Оказва се, че от лотарията аз получавам възожност да кандидатствам за зелена карта, но мъжът ми - не. Нямаме брак, живеем на семейни начала. Имаме едно дете. И двамата сме попълнили отделни апликации, като сме включили детето, без обаче да вклчваме партьора си.
Въпросът е обаче сега какво да правим? Ако сключим брак сега, ще се разгледат ли и неговите докумнети, за да заминем всики заедно, или е трябвало да сключим брак преди да разбера, че са ме изтеглили?
Ще съм благодарна, ако някой по-запознат ми разясни опциите, които имаме да заминем заедно цялото семейство - аз, мъжа ми и детето ни, ако получа визата.
Благодаря Ви предварително!
Здравей! Моят мъж кандидатства през 2018 за лотария 2019. Изтеглиха го и ние сключихме брак (преди интервюто) и попълнихме допълнителните документи за интервюто. На интервюто носихме снимки и т.н, за доказване на връзка. За да заминете заедно е необходимо да сключите брак. Другият вариант е да заминете сама с детето и след това да попълните петиция за мъжа ви (мисля, че отнема повече време)