Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 126
  • 908
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Добре де, въртите сучете още никой не е потвърдил, кой е победителят в Игри на волята. Нали темата е за спойлери! Моля, някой ако е сигурен да пише, поне кои са топ 3.

# 632
Добре де, въртите сучете още никой не е потвърдил, кой е победителят в Игри на волята. Нали темата е за спойлери! Моля, някой ако е сигурен да пише, поне кои са топ 3.
Еехеее ние от кога искаме да знаем. Ама не казват.

# 633
  • Sofia
И аз това чакам,ама на...
Сипва се на час по лъжичка и това е.
Следим тема за спойлери и някой ни обяснява,че няма да ни е интересно,ако разберем.
Дали?!

# 634
На мен пък вече ми писна да се занимавам с простотии, затова вече няма да се моля и да вярвам нито на Ковид, нито на Анди. Бетер детската градина стана тук. "Аз знам, ама няма да ви кажа, пък". 😛 Ами дръжте си спойлерите и със здраве си ги ползвайте. Simple Smile Най-вероятно и двамата не знаят нещо кой знае какво. Просто подочуват оттук-оттам нещо, друго донатъкмяват и после, хайде великите спойлери.
На мен най-интересни са ми спойлерите от пейката в градинката пред Нова и ги очаквам с интерес. Simple Smile Миналата седмица много се чудех как Аспарух отива на елиминации. Изглеждаше ми добре окопан в племето, а и особено и при капитанството на Генчо, не ми изглеждаше възможна номинацията му. Ама ето, че се оказа истина. Сега съм озадачена от спойлера за двама отпаднали тази седмица и ми е притеснено за Чакалчето, но ей го къде е петък, ще почакам още малко.

# 635
  • София
Единственият сигурен спойлер е снимката, която изтече днес. Жалкото е само, че няма кадро и на жълтият отбор.

# 636
А тази снимка от къде цъфна?

# 637
  • София
А тази снимка от къде цъфна?
От Нова телевизия Joy

# 638
  • Варна
Хубаво беше миналата година като знаехме крайния победител със започването на сезона и реда на отпадане на участниците. А сега едно нищо.

Като изтече информация за Андрей като краен победител се чудех как пък точно той ще спечели и съответно следях сезона и действията му. Сега нещо започнах да се оглеждам за интересен сериал в този часови пояс. Позагубих интерес спрямо предаването. Simple Smile

Какъв е смисълът да се запишеш в тема за спойлери, да твърдиш, че имаш информация и да си я пазиш за себе си...

# 639
Ковид, моля те, отречи за Джаферович…...

Отричам и потвърждавам за Чакала, нали ви казах, че пусна спойлер в синхрона... а преди това ви казах че
Цитат
жълтите не са на реката и са на съвет и изпращат пак Фифо на елиминация....
,а верно не съм казал,че е срещу Чакала Thinking

# 640
Дай поне един спойлер ще идат ли жълтите на реката в тоя сезон

# 641
  • На морето!

Отричам и потвърждавам за Чакала, нали ви казах, че пусна спойлер в синхрона... а преди това ви казах че
Цитат
Значи ако правилно съм разбрала- утре сините взимат играта, на елиминации отиват Веси с още някой червен, Фифо и Чакалчето. Излизат Веси и Чакала заедно? Може би последните двама ще отпаднат и само синьото племе остава цяло.
Ако е така, то следващите 2 седмици отпадат Цецо и Касим, така ли?
Обърках се вече- на 2 страници един спойлер и всичко останало коментари как не е честно Жени, Елица, Валери, Алекса и не знам си кой още да спечели...

# 642

Цитат
Значи ако правилно съм разбрала- утре сините взимат играта, на елиминации отиват Веси с още някой червен, Фифо и Чакалчето. Излизат Веси и Чакала заедно? Може би последните двама ще отпаднат и само синьото племе остава цяло.
Ако е така, то следващите 2 седмици отпадат Цецо и Касим, така ли?
Обърках се вече- на 2 страници един спойлер и всичко останало коментари как не е честно Жени, Елица, Валери, Алекса и не знам си кой още да спечели...
Аз го разбирам по-скоро, че елиминацията ще е Фифо vs Чакалов, а за Веселина не разбирам какво се намеква, така че или ще си ходи директно, или ще е аут следващата седмица.

# 643
Най-сигурният спойлер е пейката пред Нова. 🤪🤣 Килата пасти да яде. 🤣 Благодаря, момиче! 🌹
Предполагам номинирани - Мирослава, Веси, Филип и Чакала. Мирослава печели, Веси е последна и отпада директно. Филип отстранява Чакала.
Дали ще редят тухлички?

# 644
Няма логика да номинират Мирослава след представянето на Звезди вчера. Мирослава се представи добре. Според мен ще номинират Звезделина. Аз лично по-скоро бих номинирала Елица, която грам не се интересува от останалите и победа за племето.

Общи условия

Активация на акаунт