Обсъждане на имотни обяви-29

• 39 171
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Разпределението е много добро до хола. Там не мога да се прехласна. Нишата е изолирана и няма изглед към телевизора. И макар квадратурата да не е лоша, ако имаше малко повече дължина за сметка на ширина, щеше да може да се намести масата така, че да не е на пътя баш пред телевизора.

# 196
Разпределението не е нищо особено, но явно това вече е голям плюс, да квадратурите поне са нормални. А иначе то и Витоша е близо и Малдивите са близо в сравнение с мащаба на вселената, може снимки и от там да добавят. Изглежда, че грубият строеж вече е завършен, та спокойно можеха да сложат снимки да се види разпределението в реалност, не само по схема, както и качеството на изпълнение и изгледа през прозореца. Ама явно не искат да ги показват.
А цената не е ясно при другите схеми дали ще остане същата. То и при тая не е ясно дали няма да я "актуализират", вече са си сметнали прогнозна.

# 197
Аз бих махнал банята с мокро и бих изместил кухнята нагоре. Така ще има място за трапезна маса. Една баня с тоалетна е достатъчна ако семейството е тричленно, че и за 4чл ако се прежалят ще сработи. Голям хол голям плюс. Единствения минус е нишата за дивана, но е пренебрежим. 10 мин пеша до парка изобщо не е близо, но 1450е/кв е добра цена за квартала, ако микролокацията е добра. Все пак там има няколко други проекта на подобни цени, така че си струва да се сравнят опции.

# 198
Gogo1979, идеята ти е едновременно непрактична и незаконна. Недопустимо е кухнята ти да е под нечия баня. Да не говорим, че да се лишиш от мокро и втора баня си е крайно лошо решение, освен ако в този апартамент живеят не повече от 2-ма души. В този случай ще трябва да си сложиш пералнята в кухньохола, което не е от най - приятните неща, не че не се случва, но тук са предложили далеч по - разумно решение проектантите.
Ако не си някой мастър шеф, който обича да се вихри в кухнята, същата спокойно може да е Г- образна и масата да е преди дивана.

# 199
Аз бих предпочела по-малък хол или по-неудобна кухня, но от втората баня и мокро не бих се лишила.

# 200
Да, това с нишата е малко кофти настина.. Иначе в една съседна тема коментирахме доскоро, че трудно се намира в НС спалня над 13 кв и всъщност това е, което най-много ми харесва тук. Доколкото помня в съседните проекти, например 1 home, спалните си бяха мънички. Иначе гледката от прозореца, да, не е много за показване Simple Smile
Другия плюс е мястото за много голям гардероб в антрето, още една малка ниша за гардероб, и отделно перално.

# 201
И северозападно изложение за двете спални - за мен това е най-големият минус. Не мога да се ориентирам къде точно се намира въпросният апартамент, но тези конфигурации на Г, П и т.н. са много неприятни за апартаментите на "засечките" - засенчват слънцето, независимо от изложението, отделно си на една ръка разстояние и поглед от съседите.
Иначе като разпределение ми е ОК, за съвременните тенденции. Бих "пипнала", в смисъл пренаредила малко тук-там "картинката" спрямо илюстративното разпределение, но то е според моите нужди и представи за удобство. Например родителската спалня е излишно голяма за моите представи - креслата и масичката са излишни там, за мен, подчертавам. Бих направила гардероб на цялата дълга стена срещу леглото с ниша за телевизора. А мястото с креслата или на сегашния гардероб до вратата бих обособила на малък домашен офис - бюрце за компютър, с няколко етажерки.
В така обсъжданата холокухня определено бих махнала барплота и оставила Г-образна кухня и маса на свободното място, маса, която да може да се обикаля от всички страни.

# 202
Мандаринка, ти си направо моята противоположност Grinning по принцип да, съгласна съм, че ако работиш хоум офис, идеята с нишата с бюро е супер, но аз винаги съм искала кресло спалнята, ако не и диван даже. А пък в кухни, които не са с остров или полуостров ми е супер некомфортно Grinning но всеки различно си е свикнал и всеки с вкуса си.

# 203
Аз затова уточних за моите нужди и моите предпочитания.
Иначе дори да остане на Г кухненската част (с добавка от плот до котлоните, че да не са накрая), заради по-голямата ширина на кухньохола (поне на външен вид и като броя шкафчетата на по-тясната страна), която е към 5 м., пак ще има място за кеф ти остров с места за сядане, кеф ти по-голяма трапезна маса. А не да боднат това недоразумение баш пред телевизора, както отбеляза ЧС.
Така на П кухнята ми идва много затворено вътре в П-то. 
Аз пък винаги съм искала вана в банята - получих си я в един момент, ползвах я не много често. Сега още искам, ама все повече ме хваща страх от подхлъзване на влизане и излизане и смятам да я махам.
Всеки нещо си е навил на пръста да го има, дано да си го получи!

# 204
  • София
Тези фирми на /soficenter.bg не бяха ли Гаранти Коза, - тези които фалираха в Турция, и дето щяха да строят кули върху стария  Деница - Младост или аз бъркам? Ако са те, преди време мой роднина се интересуваше от тях. Имат кофти изложения баш на шосето. Далеч е от Зона Б 5. И да, бяха искали пари кеш на ръка и подобни,
По спомен говоря , ама май са същите Thinking

# 205
Невероятен е този Софи Център Simple Smile Всеки ден го наблюдавам.

Едната страна е надвиснала над Гешов, един от най-шумните, натоварени и мърляви булеварди в София. Мечтата на всички състезатели е правата нагоре към Борис, особено в летните нощи.

Другата страна гледа към огромния изоставен бивш хлебозавод, а за капак и там ще има басейн. На 500 метра катуна като запалят зимата старите гуми, кашони и памперси миризмата е супер.

Удобно е да се качиш в единственият превоз минаващ от там под формата на автобус 72 и 60 пълен с латиноси.

Като гледам и обявените цени са солидни.

# 206
То това ако беше на хубаво място цените щяха да са по-високи според мен. Иначе да, много ме дразни, че всичко в Сердика го пишат Зона Б5.

# 207
Здравейте! Някой от вас да е купувал имот в този комплекс или да е чул нещо нередно за инвеститора? Намира се на Ломско шосе - Garden Residence Благодаря! [/img]

# 208
Какво мислите за тази къща? Изглежда за тотален ремонт, но цената го предвижда. За 200хил лв може би ще се ремонтира.
https://m.imot.bg/details/1j166944629178440

# 209
  • София
Минусите, които аз виждам, са ниските тавани, различните нива в пода, необяснимите чупки в стените и колони. И съседите ми се виждат доста близо за двор от декар. Освен ако дворът не е тесен и дълъг.

Другото сте го видели, стара двойна дограма, кошмарни мебели и плочки. За 200к Е ще се ремонтира добре, без лукс.
Въпросът е, дали за 550к не може да се намери нещо по-добро.

О, сега видях, че мислите, че ще ремонтирате 350кв.м. за 200хил. лева. Трудна работа. Освен ако не запазите разни неща както са си.

Общи условия

Активация на акаунт