Лотария "Зелена карта" 2024

• 39 580
  • 373
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте!
Аз съм избран!
Моля, ако има някой, да ми разясни повече по попълването на DS 260, трябва ли да получа имейл с инструкции преди да попълня този формуляр или вече мога да го правя?
Чета различна информация и съм объркан.
Благодаря!

# 241
Честито.
Ще получите мейл, 1NL.
Съветвам ви да следите блога на Саймън или ю туб канала му. Както вече писах, важно е със какъв номер сте, ако е малък може да пристъпите към попълване на Ds 260.

# 242
Честито.
Ще получите мейл, 1NL.
Съветвам ви да следите блога на Саймън или ю туб канала му. Както вече писах, важно е със какъв номер сте, ако е малък може да пристъпите към попълване на Ds 260.

Благодаря ти!
Предполагам, че става въпрос за Case number?
Моят завършва на 50**

Поздрави Simple Smile

# 243
Честито.
Ще получите мейл, 1NL.

Благодаря ти!
Моят завършва на 50**

Поздрави Simple Smile
5000 е малък номер.
Ще бъдете от първите на интервю.

# 244
Честито.
Ще получите мейл, 1NL.

Благодаря ти!
Моят завършва на 50**

Поздрави Simple Smile
5000 е малък номер.
Ще бъдете от първите на интервю.
Значи чакам имейл 1NL и започвам с попълването на DS 260?

# 245
Да.

И следите Brit Simon.

# 246
  • Fort Worth, TX
Авторката казва не само, че нямат брак, а че не го е включила в апликацията въобще, което означава, че може само тя и детето им да продължат напред в процеса. Мъжът й ще трябва да бъде с петиция. Поправете ме, ако греша. Но сключването на брак след изтеглянето е масов случай, който е различен от описания.

Жалко за останалите, че нямахте и този път късмет!
Да, грешиш.Ако го беше включила без брак щяха да са дотам.На интервюто щяха да ги скъсат, дори да са си платили като попове

# 247
Само един уточняващ въпрос - след като проверих моя статус и видях, че съм одобрен, трябва ли да правя някакво потвърждение някъде (понеже в съобщението не виждам такава опция), за да започна да получавам въпросните имейли, които ти ми спомена или системата автоматично отчита, че съм се проверил и ще ми изпратят имейли?

Благодаря Simple Smile

# 248
Само един уточняващ въпрос - след като проверих моя статус и видях, че съм одобрен, трябва ли да правя някакво потвърждение някъде (понеже в съобщението не виждам такава опция), за да започна да получавам въпросните имейли, които ти ми спомена или системата автоматично отчита, че съм се проверил и ще ми изпратят имейли?

Благодаря Simple Smile
Не. Няма нужда сега да потвърждаваш.

# 249
  • София
То вярно, че всеки има право да си цъка колкото пъти иска, но какъв е смисълът да пускаш за спорта и да не продължиш с процеса ако си избран? И аз реших да си пробвам късмета, но през цялото време имах едно наум, че има малък шанс да ме изберат и съм отговорен за това нещо и целия последващ процес. В случая мога да отида някъде из Европа, не ми е било мечта в Америка, но ако имам шанс-  заминавам да видя как ще е. Не знам, на мен би ми било доста неудобно ако пускам от скука, че и да пиша как ме избират за пореден път и нямам намерения да правя нищо. Хората от години се надяват и опитват да вземат близките си при тях и т.н , не са удачни тези тролски коментари. Като попълвах бях изгледал на Саймън нещата.

Ако правилно помня, няма "второ теглене" в подобни случаи, защото изтеглените взимат по някого със себе си и визи дори не стигат за всички изтеглени с по- големи номера, нали така?

# 250
Точно така е. Но колкото и да е дразнещо такова хвалене, дори и да отиде на шега на интервю съфорумецът ще го скъсат заради снимката. Така че хора - пускайте с актуални снимки. Не си мислете, че със стара снимка ще ви провърви Wink

И за протокола - попълва се партньор само ако сте в брак. Ако не сте - не ги включвате в апликацията си.

Ако ви изтеглят - сключвате брак и приключвате с този тип вълнения, но в никакъв случай не попълвате някой с който нямате брак по време на апликацията, защото ако ви изтеглят, после на интервюто ще ви скъсат.

Обратното е също важно да се знае - ако имате брак и съпругът / съпругата има деца от предишна връзка, вкарвате ги и тях във вашата апликация.

# 251
  • Sunshine state
Преди номерът със снимката минаваше, ама сега са затегнали кола ите от няколко години насам и не минава. Не вярвам да е ходил да си прави снимка, ако е пуснал ей така за показно.

# 252
Хм… 7-ми неуспех, чудя се изобщо да продължавам ли да се надявам на тази лотария. Преди 14 години когато си направих регистрация в all.bg и се чудех да подавам ли имах усещането че всеки втори подал е изтеглен и че макс до 3 - 4 опит те теглят. Що народ замина с лотарията ние с по вече почти 10 и над 10 опита … нъц.

# 253
  • Сф
Скот, не беше ли изтеглен преди 1-2 години?
Може би бъркам потребителят, имаше съфорумец, който замина, но не му хареса и се върна. Интересно ми е да сподели, вече от перспективата на времето, дали съжалява или не за връщането.

# 254
Хм… 7-ми неуспех, чудя се изобщо да продължавам ли да се надявам на тази лотария. Преди 14 години когато си направих регистрация в all.bg и се чудех да подавам ли имах усещането че всеки втори подал е изтеглен и че макс до 3 - 4 опит те теглят. Що народ замина с лотарията ние с по вече почти 10 и над 10 опита … нъц.
Не спирай да подаваш. Рано или късно ще ви изтеглят. Дали ще струва обаче да зарежеш всичко и да тръгнеш към новата Америка. Не знам.

Мираж,  изтегленото момче което се върна е Марто. Като му гледам сторитата във фейса, не мисля че съжалява, че се е върнал. Живее си живота на макс.

Общи условия

Активация на акаунт