За романтичните уикенди и либидото на 40++

• 10 355
  • 108
  •   1
Отговори
# 90
Добре де, чудно ми е колко дълго можеш да изкараш с такъв човек? Всмисъл това си е Огромен компромис и даже би ме озлобило към човека до мен, камо ли да търпя дълго такова неглижиране.

# 91
Колко дълго,Ами десет че и повече години...

# 92
10 години без кекс? Звучи, като по- добре да съм умряла

# 93
По добре умряла отколкото гренясал кекс яла!Ами то от сладкото се развалят зъбките!

# 94
Както има приказка за Снежанка, така някой трбва да напише нещо и за Доки Хеп и седемте балъка.
Само ще я почна. Демек живели си заедно, обаче Доки Хеп готвила за всички, правила чупки и наклони, слагала от онея прозрачните ношници, но седемте балъка си гледали мачовете, скубали си веждите и хич не им идвало на ум за нуждите на момата. И като нямало сех вече девет години и 11 месеца Доки Хеп изпаднала в кома. Един месец лежала докато нещеш ли на вратата на балъците не почукал Робин Ху. Ама балъците циврят едвам им се разбира какво говорят. Влиза Робин Ху в стаята на Доки Хеп и оная като лисицата от една друга приказка не мърда. Ама лежи по корем. Подритнал я малко нашия и усетил, че хем е топла, хем влажна.  И като му паднало пердето...
Ту би континю.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 21:48 от Абуто

# 95
Абе как ги измисляш бре, 😄
От седем балъка все един ще клъвне, не съм чак толко безнадеждна. А и кой ще чака 9 години?

# 96
Да оставим приказките и да се върнем към реалността. Доколкото помня, авторката писа, че първоначално всичко е било наред, но от известно време желанието на мъжа е намаляло. Имат си интимни контакти, но за нея не са достатъчно често. Със сигурност има причина за промяната у мъжа и трябва да се изясни каква е тя.

# 97
  • Пловдив
Да оставим приказките и да се върнем към реалността. Доколкото помня, авторката писа, че първоначално всичко е било наред, но от известно време желанието на мъжа е намаляло. Имат си интимни контакти, но за нея не са достатъчно често. Със сигурност има причина за промяната у мъжа и трябва да се изясни каква е тя.
Аз причината съм я изяснила. Всъшност са няколко. Натовареното ежедневие, доста ангажименти ни се стоварват след работа. Вече и не сме толкова млади не само това ни е в главата. Не мисля че всъшност имаме кой знае какъв проблем че чак да се разделяме. Не ми се налага да търпя и да се ограничавам в това отношение. Просто споделих че нещата се случват по рядко. Говорим си желание има но възможностите и терена са ни ограничени често.
Тук прочетох коментари едва ли не че съм жестоко изпаднала и трябва развод. Жалко защото съм убедена че 60% от написали те коментарите са  поели същата рутинна, но не си признават или се опитват да си кажат че това не е точно като техният случай. А аз наистина не познавам семейства по на 40+ години с ангажименти и деца които да правят секс 3 пъти седмично.

# 98
  • София
Аз пък с познатите си не си коментирам секса.

# 99
3 пъти седмично в смисъл на много или малко? Щото според мен си е съвсем нормално за работещи, с ангажименти, деца вечер за обгрижване, неспящи на време и ходещи напред-назад подрастващи, ми се струва съвсем в норма 2-3-4 пъти седмично. Ама знам ли, за някой може да е малко, за друг много, зависи от хората.

# 100
  • София
Авторке, ама това с 3-те пъти седмично при вас ли е?

# 101
  • Сф

Аз причината съм я изяснила. Всъшност са няколко. Натовареното ежедневие, доста ангажименти ни се стоварват след работа. Вече и не сме толкова млади не само това ни е в главата. Не мисля че всъшност имаме кой знае какъв проблем че чак да се разделяме. Не ми се налага да търпя и да се ограничавам в това отношение. Просто споделих че нещата се случват по рядко. Говорим си желание има но възможностите и терена са ни ограничени често.
Тук прочетох коментари едва ли не че съм жестоко изпаднала и трябва развод. Жалко защото съм убедена че 60% от написали те коментарите са  поели същата рутинна, но не си признават или се опитват да си кажат че това не е точно като техният случай. А аз наистина не познавам семейства по на 40+ години с ангажименти и деца които да правят секс 3 пъти седмично.
Така като те чета , си мисля че ти си имаш твои убеждения и ги смяташ за меродавни. Обаче тук сме непознати и едва ли не някой му пука за точно твоя сексуален живот. Както съответно и на теб за нашия. Но като цяло си в доста голяма заблуда ,че хората на 40+ не правят често секс. Имам предвид дори и всеки ден.
П.п. Мая , три пъти седмично го даде като връх някакъв авторката.Тя не познавала такива хора с деца , тук се изхвърляме..така разбрах аз.. Е ми щом си вярва..кои сме ние...
П.п. Фивър, Авторката, пост 1- "един път седмично,ако има време " 3 пъти седмично, както казах, е апогей, но и такива хора с деца не познавала .. само остана да каже ,че и един , два пъти месечно е достатъчно,стига да е качествено ... 👻 Но нищо , нали мъжа и е добър приятел и всеотдаен човек..

# 102
Според мен авторката мисли, че знае причината за положението, но не е сигурно дали в действителност е така, както тя предполага.

# 103
Е при нас има периоди всеки ден, даже сутрин и вечер, други периоди 1-2 пъти седмично. Зависи от много фактори, но при достатъчно желание се намира начин. С деца и работа е трудно, ама пък нали знаете- е**ш, не е***ш, на х.... му минава времето Simple Smile

# 104
Според мен авторката мисли, че знае причината за положението, но не е сигурно дали в действителност е така, както тя предполага.
Или има друга. Именно.

Общи условия

Активация на акаунт