Лотария "Зелена карта" 2024

• 39 590
  • 373
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,
Оказва се, че от лотарията аз получавам възожност да кандидатствам за зелена карта, но мъжът ми - не. Нямаме брак, живеем на семейни начала. Имаме едно дете. И двамата сме попълнили отделни апликации, като сме включили детето, без обаче да вклчваме партьора си.
Въпросът е обаче сега какво да правим? Ако сключим брак сега, ще се разгледат ли и неговите докумнети, за да заминем всики заедно, или е трябвало да сключим брак преди да разбера, че са ме изтеглили?
Ще съм благодарна, ако някой по-запознат ми разясни опциите, които имаме да заминем заедно цялото семейство - аз, мъжа ми и детето ни, ако получа визата.
Благодаря Ви предварително!

Здравей! Моят мъж кандидатства през 2018 за лотария 2019. Изтеглиха го и ние сключихме брак (преди интервюто) и попълнихме допълнителните документи за интервюто. На интервюто носихме снимки и т.н, за доказване на връзка. За да заминете заедно е необходимо да сключите брак. Другият вариант е да заминете сама с детето и след това да попълните петиция за мъжа ви (мисля, че отнема повече време)

# 211
Как въвеждате името си, защото ми го дава грешно?

# 212
Ние също сключихме брак след като бях изтеглена.
Не са ни искали нищо за доказване на връзка. Имаме общо дете.

# 213
И от нас не.

# 214
7-ми неуспешен опит с х2 Не

# 215
Has not been SELECTED х 2. Sad

# 216
  • София
Авторката казва не само, че нямат брак, а че не го е включила в апликацията въобще, което означава, че може само тя и детето им да продължат напред в процеса. Мъжът й ще трябва да бъде с петиция. Поправете ме, ако греша. Но сключването на брак след изтеглянето е масов случай, който е различен от описания.

Жалко за останалите, че нямахте и този път късмет!

# 217
Авторката казва не само, че нямат брак, а че не го е включила в апликацията въобще, което означава, че може само тя и детето им да продължат напред в процеса. Мъжът й ще трябва да бъде с петиция. Поправете ме, ако греша. Но сключването на брак след изтеглянето е масов случай, който е различен от описания.

Жалко за останалите, че нямахте и този път късмет!

И аз не бях включена в апликацията на мъжа ми. След сключване на брака  и преди интервюто ме включи. Не знам дали това помага.

# 218
И от мен 2х не .

# 219
  • Down south
Авторката казва не само, че нямат брак, а че не го е включила в апликацията въобще, което означава, че може само тя и детето им да продължат напред в процеса. Мъжът й ще трябва да бъде с петиция. Поправете ме, ако греша. Но сключването на брак след изтеглянето е масов случай, който е различен
Недейте да обърквате хората.
Питащата, която е изтеглена, може да сключи брак, попълват формите, интервю и заминават всички.

# 220
Много благодаря на всчики за отговорите! Мисля, че долу-горе си изясних ситуацията. Остана ми само още нещо, което не ми е много ясно. Кога е по-добре или по-правилно да сключим брака - преди да попълня апликацията  DS260 и съответно преди да се насрочи интервю, или да побързам да си попълня първо  DS260 апликацията, а после да сключим брака педи датата на интервюто?

# 221
  • Down south
Според мен, ако можете да сключите брак и да попълните формите, като съпрузи, би било най-добре.

# 222
Много благодаря на всчики за отговорите! Мисля, че долу-горе си изясних ситуацията. Остана ми само още нещо, което не ми е много ясно. Кога е по-добре или по-правилно да сключим брака - преди да попълня апликацията  DS260 и съответно преди да се насрочи интервю, или да побързам да си попълня първо  DS260 апликацията, а после да сключим брака педи датата на интервюто?
С какъв номер сте?
Има няколко варианта.

# 223
С какъв номер сте?
Има няколко варианта.

Малко не ми е съвсем ясно как точно да отговоря на въпроса Ви? За case number ли става въпрос?

# 224
  • София
И от мен "Не". За първа година си пробвам късмета с лотарията.

Общи условия

Активация на акаунт