ДЕСЕТИ клас 2022/2023 - 2

• 66 164
  • 831
  •   1
Отговори
# 270
Зазу, поздравления за Оги!
              Определено на децата им личеше ,че са силно притеснени и това е съвсем естествено.За това пък бяха чудесни и този път ми хареса предаването.Не е важно кое е училището важното е ,че децата се справят и пред камерите.Въпросите бяха по-трудни и съм сигурна,че доста от критикарите нямаше да могат да отговорят на някои от тях.
              Желая успех на децата и се радвам,че имат смелостта да се  покажат и в тази нестандартна за тях обстановка.Справиха се повече от чудесно с това предизвикателство.

# 271
  • София
Аз като гледам как се излагат възрастни хора с претенции и дипломи по разни състезания, мисля, че децата се представят чудесно. Моята дори не би се престрашила. Дори и да ги знае нещата, ще се гътне от притеснение.

# 272
  • София
И аз бях изненадана, докато го гледахме, че моето не знае някои неща, например за Аскеер, но се замислих, че всъщност е нормално да не се е сблъскват с тази информация.
 Много на ниво си бяха децата, оставиха отлични впечатления!  Поздравления за което.
Като му предложих на набора да се запише ме обяви за не наред Joy Така че, се иска смелост да се изтъпаниш пред камерите, независимо дали и колко знаеш.

# 273
Колко трябва да е повърхностен човек, за да си направи заключение за това кой какъв е само от една кратка извадка от живота му, участвайки в състезание под напражение?
Питам и отговор и не искам.
Тези деца печелят златни медали в математически състезания, класират се на олимпиади, конкурси в различни области на науката, обаче това няма абсолютно никакво значение за развитието им като личности, щото не знаят за "Излел е Дельо хайдутин"?! Верно ли?! Сериозно?
Все повече и повече се разочаровам от нагласите и начина на мислене на уж зрели хора...

И някак, за да засвидетелствам общата си култура ще добавя:
— Какво е първото нещо, което са казали извънземните като са кацнали на Земята?
— Абе къде е тоя Дельо хайдутин да му #@%$&#@!?

Зазу, поздравления за Оги!

# 274
Вояджър 2 е изстрелян 1977, повече от 30 г преди да се родят децата. Тази информация за Делю хайдутин за тях не е каквато е за нас. Те знаят толкова неща, които ние не знаем  в момента, изобщо да не говорим за сравняване с нас на тяхната възраст. Поздравления за куража да участват в такъв формат! Браво!

# 275
Поздравления за Оги!
Това си е нашата тема и тук си хвалим нашите деца. Радвам се, че е поразчистено. Може и да не пишем вече много често, но предпочитам мястото да си остане такова каквото го правим вече десет години - на добронамереност и взаимопомощ.

# 276
  • софия
Метлата замете питане за КО в Интеграл. Не сме правили подобно, но бях записала консултация при тях по повод обучение в Ирландия. Дали беше лош късмет или не, но консултантът им беше гола вода. И в крайна сметка не останах с добри впечатления. Покрай тази ни драма попаднах на Космо, където отново - късмет или не, консултантът толкова ми хареса, че съм решила да следя събитията им и евентуално да ползваме техните услуги.

# 277
Мерси, Зънче! Възлагах надежди на Интеграл, но явно ще трябва да продължа да следя и другите фирми още известно време...Познавам си детето и силните му страни, но ми се ще и то да вземе активно решение и да се мотивира, а кариерната консултация ми се струва добър трамплин за това...

# 278
Сега ми припомнихте, че преди няколко месеца бях на някакво събитие (губи ми се име, нещо за професии беше) в Техпарка. Та там имаше презентация на някакъв център за кариерно ориентиране. Нямам никаква представа добри ли са, но пускам тук снимка с координатите им:

# 279
Ние преди време бяхме доволни от Едланта. После ги препоръчах на близко дете. Беше друг консултант и имаше проблеми.
Наистина важен е конкретният човек, което е трудно да се осигури при текучеството, което имат.

# 280
Бърз въпрос ... Какъв е смисълът от явяване на НВО 10 клас по ЧЕ и ИТ ?
В 7 клас ни предупредиха изрично да не го причиняваме на децата, но сега енергоспестяващият ми син се е засилил към тези НВО ..

# 281
  • софия
Никакъв друг, освен да се упражни и свери знанията. Интересни ли са му тези предмети?

# 282
ЧЕ избира АЕ, а ИТ му е интересно .. Но в 7 клас учителката каза, че не е ОК, защото какъвто и да е резултата се вписва в удостоверението

# 283
  • софия
А някой гледа ли този резултат?
Излизат ми бледи спомени, че сме го обсъждали, но грам не помня какво беше.

# 284
Спомен нямам и затова питам Simple Smile
За разкош срокът е до края на седмицата да подадат заявленията

Общи условия

Активация на акаунт