ФЕВРУАРКИ 2005 - коя ли мама е на ред? Х

• 18 386
  • 276
  •   1
Отговори
# 150
Цитат на: Anaise
Аз ританки, боди, гащеризон и одеяло с цип за изписване, а и шапка.

Сигурно съм много тъпа, ама нещо не мога да разбера. Трябва ли под гащеризона ританки (щото на мен ми се струва, че няма да могат да се облекат), става въпрос, ако гащеризонът е с петички, а не с рязани крачолчета?

# 151
Цитат на: Gena
А ,за себе си приготвили ли сте дрехи за изписването  Rolling Eyes
те, Бебораните и само в одеалце да са - пак ще са завити,ами аз се чудя какъв кат да спретна - бременен или небременен?! ooooh!

Аз си ходя с едни дънки за бремени още от 5-тия месец, така че ще си се изпиша с тях. Не вярвам да са ми чак толкова големи Wink

# 152
Ами ще се съберат иначе си мисля че ще е студено щото съм купила по тънки гащеризони.
А за мен си - аз имам само един бременен сукман и ще съм с него.

# 153
  • София
Гена чувала съм от познати ,че с каквито дрехи влезнеш в болницата с такива си излизаш Shocked
Аз ходих да видя бебето на една позната в болницата един ден след като беше родила и разни жени по коридора и пожелаваха леко раждане....ама тя го е родила вече!
Поне се надявам да не изглеждам както сега с тоя корема а да се е поприбрал малко..ама съм приготвила панталона който все още ми става,но се регулира доста:)

# 154
Здравейте,милички!!!
и аз да дам отчет за нас с беба.
Снощи преди да си легна започна да ме наболява кръста,а и коремчето доста ми се стягаше.Рекох си -почва се и така няколко часа стоях с отворени очи в леглото в очакване болките да се усилят и да хуквам към родилното.Да ама не.Както ми беше станало притеснено,така и не съм усетила кога съм заспала и се събуждам чак сутринта без помен от болките.Вече започвам да мисля,че след толкова изпити лекарства за задържане,май ще пренося.
 ЧЕСТИТО НА МАМА ТИНКА!!!
ДА И Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМЧЕТО!!!

# 155
Момичета, като видя, че има нов постинг  в темата и  си мисля, че някой съобщава за следващото бебе!!! Еееех, размечтах се и аз да си гушкам мъничето..... Simple Smile
Танита, много истинско е било при теб снощи!   Wink  А може би - Ти ще бъдеш следващата нова мама?!?!?  Stuck Out Tongue
Трябваше да направим едни залагания ние!!!  Laughing

# 156
  • София
ох и аз ви чета с голям интерес!
Сега чакам бебето през Юни , но преди чаках Габито в Края на Февруари!
Винаги когато влезнем в зодия водолей и ми става едно сантиментално! Родих я раничко на 08/02/02.
Докато започнаха болките и разбера че е раждането, а не фалшиви контракции бях на операционната и след 10-15 мин я зърнах! Ох настръхвам като пиша и си спомнам! Стискам ви палци и чакаме малките водолайчета с нетърпение!
Леко раждане!

# 157
  • Sofia
Цитат
Трябваше да направим едни залагания ние!!!

Ми, хайде, то не е късно  Wink
Само незнам какъв ще е критерият, щото терминът май не е критерий  Thinking

# 158
  • Sofia
Цитат на: Ybag
ох и аз ви чета с голям интерес!
Сега чакам бебето през Юни , но преди чаках Габито в Края на Февруари!
Винаги когато влезнем в зодия водолей и ми става едно сантиментално! Родих я раничко на 08/02/02.
Докато започнаха болките и разбера че е раждането, а не фалшиви контракции бях на операционната и след 10-15 мин я зърнах! Ох настръхвам като пиша и си спомнам! Стискам ви палци и чакаме малките водолайчета с нетърпение!
Леко раждане!

Много благодарим за съпричастността! Laughing
Леко бременеене на теб!

# 159
Момичета, много ви благодаря за инфото за Е coli-те. Ако знаете още нещо, кажете ми.
А ти, Anaise, как знеш, че се унищожава тази бактерия и сигурна ли си, че точно тя може да зарази бебето с нещо?

# 160
Цитат на: Svetl@na
Момичета, много ви благодаря за инфото за Е coli-те. Ако знаете още нещо, кажете ми.
А ти, Anaise, как знеш, че се унищожава тази бактерия и сигурна ли си, че точно тя може да зарази бебето с нещо?

Чувала съм че само една бактерия рядко има но другите се изолират трудно щото се покривали една връз друга. Аз пих преди 1-2 години антибиотици щото имах и други проблеми, но ти си бременна и ще трябва само с глобули да караш докато родиш. Незнам обаче какви . В Майчин дом всички мами слагат Полижинакс.

# 161
ЧЕСТИТО НА МАМА ТИНА  People Angel И ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ ДАВИД  Grinning

# 162
А относно заразата за бебетата щом имаш изолиран микроб трябва да се лекува. Майка ми е педиатар и ми е разправяла кво представлява устата на бебето дето е имало инфектирана майка - била цялата в бели гадни налепи, абе ужасно и носа също та пак трябва лечение.

# 163
Цитат на: Godzilla
Момичета, като видя, че има нов постинг  в темата и  си мисля, че някой съобщава за следващото бебе!!! Еееех, размечтах се и аз да си гушкам мъничето..... Simple Smile
Танита, много истинско е било при теб снощи!   Wink  А може би - Ти ще бъдеш следващата нова мама?!?!?  Stuck Out Tongue
Трябваше да направим едни залагания ние!!!  Laughing

Годзила,чул те Господ!!!Така ми тежи вече,че всеки ден се моля да се ражда по скоро.Ще инструктирам дъщеря си непременно да ви уведоми за събитието.

А какво става с мама Фин,нещо се изгуби,някой знае ли нещо за нея Confused:

# 164
  • Sofia
Цитат на: Anaise
А относно заразата за бебетата щом имаш изолиран микроб трябва да се лекува. Майка ми е педиатар и ми е разправяла кво представлява устата на бебето дето е имало инфектирана майка - била цялата в бели гадни налепи, абе ужасно и носа също та пак трябва лечение.

Ооо,завиждам ти,че си имаш педиатър под ръка!
аз сега съм на тая вълна, информирам се за добър педиатър,че да ходя да го оферирам да записва бебчо като се роди, живот и здраве

Общи условия

Активация на акаунт