Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 134
  • 908
  •   1
Отговори
# 645
Предположих Мирослава точно защото се справя толкова добре. Втората номинирана жена от червените трябва да победи останалите трима.

# 646
  • София
Скрит текст:
Ковид, моля те, отречи за Джаферович…...

Отричам и потвърждавам за Чакала, нали ви казах, че пусна спойлер в синхрона... а преди това ви казах че
Цитат
жълтите не са на реката и са на съвет и изпращат пак Фифо на елиминация....
,а верно не съм казал,че е срещу Чакала Thinking
Значи ако правилно съм разбрала- утре сините взимат играта, на елиминации отиват Веси с още някой червен, Фифо и Чакалчето. Излизат Веси и Чакала заедно? Може би последните двама ще отпаднат и само синьото племе остава цяло.
Ако е така, то следващите 2 седмици отпадат Цецо и Касим, така ли?
Обърках се вече- на 2 страници един спойлер и всичко останало коментари как не е честно Жени, Елица, Валери, Алекса и не знам си кой още да спечели...
Аз го разбирам по-скоро, че елиминацията ще е Фифо vs Чакалов, а за Веселина не разбирам какво се намеква, така че или ще си ходи директно, или ще е аут следващата седмица.
И аз така го разбирам.

# 647
И аз така го разбирам , въпроса е дали ще е тази седмица , или евентуално следващата .

Снощи писах коментар , който днес го няма 🤷♀ Не знам ,не съм публикувала ли , или нещо друго …
Исках да кажа , че е дразнещо да четеш сумати мнения за формат , който не следиш , но в основната тема няма как да се коментира нещо свързано със спойлерите , било то верни или неверни . Моля да не се дразним едни на други , защото за сега се налага да сме в една тема 🌹

# 648
  • София
Мери, беше го публикувала това, да.

Аз търся спойлер за Ралица?

# 649
Според думи на Гого (дочути в супермаркета Joy) , сините се разпадат, той отива при жълтите, победител е Валери. Sunglasses

# 650
Според думи на Гого (дочути в супермаркета Joy) , сините се разпадат, той отива при жълтите, победител е Валери. Sunglasses

Ако историята е вярна, надявам се е излъгал за Валери.

# 651
Значи правилно съм разсъждавала за Валери 😃 Оф, пак връзкарщина.

# 652

Да не би Гого да е вече в България? Grin

# 653
Ее как Валери,като тука се каза на няколко пъти  ,че не е той.Отделно Гого беше споменал мисля, че ноември се връща в България,та не ми се вярва това да е така.

# 654
Ковид май не е потвърдил, че Валери няма да е победител.

# 655
Ее как Валери,като тука се каза на няколко пъти  ,че не е той.Отделно Гого беше споменал мисля, че ноември се връща в България,та не ми се вярва това да е така.

Понеже специално му следя лайфовете, беше казал за края на октомври. Satisfied С еднопосочен билет.

# 656

Да не си чула брат му на Гого в супермаркета? Grinning Че Гого май още е в Саудитска Арабия. Иначе, че става жълт - така е. В обединението е още и Чакала и Фифо и Митака. Преди обединението трябва да отпаднат Ралица, Михаела и евентуално Мирела, защото Мани и Илиян отиват при жълтурите, ако Илиян не е отпаднал преди това, но едва ли, след като е първа писта при лайфа на Жълтите. Мисля, че Генчо отпада от Гого, защото при един от въпросите в ИГ към него, каза, че е добър играч и толкоз, към всички останали е по многословен.
Анди! и Ковид усилено твърдят, че мамин сладък отпада от пъзел и не е той победителя.. Чудя се дали Мамин-сладък стига до обединението, а не отпада на някоя капитанска!?

# 657
Охх много объркано стана,ама взе тая вече.Всеки си пише различни неща кое истина кое не.Сигурното е ,че не са Гого или Фифо  за жалост,колкото до Валери,ако е той нормално да му подарят победата покрай  мама 😜

# 658
Е как Валери ще спечели!!! 😠😠😠
Много ще ме яд значи.
Надявам се, че информацията не е достоверна. Не вярвам Гого да споделя такава конфединциална информация в магазин.

# 659
Предвид договоригте не вярвам да крещи в магазин кой печели и какво се случва. Може би в магазин в  Саудитска Арабия?! Разтърсих се сега из мненията на Ковид и не видях изказване за Валери в скоро време, освен че е с Мирела. Може да му е изтрит коментара или аз не намерих...

Общи условия

Активация на акаунт