Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 079
  • 908
  •   1
Отговори
# 810
Абсолютен цирк! Ако е вярно! Всички се изказват с невероятен респект за Гого. Вероятно и участниците не са ок с мизериите на продукцията.
О, да! Великата Евгения! Играчите много мъдро приемат всичко, съдейки по лайфовете.

# 811
Днес пак ми казаха, че Джаферович е победител тази година а Ковид го отрече.
Не знам на кой да вярвам.

# 812
Капитанска битка на 14 август е повече от абсурдна, защото преди финала няма отбори, съответно няма капитани. Сигурно ли е, че е пишело "Капитанска битка" на арената, а не например "Елиминация"?

# 813
Оф, стига с тази Джаферович, вече.

# 814
Тазгодишният победител в ИВ явно е държавна тайна. Никой не идва с категорична информация - както беше в сезони 2 и 3.

# 815
Тазгодишният победител в ИВ явно е държавна тайна. Никой не идва с категорична информация - както беше в сезони 2 и 3.
Да, Тупарев е стегнал редиците. Отделно смятам, че от продукцията сами пускат разнопосочни слухове нарочно.

# 816
Дано Алекса да не е победител. Честно казано нищо против чужденците, но ми омръзна да ги правим победители в български реалитита.

# 817
Днес пак ми казаха, че Джаферович е победител тази година а Ковид го отрече.
Не знам на кой да вярвам.

На мен Алекса ми казаха, че ще е
Ще видим😁 аз предпочитам него пред Джаферович
Ако не са Филип и Гого разбира се

# 818
  • Sofia
Ем кажи тогава кои са Simple Smile
Тя потребителката пак е писала следобед - Алекса бил първи,Жоро втори.

Ама и аз май вече ще разчитам само на пейката и на диванчето пред студиото. Smile
Много благодаря на Лиана,че споделя с нас тази информация. Hug

Връщам се да изчета последните 2-3 страници,дано има нещо съществено.

п.п.Мале,пак тоя Алекса...
Първия сезон мрънках заради преигравания финал,сегаобаче,ако ще е той,моля спешно да го преиграват.Trollface

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 18:10 от avi10

# 819
Ем кажи тогава кои са Simple Smile
Тя потребителката пак е писала следобед - Алекса бил първи,Жоро втори.

Ама и аз май вече ще разчитам само на пейката и на диванчето пред студиото. Smile
Много благодаря на Лиана,че споделя с нас тази информация. Hug

Връщам се да изчета последните 2-3 страници,дано има нещо съществено.

Тази информация я знам от приятелка, не знам дали е вярна😁
Аз също разчитам на спойлерите от диванчето
Много жалко, че отпада Чакалов😢искаше ми се повече да остане

# 820
Алекса и Елица имат снимка от празника на Варна, който е на 15.08, а финала е на 16.
Дали снимките са приключили на 16 август:

# 821
Алекса и Елица имат снимка от празника на Варна, който е на 15.08, а финала е на 16.
Дали снимките са приключили на 16 август:

# 822
Накрая да я, дадат на мене тая "голяма" награда,за обезщетение ,че вече 4 сезона търпя индивиди,като : Мани,Паулина,Евгения, Звезделина ,Веселина,Неделчо,Елизабет ,Мирела

# 823
Накрая да я, дадат на мене тая "голяма" награда,за обезщетение ,че вече 4 сезона търпя индивиди,като : Мани,Паулина,Евгения, Звезделина ,Веселина,Неделчо,Елизабет ,Мирела
Допълвам списъка със Цецо и Касим, Зорница няма да я вкарам в тая класация защото ако прочете коментара няма да разбере защо е изписано името и. Stuck Out Tongue Winking Eye
А наградата може да си я поделим, все пак и ние ги гледаме.

# 824
А Анна-Мария, която търкаше цял сезон резервната скамейка и пляскаше отстрани на арената забрави ли я?

Общи условия

Активация на акаунт