Лотария "Зелена карта" 2024

• 39 612
  • 373
  •   1
Отговори
# 285
Mоже би заради Украйна.
Не е само нашия регион. За Азия и Aфрика също,  нечувано високи номера.
Пък и украинците ги пускат по друг ред без лотария.
По скоро си мисля, че след пандемията,  малък % продължават с процедурата, и за да си спестят второ теглене са селектирали голям брой.Все пак визите са 55к за целия свят.

# 286
Предвид малкия номер (50**), колко време (приблизително) преди интервюто (което вероятно ще е през Октомври) и медицинските прегледи се изпраща 2NL?
Благодаря!

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 19:58 от Alex Balex

# 287
  • София
Обикновено поне 6 седмици по-рано. Ще имате време за прегледите и документите.

# 288
Предвид малкия номер (50**), колко време (приблизително) преди интервюто (което вероятно ще е през Октомври) и медицинските прегледи се изпраща 2NL?
Благодаря!
Кога ще е интервюто само Бог знае. 2NL, което е покана за интервю, идва 5-6 седмици по рано.

# 289
Здравейте , освен Alex Balex и мен имсли и други изтеглени ? Никой друг не е казал.

# 290
Хммм, аз не чета подробно, но мися че доста човека писаха тук, че са изтеглени. Започнете да четете от 6-ти и ще видите.

# 291
2-не от мене(през 2021 ни изтеглиха,но ковида ни прецака след като затвориха всичко)
Продължаваме да пускаме.
Късмет на изтеглените!

# 292
Пo време на интервюто за виза необходимо ли е да се предоставя някаква информация (финансова, данъчна, за доходи и пр.) за човекът, при когото ще отседна в САЩ, и на чийто адрес би трябвало да получа зелената си карта?
Благодаря!

# 293
Пo време на интервюто за виза необходимо ли е да се предоставя някаква информация (финансова, данъчна, за доходи и пр.) за човекът, при когото ще отседна в САЩ, и на чийто адрес би трябвало да получа зелената си карта?
Благодаря!

Не

# 294
От много бързане да се изпрати DS260 файда няма. И всяко отключване забавя обработката му.

Документите, които пращах бяха на български.
Успех.

Допитах се до Саймън във връзка с поисканото от мен отключване на моя  DS-260 (поисках, отключиха го, редактирах и пак изпратих, получих потвърждение) и дали това би повлияло на моят случай със забавяне, а той ми отговори следното:
"Първата дата на подаване определя реда на отваряне. Отключването не влияе на това."

# 295
От много бързане да се изпрати DS260 файда няма. И всяко отключване забавя обработката му.

Успех.

Допитах се до Саймън във връзка с поисканото от мен отключване на моя  DS-260 (поисках, отключиха го, редактирах и пак изпратих, получих потвърждение) и дали това би повлияло на моят случай със забавяне, а той ми отговори следното:
"Първата дата на подаване определя реда на отваряне. Отключването не влияе на това."
Радвам се, че сте намерили Саймън.

Ако Ds 260 е отключен за корекции, те не могат да го отворят за обработка, и съответно да се насрочи интервю. Надявам се сега да е по ясно.

# 296

Успех.

Допитах се до Саймън във връзка с поисканото от мен отключване на моя  DS-260 (поисках, отключиха го, редактирах и пак изпратих, получих потвърждение) и дали това би повлияло на моят случай със забавяне, а той ми отговори следното:
Радвам се, че сте намерили Саймън.

Ако Ds 260 е отключен за корекции, те не могат да го отворят за обработка, и съответно да се насрочи интервю. Надявам се сега да е по ясно.

Да, в блога на Саймън е много интересно. Дискутират се много въпроси и се намира много информация. Благодаря ти, че ме насочи към него.
От КСС ми писаха, че веднага щом се направи корекцията, формулярът трябва да се изпрати отново и веднага, защото отключен и неизпратен формуляр може да повлияе на обработката на случая, включително и насрочването на интервюто.
Слава Богу корекцията ми отне само 1 минута, защото имах да добавя само две думи и веднага го изпратих отново. Получих и потвърждение, че е изпратен.

# 297
За поредна година - 2 пъти не и от мен.

# 298
Здравейте, аз съм сред изтеглените имам дете , което живее при мен, вписано в документите при кандидатстване , сега в DS-260 когато посоча за детето ми дава опции ще пътува с мен, на по-късен етап ще идва или няма да идва. Бащата незнам дали ще разреши, какво трябва да попълня .Реално до последния момент аз незнам, какво ще реши.Моля за съвети.

# 299
Попълни "ще пътува с мен" и намери начин таткото да разреши.

Общи условия

Активация на акаунт