ДЕСЕТИ клас 2022/2023 - 2

• 65 364
  • 831
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Сега питам моя дали са им искали снимки за дипломата? Отговор-Не, каква диплома ??? Sweat Smile

# 721
  • софия
Естествено. Той ще учи до 12. клас. Дипломата я дават тогава. 🙃

# 722
Сега питам моя дали са им искали снимки за дипломата? Отговор-Не, каква диплома ??? Sweat Smile

Лиани, прав е младежът🙂
Аз те подведох. Не е диплома, а удостоверение за завършен гимназиален етап🙂 Поправям се веднага☺️

П.п. Дописвам се.
В училище са раздали бележките за НВО.

Последна редакция: пт, 09 юни 2023, 08:02 от Biserka_a

# 723
  • Стара Загора
Добър ден. Вчера на набора са дали бележките за НВО.
При нас в Стара Загора, езиковата гимназия може да избира всичко без двата чужди езика, музика, рисуване, физическо

# 724
  • Някъде в Европа...
Привет!
При нас ни бележки са давали, ни за снимки са споменавали. В понеделник е ЧК, може би тогава..Не, че някой се е притеснил, де, че няма бележка 🤣..
4-те профила са ни ясни от влизането в тази паралелка, не са имали право на избор - МАТ, АЕ, Информатика и Инф. технологии...
И моят набор е от доволните, че никога повече няма да отвори Химия, Биология, География, История....
Прави си устата след НВО-тата да не ходи на училище повече до края на учебната година...

# 725
Air, ако и в понеделник не ви раздадат бележки, ще ти услужа с нашата. Приятел в нужда се познава😃

# 726
  • софия
При нас началото на другата седмица щели да имат събиране за НВО. Сигурно тогава ще им дадат бележките.
Това го знам от мрън, ние не сме информирани, но и НВО не е наша задача.
Този подход е едно от нещата, които харесвам в Колежа - ангажират ги с техните отговорности, без да занимават родителите.

Вчера ходихме да гледаме "Госпожа Министершата" на децата от НЕГ. Напълниха ми душата - въпреки че не са актьори, играха с душа, играха непосредствено, създадоха прекрасна атмосфера, без да имат професионални напъстващи ги. Мрън каза, че при тях е голямо нищо, с изключение на мюзикъла. Което е жалко, защото имат отлични условия. Ние не сме ходили на нищо, догодина ще трябва да се поправим. Никое от децата не харесва Панкин, колкото и той да се фръцка, а в бг драма при Бачев почти никой не се записва. "Германците" без нищо, само с чисто желание, направиха страхотен спектакъл. Чудни! Чудни!

Последна редакция: пт, 09 юни 2023, 19:14 от zvаnchе

# 727
Звънче, понякога липсата на профи мотивира децата, а и не ги слага в рамка. Вероятно затова им се е получило добре.
Браво на НЕГ- четата!❤️
Бачев освен да си направи one man show?
А защо децата нямат желание да се запишат при него?

# 728
  • софия
Бисе, мрън ми е споделяла, но не съм обърнала внимание. Знам, че Панкин много натиска децата и без възражения определя кой каква роля ще има, независимо дали детето иска или не.

Снощи две деца са имали сериозни здравословни премеждия точно преди началото и затова започна с малко закъснение. По време на представлението никой не разбра. Много приятна вечер имахме благодарение на НЕГ-четата 🤍

# 729
  • у дома...
Вчера е получила заветната бележка. Спекла се е яко. Нямам обяснения защо. Просто си е такава.

# 730
  • София
Оф и аз съм същата, изпит ли е, преживявам и това си е😅

# 731
  • София
При нас явяването утре е под въпрос, с чревен вирус е -темп и болки в корема. Днес ходихме на лекар да видим дали не е някой апендисит. Ако отминат острите сиптоми до утре, ще отиде. Представам си какво е това да се случи на някой седмокласник...

Леко и спокойно да е утре на децата!

# 732
  • гр.София
renni79,  да отшумява бързо!

# 733
Рени, бързо да минава!🍀🧙‍♂️

# 734
Здравейте, мами! На синът ми класната днес им е казала, че ако не се явят на НВО няма как да получат свидетелство за завършен гимназиален етап, без тези два резултата, които трябвало да бъдат нанесени в него.  А, аз съм останала с впечатлението ,че НВО не е със задължителен характер. Синът ми , много се чудеше дали да отиде на това по математика, защото се притеснява какви задачи ще се паднат, но днес се прибра силно притеснен. Моля, кажете ми дали казаното от класната му е вярно? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт