Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 183
  • 908
  •   1
Отговори
# 660
Много внимателно следя темата със спойлерите, но не разбрах защо се отхвърля Фифо като възможен победител. Никой не го е отрекъл, само се подхвърлят догадки покрай едно изказване , че ‘победителят щял да ни разочарова’. Това обаче нищо не означава, защото и Фифо доста хора не го харесват. Все още не губя надежда за достоен победител Simple Smile

# 661
Много внимателно следя темата със спойлерите, но не разбрах защо се отхвърля Фифо като възможен победител. Никой не го е отрекъл, само се подхвърлят догадки покрай едно изказване , че ‘победителят щял да ни разочарова’. Това обаче нищо не означава, защото и Фифо доста хора не го харесват. Все още не губя надежда за достоен победител Simple Smile

Защото Фифо е предимно харесван, почти на равно колко и Гого може би за това.Доста нисък е процента на нехаресващите го.

# 662
Бяхме писали преди за възможен победител Валери ,но тук "вещите " го отхвърлиха.

# 663
Мама Мими ,ще извади пистолета 🔫, ако Валерко не спечели.Тупарев да му мисли😂

# 664
Според думи на Гого (дочути в супермаркета Joy) , сините се разпадат, той отива при жълтите, победител е Валери. Sunglasses
В кой супермаркет пазарува Гого? За една приятелка питам. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 665
Последен спойлер казвам за да е интересно, не печели Валери!
Не мисля че има кой знае какво значение кой печели, дори ще има обратен ефект. Затова и Ковид си трае, и аз мога да ви кажа. Много хора имат фаворити и като научат че не печели техния фаворит намалява зрителския интерес. Ако помислите малко върху спойлерите които ви казах, веднага ще се сетите кой печели.

Ето тук се казва ,че не е Валери победителят!

# 666
Май май никой не знае кой печели за разнообразие, което е интересно. Тук ще се оплетем съвсем в теории. Аз още преди да стартира четох в интернет, че печели Елица. И още си мисля, че ще правят, струват, жена да е победителят. Дали Елица или Джаферович, не знам. Ще видим.

# 667
  • София
Май май никой не знае кой печели за разнообразие, което е интересно. Тук ще се оплетем съвсем в теории. Аз още преди да стартира четох в интернет, че печели Елица. И още си мисля, че ще правят, струват, жена да е победителят. Дали Елица или Джаферович, не знам. Ще видим.
Дано не е вярно.

# 668
Здравейте, спойлерковци🥰 Следя ви от скоро и реших и аз да се включа. Та, кой от Сините в кой отбор отива се разбра още преди месец по снимките им в инстаграм. Илиян и Мани са си много близки с Мирела и Джаферович, та ги бях навързала нещата. На една от снимките обаче забелязах Гайтанов в тяхната компания, има ли вероятност да влезе на по-късен етап в играта или? 🤔 Голям сладур ми е той. Победителя знам, че е мъж на 100%, но ако не кой е, поне топ 3 някой да каже, че умирам от интерес. 🙈

Аа, да не забравя, че наскоро видях Мирела и Валери за ръчичка, и да - заедно са! 🙈

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 16:20 от ArlenMarie

# 669
Някой във фейса писа ,че Евгения печели 💀Добре,че там всеки си измисля 😂

# 670
  • Дубай
Някой във фейса писа ,че Евгения печели 💀Добре,че там всеки си измисля 😂
В никакъв случай 😁

# 671
Дотук, според мен единствените сигурни спойлери са от пейката пред НТ. Не ми се вярва Гого да дрънка в супермаркета такива конфиденциални неща. Имат страхотни договори. Синът ми работеше с участник в друго предаване на НТ и до последният момент не знаеше кой е победител. Та, хич не вярвам на такива спойлери. Освен това в този спойлер не е казано нищо, което не  е обсъждано подробно тук. И за синьото племе, и за жълтия Гого, и за Валерката. Не е нужно да слухтиш из магазините, за да го кажеш. Това е вярно толкова, колкото информацията на "Елица", че печели Гайтанов. Не ми се вярва да го включат на по-късен етап, както някой писа. Не може да го сложат равнопоставен с хора, които са играли седмици и са печелили игри.

# 672
  • Дубай
Дотук, според мен единствените сигурни спойлери са от пейката пред НТ. Не ми се вярва Гого да дрънка в супермаркета такива конфиденциални неща. Имат страхотни договори. Синът ми работеше с участник в друго предаване на НТ и до последният момент не знаеше кой е победител. Та, хич не вярвам на такива спойлери. Освен това в този спойлер не е казано нищо, което не  е обсъждано подробно тук. И за синьото племе, и за жълтия Гого, и за Валерката. Не е нужно да слухтиш из магазините, за да го кажеш. Това е вярно толкова, колкото информацията на "Елица", че печели Гайтанов. Не ми се вярва да го включат на по-късен етап, както някой писа. Не може да го сложат равнопоставен с хора, които са играли седмици и са печелили игри.
Защо да не може?Миналата година Калоян и Кремена влязоха посредата ако не ме лъже паметта
За договорите съм съгласна,няма как да коментират неща в кварталния супермаркет

# 673
  • Стара Загора
Щом не печели жена, не е Гого, нито Фифо, не бил Валери, остава Лефтеров ( Георги не го броя , той се храни ).
  Защо не ? Помните ли какви суперлативи имаше за него, когато победи на кръста.

Edit: Забравих Алекса, но мисля, че няма да допуснат втора поредна година чужденец да спечели.

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 17:32 от wanconboy

# 674
Накрая тази Ралица ще е победител. Нали в началото се писа че някаква Ралица бие май ?? 😆

Общи условия

Активация на акаунт