Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 092
  • 908
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Кой ще отпадне в събота от Фермата? А днес в ИВ? Нещо загубих поредността на спойлерите и битките.

# 781
Кой ще отпадне в събота от Фермата? А днес в ИВ? Нещо загубих поредността на спойлерите и битките.
В Игрите днес си тръгват Веса и Чакалчето.

# 782
На предните страници са написали  за Чакалов и Веси от ИВ.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 13:23 от karmilla

# 783
  • София
Еееее, харесвам ги и двамата! Relieved

# 784
И аз ,ама.Особено Веси с коментарите си е супер!

# 785
Здравейте. Сигурно ли е,че днес Фифо и Чакала са на елиминации? Няма ли Фифо да си използва жълтиците за имунитет или 2 допълнителни гласа...
Нали си знаем ,че офертите на съветите зависят от участниците. Филип едва ли е от любимците на тупарев 😑Само за Мани и Паулина може 2хседмици имунитет за 100 гроша 😡

# 786
  • Вестерос
Ех, нищо за фермата...
А така ми се щеше някой да каже, кога змията Камелия ще си ходи дома !!
Не четеш, Камелия е на финал
Чета аз, ама надеждата умирала последна казват! 😅
За съжаление е на 99% сигурно.

За фермата вече писах, Альона пада от Елена.

# 787
Разпадането на едно от племената май всеки сезон се прави според както е удобно за сценария. За мен няма никаква логика да разпаднат Сините, при положение, че Червените са си готови разпаднати. След като елиминира Чакалов и Фифо, Женя ще се нуждае от свежа кръв, хем за битките, хем за номинации и поради тази причина продукцията ще й поднесе избор от най-добрите останали от Сините. Защо не от Червените ли? Защото там няма кого да си избере.
Фифо преди Женята ли отпада ?!
Ужас Sad

# 788
Оф, добре че поне руското чудо отпада ,да не е съвсем лоша седмицата 😅

# 789
  • Sofia
Трито ли е нещо в темата?
Снощи последното мнение,което прочетох,беше на потребителка,писала кои са първи и втори в игрите,а сега го няма. Thinking

# 790
Ем кажи тогава кои са Simple Smile

# 791
В Игрите днес си тръгват Веса и Чакалчето.
Жалко! Нямам търпение да си тръгне Джаферката, много подмолна и лицемерна. Не я дишам.

# 792
  • Вестерос
Нали била на финал, какво я чакате да си тръгва все Grinning

# 793
  • София
Жалко! Нямам търпение да си тръгне Джаферката, много подмолна и лицемерна. Не я дишам.

Няма шанс, за съжаление

# 794
Джаферович е единствената жена на финала и ще се бори със трима мъже. Общо четерима финалисти.  Преди финала елеминира Генчо на пъзел!

За тези, които чакат Евгения да си тръгне скоро. 🤷🏽‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт