Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 085
  • 908
  •   1
Отговори
# 765
Тази седмица обаче познах за двойната елиминация, само не познах в коя битка ще е, че са сменили правилата.
Вярвам на Ковид на 100% за и фото, защото винаги е бил точен. Изобщо не ме притеснява факта, че се будалка с нас. Това е форум и всеки решава какво, кога и как да пише. Blush

# 766
Аз да прекъсна разговора за ИВ и да попитам за Фермата. Simple Smile Коя ще успее да отстреля Ванчето? Може би Камелия или Валерия щом уж стигат до финала?

# 767
Здравейте. Сигурно ли е,че днес Фифо и Чакала са на елиминации? Няма ли Фифо да си използва жълтиците за имунитет или 2 допълнителни гласа...

# 768
  • Вестерос
Аз да прекъсна разговора за ИВ и да попитам за Фермата. Simple Smile Коя ще успее да отстреля Ванчето? Може би Камелия или Валерия щом уж стигат до финала?
Според мен ще е Валерия

# 769
Ама няма как Гого, Мани и Илиян да при жълтите, все някой ще е отпаднал преди сливането.

# 770
Защо не, като в червените са 3ма сини? Не следва ли да са равен брой като си ги разпределят...

# 771
Ами странно е да се разпаднат при 6 човека,, нещо не мога да наглася сметките:)

# 772
Да, много ми се струват. Но тогава може би червените са спечелили, за да вземат трима и може би Елица или Мира е била капитан, за да вземат Алекса, а не Гого. Така, ако са 5ма от сините ще е червени-жълти-червени-жълти-червени.

# 773
  • Дубай
Каквото  е споделил Ковид е станало и му вярвам,но едва ли Гого ще спечели макар,че това ще е голям фал за продукцията .Най-стойностния и комплексен играч от трите племена,обаче зад Гого според мен се крие Георги.
Моите тези  за днес са :Мирка се спасява ,Веси е Аут , Чакала и Фифо се бият един срещу друг и Чакалчето отпада,както каза Ковид.
Жалко за Чакала,готин играч и нито ,Мирела ,нито Михаела могат да поемат и негов пост,но.....

# 774
Ако в битката за територия, например, има условие, че загубилите ще бъдат разпределени, тогава няма значение от колко човека е разпаднатият отбор. Предстои да видим. Засега поне, сините няма да губят човек. Ще намаляват червени или жълти тази седмица.

# 775
Най-вероятно ще е така, защото и червените ще останат 6 от другата седмица. Може би после отпадат Касим и Цецо и след териториална загуба или капитанска битка става разпределението

# 776
Ех, нищо за фермата...
А така ми се щеше някой да каже, кога змията Камелия ще си ходи дома !!
Не четеш, Камелия е на финал
Чета аз, ама надеждата умирала последна казват! 😅

# 777
Разпадането на едно от племената май всеки сезон се прави според както е удобно за сценария. За мен няма никаква логика да разпаднат Сините, при положение, че Червените са си готови разпаднати. След като елиминира Чакалов и Фифо, Женя ще се нуждае от свежа кръв, хем за битките, хем за номинации и поради тази причина продукцията ще й поднесе избор от най-добрите останали от Сините. Защо не от Червените ли? Защото там няма кого да си избере.

# 778

Хейти Ванче винаги е била посредствен играч, просто опонентките й досега са били гола вода и затова не се учудвам, че някой я е изпратил обратно на парахода.

По-голямата загадка за мен е как Весито е паднала и от кой? Дано само да не е от Камелия.

# 779
В социалните мрежи ще има клада за Дзверович малко след разпадането на Супергероите Nature VolcanoAnimal Rat

Общи условия

Активация на акаунт