ДЕСЕТИ клас 2022/2023 - 2

• 66 129
  • 831
  •   1
Отговори
# 510
Жалко че изпуснах снимките, но пък се радвам, че темичката се "раздвижи"

# 511
  • София
И при нас наближава края на учебната година, още само около 35 дни и ваканция.
Стискам палци за НВО на всички момичета и момчета!
Тоскана си е Тоскана, остана ми в сърцето и тя, редом с Мюнхен. Как може да е толкова хубава тази Италия?!

# 512
Helene S, вие по някаква програма за обмен за 1 година ли заминахте или не предвиждате връщане във фег догодина?

# 513
  • София
Helene S, вие по някаква програма за обмен за 1 година ли заминахте или не предвиждате връщане във фег догодина?
Не, Мария, няма да се връщаме, напуснахме България цялото семейство.

# 514
Момичета, НВО в 10- ти клас разделен ли е времево на модули, както беше в 7- клас?

# 515
Не, Бисе.

# 516
Благодаря, Мария!

# 517
  • Някъде в Европа...
Честит Ден на храбростта и празник на Българската армия! Нека на мъжете и жените, носещи униформа, да не им се налага да прилагат знанията и уменията си! Честит празник и на семействата им!
Честит Гергьовден! Да са здрави и щастливи всички именици!

Синковецът тези празнични дни съчетава полезното с приятното - замина на едно близко до Златица село, от вчера до понеделник, с приятели да празнуват и да карат колела..Ех, младост, къде си?!..Направо му завиждам 😀
Завиждам и на всички (искрено се надявам да има и наборчета), които днес ще гледат на живо парада, за незабравимите емоции, които ще изпитат! ❤️

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 13:48 от AIR

# 518
Има ли някъде из нета пробни НВО за 10 клас? А школите дали провеждат такива?

# 519
  • София
На пазара е пълно с пробни тестове на доста издателства.

# 520
  • у дома
Кое от кое нямащо нищо общо с реалното НВО.

# 521
  • София
Кое от кое нямащо нищо общо с реалното НВО.
Напротив.  Помагалата по математика са добре балансирани и напълно адекватни с учебната програма.

# 522
Вярно, че имаме книжките с тестовете на Регалия. Не знам защо се върнах за момент във времената, когато децата бяха 7 клас и тук се споделяха всякакви пробни тестове, а аз веднага ги мятах на наборката. Simple Smile

# 523
Може би защото никой не се впечатлява от нво 10 (то няма и защо да се впечатлява, де) и затова няма ходещи на пробни, то вероятно и организиращи пробни за нво 10 са една-две школи, та затова и няма споделени.

# 524
В седми клас синът ми беше решил почти всички тестове от книжките вкъщи, отделно десетки пробни от различни школи, от различни градове на страната, които се споделяха тук или в групата във фейса, а аз надлежно разпечатвах Simple Smile Огромна папка с тестове и решения. За сравнение сега не е решил нито един вкъщи. Учителката в училище им пуска по един всяка седмица онлайн, от което не виждам някакъв смисъл, защото не е проверила нито един от тях. Отделно в платформата опцията за преглед не е активна, та дори и не мога да погледна задачите и да започна аз да ги проверявам. Карай да върви.

Общи условия

Активация на акаунт