Лотария "Зелена карта" 2024

• 39 599
  • 373
  •   2
Отговори
# 180
Стискам ви палци! Радостта е голяма, после трудностите още по-големи.😃Но така е в живота, лесно няма.
Бях писала някъде назад - 1,3 г. от резултата до излитането с еднопососочен билет, но в условия на Ковид.

Благодаря! Аз също желая успех на всички!

Не е малко 1.3 г, но в крайна сметка никой не обещава да е бързо и лесно. Аз съм пускала вече немалко пъти и все не сме имали успех. Надявам се този път да се случат нещата!

# 181
Знаете ли, дали днес ще има резултати?

# 182
Пише 6 май, но не разбрах колко часа и коя часова зона.

Имам въпрос: защо пише срок за проверка на резултата от 6 май до 30 септември?

# 183
Понеже гледам, че миналата година датата за резултати беше 8 май, но на 7 вече можеше да се провери.

# 184

Защото след 30 септември не може да се праща Ds 260. Тогава е края на фискалната година.

# 185
Соу Лъки, тъкмо за DS-260 ме интересуваше дали трябва да се попълни вътре номер на паспорт, че четох някъде, че трябвал. Heart

Защото след 30 септември не може да се праща Ds 260. Тогава е края на фискалната година.

# 186
За девета година пускам, нямам хич надежда, че ще спечеля, но пък… няма да спра, защото от 11-годишна мечтая да живея там… както пееше Кулио: too much television watching got me chasing dreams.

# 187
Соу Лъки, тъкмо за DS-260 ме интересуваше дали трябва да се попълни вътре номер на паспорт, че четох някъде, че трябвал. Heart

Много неща ти трябват за DS-а.
Първо виж дали си изтеглена, всичко по реда си.

# 188
  • Down south
Вчера говорих с приятел в щатско, казва че се очаква сериозна рецесия там.
Вашите наблюдения какви са?
(Към тези които вече са там е въпроса Simple Smile)
Ако сте сред изтеглените и имате конвертируема диплома и добър английски, вероятно си струва да опитате, в противен случай има голяма вероятност да станете едни от мрънкащите в тази и други теми Close

# 189
Как стои въпросът IT-тата? Чувам, че и в този сектор има много съкращения. Такава диплома дали би била от полза?

# 190
За езика съм съгласна, колкото по високо ниво, толкова по лесно начало. Но за дипломата не мисля, че някой може да дойде и веднага да започне високо квалифицирана работа със българската си диплома. То всъщност има ли български дипломи, които са конвертируеми тук. Всичко за което се сещам си иска доучване.

Аз по скоро бих казала, ако имате занаят в ръцете сте добре дошли и ще намерите бързо работа (тип монтьори, фаянсаджии, бояджия и т.н.)

# 191
Доколкото разбирам, вече трябва да може да се проверява, обаче на мен ми казва "Invalid Confirmation Number" Grinning

# 192
Пише starting at noon EDT, което трябва да е следобед българско време. 🙄
Доколкото разбирам, вече трябва да може да се проверява, обаче на мен ми казва "Invalid Confirmation Number" Grinning

# 193
Ем да, права си. Объркала съм се Grinning Даже чак 7PM

# 194
Къде мога да проверя резултатите?

Общи условия

Активация на акаунт