ДЕСЕТИ клас 2022/2023 - 2

• 65 992
  • 831
  •   1
Отговори
# 645
Пъпа да си го хвърля, където тя реши😃 Аз го пазя вкъщи, засега.

Звънче, дано да се нормализират нещата при вас следващата година.🍀

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 19:19 от Biserka_a

# 646
Дали от годините, дали защото пораснаха, но все по често си вадя кутийката със съкровища - и на двамата пазя - пъпче, на малкия даже номерчето от ръчичката, зъбчета, косичка.
Носталгия!
Пораснаха  ни децата.
Аз с годините ставам носталгична.
Време ми е за баба.
Но големия се услушва все още.

# 647
Като споменахте зъбчета, Мони ми се беше разсърдила много, защото  нямало фея на зъбките, а аз съм й казвала, че има. Казах й: как да няма! Има, аз съм😃

# 648
До първи  клас вярваха  в Дядо Коледа. Но и ние много се стараехме - с падащи розетки, преобличане и т. н.
А сега само фитнес и коли са му в главата.

# 649
При нас мина анкетата за профилите. 14 деца е минимумът за група. Нямаме данни какво са пожелали децата. Всяко записа по 4 профила - 2 желани и 2 резервни ако не се събере група. Имаха и много хубаво събитие, организирано от децата от 11 и 12 клас: презентация на всеки профил, показали са им учебници... На моето ултраколебливо дете тази среща е била изключително полезна и ужким е взела окончателно решение. Окончателната анкета ще попълнят след края на учебната година, защото при нас има и класиране за профил (ако има повече желаещи от възможностите) според успеха от 9 и 10 клас и успехът по желаните предмети (при нас е свободен избор, а не са сдвоени предметите).

# 650
Мария, колко лесно и възприемчиво обясни.
При нас има някакво разминаване от профилите , които бяха обявени при кандидатстването. Сега  са съвсем други. Класната не можа да ми обясни защо е така и ще се консултира.
Малко се подразних , защото пиша в групата на класа, никакво отношение от никой.
Останах с впечатление, че “ само аз съм от 16 апартамент” 😂 .

# 651
В къщи не е коментирано дали ще се явява или не. Но аз се притеснявам дали съответните учителки ще се влияят за срочна и годишна оценка от резултатите от НВО. Ама си трая, де. Казва, че учителката по БЕЛ не обяснява грешките . Джобни и давам всеки ден - 4-5 лв. Като излиза , пак аз, за РД пак, няма дебитна карта още. Малко е с широки пръсти.

# 652
На нво ще се яви. По мат защото й е интересно и за да видим колко са се влошили нещата извън смг (със сигурност е много назад, защото при нас мат е мнооого лежирничко, но въпросът е колко се е влошило положениено, въпреки че тя що годе и сама си се готви). По бел ще се яви само, за да видим дали училищните знания ще са й достатъчни за дзи. Взискателна им е учителката, учат си сериозно при нея.

# 653
  • Някъде в Европа...
.За профилите   - както съм споменавала, при нас са определени 4-те още с "влизането" в паралелката, няма и не сме правили избор..Знаем още от кандидатстването в тази паралелка какви ще са..В училището няма избор, за всяка паралелка още от кандидатстването се знаят и задължителните, и "избираемите"...
За НВО - уж щял да се явява. Ние утре заминаваме на морска почивка, ще се върнем на 04.06, той ще е на училище на 06.06....Да си решава - не е малък..

ratridi, същата работа е и при него - фитнес, превозни средства и излизания - само това го занимава...

За бъдещо учене - вятър го вее на бял кон и засега думите са му, че само в моята глава било, че щял да учи в университет...

# 654
AIR  виждам го в НСА -колоездене.😘

# 655
  • Някъде в Европа...
AIR  виждам го в НСА -колоездене.😘
Кажи сега, че си сериозна, че има такава специалност?! 🤣...Аз не съм гледала 😀

# 656
Е как да няма. Цяла катедра- технически и ледени спортове.
И общежитията им са след основен ремонт. Вътре свети.

# 657
A значи повредата не е в домашния телевизор, а е някава тотална авария в системата.. Само чакам да свърши проклетия 10 клас, уж избрахме профили и уж няма да има класиране по успех.. та стискам зъби до края на юни да видя класирането.

От Великден е тотална вакханалия - свободни часове и заместници, при които не било задължително да присъстваш..

Надявам се следващите две години да са с класен мъж, който ще им води и единия специален предмет.

# 658
Скаридка, вие в немската ли бяхте?
След първия срок се прибра оттам едно момче и сега е в класа на набора. Така и не разбрах защо е зарязал езиковата и се насочи обратно към математическия профил. Иначе според сина ми, сега поне учителката по немски ще е доволна, че има поне един човек в класа, който да има познания по този език 🤣

# 659
Момичета, кога се очаква да раздадат служебни бележки за НВО?

Общи условия

Активация на акаунт