Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 120
  • 908
  •   1
Отговори
# 675
Помня само, че Ковид или Анди казаха, че ще сме разочаровани от победителя. Кой ще да е той, много ме гложди и мен, че да сме разочаровани. Ако е така и Фифо отпада като заподозрян победител...

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 17:18 от karmilla

# 676
Помня само, че Ковид или Анди казаха, че ще сме разочаровани от победителя. Кой ке дахе той много ме гложди и мен, че да сме разочаровани. Ако е така и Фифо отпада като заподозрян победител...
А мииии ако предположим че е мъж, значи не е Гого или Фифо. От кой мъж бихме били разочаровани. Някъде се писа че Генчо отпада, Илиян също. Мамин златен май и той не е.Алекса и там май не е
Кой остава.? Георги, Лефтеров

# 677
Значи може да е Георги.

# 678
Забелязвам също, че Георги е близък с Валери, Лефтеров и тн, та възможно ли е Георги да стига до финал? И както писаха,че ще са 3ма мъже и 1 жена да са те тримата + Евгения. 🤔 Това ще е голямата изненада, хахаха

# 679
Май и за Алекса отрече някой(аз съвсем се оплетох), та остават и според мен Георги или Лефтеров. Аз за Илиян съм пропуснала, иначе и той беше в заподозрените. Тук вече сме Шерлок Холмс Grinning

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 17:27 от karmilla

# 680
За Георги и Лефтеров мисля и аз.Само те останаха ,за сега за които "знаещите" не са казали "не".

# 681
Честно казано, всеки друг освен Женя ми е приемлив вече. Тя ми е най-противна от всички участници, а с бутането й от продукцията ми става още по-противна. Мъж, жена, вече ми е все тая, само да не е дружинната.

# 682
Почнахте яко да ми слагате думи в устата... Всеки,който желае може да цъкне на ник-ът ми и да види всичките ми мнения....
относно ИВ
Цитат
Вярно е, не е Елица !
Цитат
Ковид Кажи моля те до къде стига Гого в ИВ.
Не е победителят той
Цитат
Ковид, моля те, отречи за Джаферович…...

Отричам и потвърждавам за Чакала (че отпада от Фифо)

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 18:00 от Ковид

# 683
Ковид, оставам с впечатлението, че май и ти нищо не знаеш, но те кефи да се будалкаш с нас и да се правиш на интересен. Grinning

# 684
Да не отпада тая седмица Чакалов? Рано му е.Все пак в играта са още разни Звезделини,Веселени  Касимовци,Цветановци

# 685
Ковид, оставам с впечатлението, че май и ти нищо не знаеш, но те кефи да се будалкаш с нас и да се правиш на интересен. Grinning

Днес губят жълтите пращат Фифо и Чакала на елиминация, а от червените отиват две жени. Едната вече я казаха коя е, тя е последна и отпада директно, а двамата жълти играят директен за оставане, като отпада Чакала.

иначе хабер си нямам Wink

# 686

Днес губят жълтите пращат Фифо и Чакала на елиминация, а от червените отиват две жени. Едната вече я казаха коя е, тя е последна и отпада директно, а двамата жълти играят директен за оставане, като отпада Чакала.

иначе хабер си нямам Wink
Ок. Признавам те и се засрамвам от себе си! Stuck Out Tongue Winking Eye
Много ще ми е кофти за Чакалов обаче...

# 687
Филип ще остане съвсем без подкрепа.Как пък точно при явяване на елиминация  на двама от враговете на Маман и ще сложат двама души да отпадат.

# 688
Много кофти за Чакалов. Ама и Фифо го съсипаха. Не е честно просто. Винаги е първи пост, ако се налага някой да минава два пъти пак е той и винаги е номиниран. Джаферович е егати гадината.

# 689
Много кофти за Чакалов. Ама и Фифо го съсипаха. Не е честно просто. Винаги е първи пост, ако се налага някой да минава два пъти пак е той и винаги е номиниран. Джаферович е егати гадината.
Гадина е комплимент за нея 🤢🤬😡

Общи условия

Активация на акаунт