Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 082
  • 908
  •   1
Отговори
# 795
Разпадането на едно от племената май всеки сезон се прави според както е удобно за сценария. За мен няма никаква логика да разпаднат Сините, при положение, че Червените са си готови разпаднати. След като елиминира Чакалов и Фифо, Женя ще се нуждае от свежа кръв, хем за битките, хем за номинации и поради тази причина продукцията ще й поднесе избор от най-добрите останали от Сините. Защо не от Червените ли? Защото там няма кого да си избере.
Абсолютно съгласна. За да може мамините и какини душички да се пазят, защото има отборни игри, ще им махнат "непослушните", ще им сложат Гого, Фейгин, изобщо някои, които да ги водят и по един ще ги махат. Като непотребни, като Чакалов и Филип. Това не са социални умения, а нелеп сценарий. На този етап, вече всичко е ясно - по-добър играч, толерантен, харесван от нормалните играчи е Гого. Защо и как - това е истината. Може го момчето.
Колкото какво е казала Михаела - мисля, че е казала това за "кучката". Ако Чакалов забъркваше интрига и си измисляше, щеше да звучи по друг начин. При това той е и учител, спортист. "Кучка" ми е дума, която много повече ми приляга на Михаела, на вбесена жена, а тя има много основания да е вбесена точно на Мирела. Жалко, ако сценаристите извъртят нещата.

# 796
То стана като миналогодишното - тъп индийски сериал.

# 797
Разпадането на едно от племената май всеки сезон се прави според както е удобно за сценария. За мен няма никаква логика да разпаднат Сините, при положение, че Червените са си готови разпаднати. След като елиминира Чакалов и Фифо, Женя ще се нуждае от свежа кръв, хем за битките, хем за номинации и поради тази причина продукцията ще й поднесе избор от най-добрите останали от Сините. Защо не от Червените ли? Защото там няма кого да си избере.
Фифо преди Женята ли отпада ?!
Ужас Sad
Не знам, но ако е вярно, че Женя отива на финала с трима мъже, твърде вероятно е това да са Валери, Алекса, Лефтеров.

# 798
Казаха ми, че печели Алекса, а на второ място е Георги от Червените😄 Не знам колко е вярно.

# 799
Викате - ни Гого, ни Филип на финал. Но пък двамата връзкари (Евгения и Валери), главния герой в сапунката тази година (Алекса) и по-нормалния състезател, но пък част от любовни триъгълници, четириъгълници (Лефтеров). Ако съм на мястото на Тупарев, ще ми е доста трудно да си избера победител точно сред тези юнаци 😃

# 800
Алекса и Елица имат снимка от празника на Варна, който е на 15.08, а финала е на 16. Ако съдим по това, Алекса не е финалист ( освен ако не са ги пуснали навън за малко, но се съмнявам 😂 )
А от писаните неща тук става ясно, че Елица отпада от Ралица, Гого е "прецакан" от продукцията, а Георги, Мирела и Михаела са видяни да си тръгват заедно май малко преди финала, което значи, че и Георги не е финалист. Остават Лефтеров, Валери и Фифо (никой не е потвърждавал, че той не е финалист) + Евгения да са на финал. Тази година много умело се пази информация и трябва сами да си правим изводи😅

# 801
Хе-хе, в единия пост пише, че  Георги е на второ място след Алекса, два поста по-надолу пише, че Жорко изобщо не стига до финала. Simple Smile
Пейката, пейката...там е истината. Joy

Припомнете ми, откъде дойде  датата 16 август?

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 17:07 от precious*

# 802
Не знам за 16 август, както писах преди - на обяд на 14ти снимаха капитанска битка между Мирела и Георги. Освен да са я преигравали......нямаше други участници.

# 803
Финалът е бил заснет на 14.08, просто участниците ги пуснаха да публикуват на 16-и. Така че снимката от празника на Варна за съжаление не издава нищо.
Затова и Жени вече беше последвала участниците, когато я разглеждах (беше ден или два преди да почнат да постват).

# 804
В лайфа на Чакалов, става ясно, че няма никакво настроение и за моя жалост, момчето си тръгва. Продукцията просто го гони, защото не са отпадали двама играчи досега. Пречи, та пречи.
В лайфа на Алекса бяха Цецо, Гого, Виктория и Елица. Питаха ги, ако избират по един играч от червени и жълти, кой ще изберат? Евгения от жълтите. Цецо избра Гената, а Алекса и Виктория - Евгения. Но бяха малко саркастични. Всички знаят за протекциите на продукцията или моето най-дразнещо предположение - догодина Евгения ще е водещ.

# 805
Фифо преди Женята ли отпада ?!
Ужас Sad
Не знам, но ако е вярно, че Женя отива на финала с трима мъже, твърде вероятно е това да са Валери, Алекса, Лефтеров.
Валери ? Алекса ? … уфффф
Ако Евгения додрапа до мястото на водеща - Няма да се гледа повече !!

# 806
Съвсем се обърках. Grin
Хем на 14 август е заснет финала, хем на същия ден по обяд Мирела и Георги играят капитанска битка.
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 807
И най-потресаващото е Мирела да е стигнала толкова далеч, а Филип и Гого да са отпаднали 😃

# 808
Вижда ми се малко вероятно само хора от първоначалните безстрашни да стигат до финала. Обикновено има някакво разнообразие. Във втори сезон мисля само беше, когато трима бойци стигнаха финал. Даже и Ваня я брояха само за полуфиналист.
Надявам се да не е Алекса победител, че ми писна все да даваме титлите на чужденци. Ама не искам и връзкари тип Джаферката, Елица и Валери и не остана кой май. На този етап ми се вижда невъзможно някой да бие Гого на каквото и да било, ама продукцията реши ли, ще го нагласи, то е ясно. А за Фифо съм почти сигурна, че точно Жени ще го елиминира.

# 809
И най-потресаващото е Мирела да е стигнала толкова далеч, а Филип и Гого да са отпаднали 😃
Да, това също. А също така, че са й дали още веднъж капитанството. Scream

Общи условия

Активация на акаунт