Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 078
  • 908
  •   1
Отговори
# 840
Не знам какво е било, но дойдоха, взеха знамената и тръгнаха да ги веят по поляната, за да ги снимат. После почна играта и си вървеше доста дълго, дори не изчакахме да свърши, че нещо им се опъваха прътите. В едно признавам монтажистите и режисьора, поне досега никога не съм попадала на кадър с ужасията, която е фон на снимките. Не знам как успяват да снимат и изрежат, но браво!
А ако е преиграване, това само ми затвърждава мнението от предишните сезони,  колко всичко е нагласено и по сценарий, и изобщо не се впрягам, гледам за разтоварване, като сериал.

# 841
Името на племето им трябва да е "Комплексните" или "Професионалистите".

# 842
Издадаха се, Joy двама срещу Неделчо че Жени е на финал а Неделчо каза ако има жена на финала тя ще е Мирела. Значи моя спойлер е вярен че единствената жена на финала е Джаферович.

# 843
# 844
Аз все още не вярвам, че Евгения ще спечели. И все още не съм видяла спойлер за Филип - кога отпада и от кого. Може и да е победител, кой знае...

# 845
Искам all stars сезон с Мани, Анка арията, Звезделина,Касим ,Цецо в едно племе-"Непобедимите"
А пък ние ще си ги наричаме "Нетърпимите". 🤪

# 846
Евгения Джаферович, както казаха във видеото тя има опит със реалити формати, всички знаем как Ваня спечели Сървайвър и кой го избута. Тя също така познава и продуцентите и екипа който книма предаването ИВ. По.голяма е на години от останалите, което също има значение справка Жени - Мирела, едната мисли само за ъкъъъ а другата за схеми, коалиции, капитани и тк.нт. Много е хитра и е подготвена за игрите предварително, пъзели и други, не говори много и гледа да не се набива на очи. Само погледа си не може да прикрие, изражението на лицето и също говори много когато стане въпрос за нещо важно като номинации или избор на капитан. Също избягва да влиза в скандали и конфликти, което не е присъщо за нея. Еми извинявайте но пак ще го кажа, за мен тя ще спечели формата. Някой много добре се е постарал да я подготви за да спечели формата.

# 847
Жалко, че се излагат толкова. Много. Ако действително има такава битка, то постът е достоверен. От там нататък можем да си представим какво представлява това предаване. Радвам се, че можем да видим талантливи млади хора, да се порадваме на уменията им. Все още. Защото с тези неумни продуценти ще гледаме само Евгении (искрено се съмнявам във всички показани умения до този момент, определено може да плува, определено може да носи, но нищо друго не ми е истинско), Манита, Вески, Зорита и т.н. Няма какво да се лъжем - добре, че имаше свестни хора в това предаване, че да има смисъл. Може ли да останат Михаела и Мирела, а да си тръгне Чакалов. Никаква социална игра няма, просто предварително измислени кокошкарски простотии.

# 848
Евгения Джаферович, както казаха във видеото тя има опит със реалити формати, всички знаем как Ваня спечели Сървайвър и кой го избута. Тя също така познава и продуцентите и екипа който книма предаването ИВ. По.голяма е на години от останалите, което също има значение справка Жени - Мирела, едната мисли само за ъкъъъ а другата за схеми, коалиции, капитани и тк.нт. Много е хитра и е подготвена за игрите предварително, пъзели и други, не говори много и гледа да не се набива на очи. Само погледа си не може да прикрие, изражението на лицето и също говори много когато стане въпрос за нещо важно като номинации или избор на капитан. Също избягва да влиза в скандали и конфликти, което не е присъщо за нея. Еми извинявайте но пак ще го кажа, за мен тя ще спечели формата. Някой много добре се е постарал да я подготви за да спечели формата.
Много е важно да познава екипа, продуцентите, сценичите работници дори.
Много е хитра, манипулативна и подмолна, ръководи си отбора и е сивия кардинал.
Много добре са я подготвили, показвайки й пъзлите, игрите, който ще се проведат.

Аз вярвам, че Ев.Дж. може да спечели формата , но изобщо не ми се иска.
Време е жена да спечели, но да не е ТЯ.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 20:48 от monii

# 849
  • Sofia
Дина, с тези продуценти всичко е възможно. Те толкова си могат, доказват го вече 4-ти сезон. Яд ме е, че използват за бушони комплексни играчи като Филип и Гого, които им изнасят шоуто, и накрая ги захвърлят, като ненужна салфетка.. А победителят.. Колкото по-голяма мишка и скатавка е, толкова по-големи шансове има.

# 850
Доообре, да видим кои ще са финалистите:
1) Алекса
2) Джаферович
3) ?
4) ?

Предположения за останалите двама?

# 851
Червеният Георги и Лефтеров
Стана време,а направо не ми се гледа ,като знам развитието😔.

# 852
Честно казано се надявам Лефтеров да не е на финала.. сякаш не е показал кой знае какво, освен на онази битка с кръста. Иначе, нищо особено.

# 853
От лайфовете може да се разбере много. Пускайте линкове. Май съм доволна, че не са победители силните и симпатични момчета, защото всичко можеше да има горчивия привкус на нагласеност за някой от тях. Толкова се радвам, че има учители като Чакалов. Децата сигурно го обожават!

# 854
  • Sofia
Мамин злобен златен, къде го забравихте? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт