ДЕСЕТИ клас 2022/2023 - 2

• 66 193
  • 831
  •   1
Отговори
# 330
MollyBy, за ETH валидацията май няма да ви свърши работа, защото те имат изискване и какво да си учил последните 3 години. Но най-добре да питате самия университет, със сигурност ще отговорят.

# 331
MollyBy и аз имам информацията, която Ви дава Мария 007, от близко дете, което също проучва и е 11 клас.
Не съм сигурна, но май за Швейцария и Холандия са такива изискванията.
По-важното и неприятно е, че фирмите не са много подготвени.

# 332
Ехо, привет🙂
Как сте, момичета?

Ние бяхме на концерта на Модърн Токинг в София. Беше невероятно преживяване за мен❤
Успях да се видя на кафе и с  близки до сърцето ми съфорумки❤ Почувствах се все едно цял живот съм ги познавала.
Другия път като идвам, ще пиша тук, за да се организираме с всички желаещи да пием кафе заедно🙂

# 333
Добре сме.
Младежът и той е добре. Тресе го тийнейджърската вълна - гадже, приятели. Някъде на заден план е учението. Оценките не са лоши, ама кой знае какво усилие за тях не е полагал. Аз пък още се опитвам да вляза в ролята на родител на младеж. Търся точните реплики все още. Сигурно когато все пак ги намеря, той ще се изнесе от къщи. Ей сега ще се изтърколят две години и хайде... Ще се виждаме за ваканциите само.

# 334
О, Стонче, ха честито за гаджето😃
При нама гадже, но пък има покона от съученичка за дискотека, ще празнуват РД.
Първо категорично бях против, после реших, че все някога ще дойде този момент, а и забранените неща са най- желани.Баща й, гледа, въртя очите два дни, съдра си ризата, и рече: Да отиде.
Та, май ще ходи. Казвам май, защото е болна, с висока Т, кашля, явно е лепнала вирус. Има много болни деца и в класа, и в училище.

# 335
Бисе, тя за дискотеката ще е излекувана.Stuck Out Tongue Winking Eye
П.п. Бързо оздравяване.

# 336
  • Някъде в Европа...
Привет и от мен!
Бисе, заслужаваме си такива емоции и трябва да се възползваме щом имаме възможност 😉. Бързо да се възстанови Моника, че първа дискотека си е важно и незабравимо събитие 😜

При нас нищо ново - гласим се за новия велосезон 😀, запозната съм с датите на състезанията вече; ходи си сериозно на фитнес...Ученик в 10 клас ли съм имала?! Не го усещам 😀, но пък чак ме изненадва с максимални оценки 😀, впредвид времето, което виждам да отделя..Напоследък сме като съквартиранти 😀 - разминаваме се по стълбите на блока и в движение казвам някакви работи, на които ми се отвръща "уф, досадна си" 😀..Нямам пб това да съм майка на тийн, даже си ми е много добре, много добре си спомням аз какво съм искала на неговите години (при все, че съм момиче) и мисля, че сега е точно времето, когато най-после си "говорим на един език", не може и да ме уязви с щуротиите, които "ръси" понякога...😀

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 19:59 от AIR

# 337
Ratridi, благодаря❤. Да, мисълта за дискотеката ще я излекува😃

Ани, размазах се от кеф и от танци😃
За 2 часа пак бях на 16 г.

# 338
  • София
Бисе, как си ги причини тези старчоци? Joy  Бързо да оздравява Моника! Hug

И у нас нещата са в стандартния ред- танци, купони, състезания. Учене няма в дневния ред.

# 339
Бисе, как си ги причини тези старчоци? Joy  Бързо да оздравява Моника! Hug

И у нас нещата са в стандартния ред- танци, купони, състезания. Учене няма в дневния ред.

🤣Мила, не забравяй, че и аз съм близо до тяхната възрастова група😃
Само Томас Андерс и бенда бяха, но направиха голямо шоу❤

# 340
  • София
Дааа бе, близо била, на кака си ли ги разправяш тия? Stuck Out Tongue Winking Eye  Как е Моника в новото училище?

# 341
  • София
При нас гаджето се разкара от хоризонта, но излизанията текат с пълна сила. Късните излизания и дискотеките са маскирани под формата на "ще спя в приятелка". На мен ми е ясно, а и почти винаги разказва къде са били.

Сега е на дневен ред избора на профили и професия, тук ли ще учи или в чужбина, ама коя чужбина, ама кое да избере, кое е скучно и т.н. Говорим си.

# 342
Мила, лети това дете в новото училище, лети!
Случи и на клас, и на класна( невероятен човек) и на учители, и на директор!  Пу- пу!
Като преродената мома е🙂

# 343
  • София
Бисе, много се радвам за новото училище и клас! Все така да вървят нещата.
А ти се обаждай на другото идване Simple Smile
Оги е на ски-лагер. Вчера замина.
Малко златен ни излезе лъгерът - но да ходи, щом има желание и може да си го позволим в момента. Засужил си го е.

# 344
Ще се обадя, Зазу❤
Да си изкара страхотно Оги!🍀🧙‍♂️
Наистина заслужава младежът!

При нас е пикът на грипа в момента.
10 деца отсъстват днес, в другия клас пък 13 деца са болни.

Общи условия

Активация на акаунт