада Чакала.

иначе хабер си нямам Wink
Ахаа, ясно. Значи трябва да пишем как нищо не знаеш и как само се преструваш, за да можеш да споделяш инфо Satisfied

# 692
Много кофти за Чакалов. Ама и Фифо го съсипаха. Не е честно просто. Винаги е първи пост, ако се налага някой да минава два пъти пак е той и винаги е номиниран. Джаферович е егати гадината.
Гадина е комплимент за нея 🤢🤬😡
А тя дали изобщо ще ходи на елиминация. Или тихо, тихо до финала.

# 693
Алекса до къде стига, някой знае ли?

# 694
Много кофти за Чакалов. Ама и Фифо го съсипаха. Не е честно просто. Винаги е първи пост, ако се налага някой да минава два пъти пак е той и винаги е номиниран. Джаферович е егати гадината.
Гадина е комплимент за нея 🤢🤬😡
А тя дали изобщо ще ходи на елиминация. Или тихо, тихо до финала.
Е ако отиде на елиминации може да заслабне. Опасно е 😅Те на реката не я пращат та камо ли на елиминации

# 695
Ковид, оставам с впечатлението, че май и ти нищо не знаеш, но те кефи да се будалкаш с нас и да се правиш на интересен. Grinning

Днес губят жълтите пращат Фифо и Чакала на елиминация, а от червените отиват две жени. Едната вече я казаха коя е, тя е последна и отпада директно, а двамата жълти играят директен за оставане, като отпада Чакала.

иначе хабер си нямам Wink
Е, че този спойлер още вчера ние сами си го натъкмихме, след спойлера на Лиана от градинката пред Нова. Нищо ново не ни каза. Дори не знаеш коя е другата номинирана жена. Simple Smile

# 696
  • София
Да, точно щях да пиша, че това вече не е спойлер, защото си е ясно.

Има ли инфо за Ралица, пак да питам?

Анди, ти не се ли явяваш от знаещите какво става, какъв е този въпрос сега?

# 697
Нали казаха на финала 3 мъже и Жени ,значи Ралица не е сред тях.

# 698
Едно е да си го натъкмиш, друго е да го потвърдиш.
При едното предполагаш какво може да стане, при другото казваш какво ЩЕ стане и си поемаш отговорността ако НЕ стане.
По-принцип ви казах, какъв ще е елиминационния дуел още преди седмица
Цитат
жълтите не са на реката и са на съвет и изпращат пак Фифо на елиминация....
Чакала току що пусна спойлер в синхрона си
Гуспата пада от Калин другата седмица(контузия).
Това е последно от мен и ще се видим преди Коледа, добре си ги натъкмявате сами.
Ще поддържам контакт само с 3-4 акаунта на лично. (те си знаят кои са)

# 699
За мен няма разлика между това, което ние сами предположихме и това, което ти постфактум "потвърди". Wink Т.е. не можа да ме убедиш, че знаеш повече от нас.
Не се мъчи.

# 700
  • София

А колко се задържа?

# 701

А колко се задържа?
Колкото продукцията разреши😁

# 702
Много ми е интересно инфлуенсърската кариера на Жени как ще се развие след изпълненията в Игрите. Вярно, че е част от играта, а тя я умее много добре, но и зрителите не прощават.

# 703
Да, точно щях да пиша, че това вече не е спойлер, защото си е ясно.

Има ли инфо за Ралица, пак да питам?

Анди, ти не се ли явяваш от знаещите какво става, какъв е този въпрос сега?
Аз не съм от знаещите, всичко което съм го казал съм го чул от хора, които уж знаят. Преди два дни бях в Царево и там ми казаха че победител бил някой със чуждо име. Аз попитах Джаферович или Алекса и ми отговори човека, че не си спомня но нещо такова било името. Той не гледа игрите и затова и не ми каза друго, каза ми че негов работник имал такси и той знаел всичко защото ги е возил постоянно, но така и не дойде таксиджията.
Малко сложно стана и дано ме разбрахте, никъде не съм казвал че имам нещо общо със ИВ и ми е интересно също толкова, колкото и на вас.

# 704
Щом Капитонова оцеля и Евгения ще го преживее 😂

Общи условия

Активация на акаунт