ФЕВРУАРКИ 2005 - коя ли мама е на ред? Х

• 17 999
  • 276
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Добро утро момичета!

Честито на мама Миа! Да ви е живо и здраво момиченцето и много да слушка мама и тати.

Добре дошли на Svetl@na и eves. Пожелавам ви леко бременеене до края и скоро да гушкате най-прекрасните бебчета.

# 76
Ееее, Честито Момиченце Ева!!!    People Angel
Да е жива и здрава и само радост  да ви носи!!!!
Привет и на новодошлите!!!
Аз закусвах досега, а то новини - и то какви - имало!!!

# 77
Цитат на: marry_72
Лидия, отговарям ти тук на въпроса дали ми е определена дата за секциото и защо съм със секцио. Живот и здраве ще раждам секцио в Св. София при д-р Йотов. Още не сме се спрели на точна дата, но обсъждаме да е 9 или 10 февруари. Другата седмица ще се видя с него да ми каже окончателно. Със секцио съм заради високия диоптър - 7,5 и въпреки, че очните дъна засега са чисти, очната лекарка ми препоръча да не рискувам с нормално раждане. Още повече че бебето е по-едричко и ако оставим нормално, може да се наложи форцепс или вакуум, а аз не искам. Та такива ми ти работи. ПО въпроса за упойката, доктора каза че ще е местна, но не съм наясно дали ще е спинална или епидурална. ЛИчно аз ги предпочитам пред пълната, щото ще си видя бебето веднага. Пък и в Св. София имат опит с този вид анестезия доколкото знам.
Ти къде ще раждаш?

Аз съм от Перник и ще раждам в пернишката болница при д-р Галева (работи и в трета градска в София). Ще раждам секцио заради тесния таз и шубето  Grinning  На 31 ще определим датата. Засега и аз незнам с каква упойка. Надявам се само всичко да мине нормално. Стискам палци и на теб.

# 78
Здравейте от мен,
Колко много сте изписали:D
Честито момченце на мама Venda, да ви е живо и здраво!
Честито и на мама Mia T, да ви е живо и здраво момиченцето!
Боже хваща ме шубето като гледам с каква скорост се развива всичко, а пък аз съм за началото на февруари. Shocked
Всичко хубаво пожелавам на Iva 76 и на МОФ, дано всичко да бъде наред.
Ха, много сте забавни с тези води, със сигурност ще ги усетите, т.е. че това са водите, а не нещо друго.
Не бойте се всичко ще бъде наред(казвам аз която най-много ме е страх Grinning )
Сега да видим коя ще е следващата?

# 79
Uha... te se prepisali ot pisane bre... Njama me za njakolko si tam chasa i te izpisali suma ti stranizi.
Sega sum se zastoporila pred PCto na muza na maika mi. Moeto PC e na poda na novija mi apartament koito se namira na mnogo zagubeno spored men mjasto. Razrevah se vednaga kak vljazoh tam, a v staria apartament se razplakah kato si zakachah kljuchovete na stenata. Boze, vrushtane na zad maj naistina njama.
Onja nehranimaiko shtjal da se mesti s novata si v edin apartament (stiga samo da go nameri) i vednaga mu kazah, che ako go stori tova i deza pri sebe si njama da vidi. Moze da idva da gi vizda, da stoi pri nas, ama az moite malki sladurcheta pri njakakva si tam brakorazvalitelka njama da pusna.
V ponedelnik shte padne goljamo razkarvane po sluzbi i ofisi za podpisvane na naematelen dogovor i posle v sozialnia ofis da im kaza, che ako trjabva sama naema si da plashtam njama da moga da kupja Pampers na bebeto si, nito neshto za apartamenta zashtoto zabeljazah che sthe mi trjabvat mnogo neshta. Trjabva da se registriram i v novata si konsultazia kojato barabar sus zdravnia zentar se namira pod prozoreza na novata mi barloga.
Bloka e na 8 etaza, az sum na 4ia. Asansjora e mnogo malak i smotan, ne znam kak s kolichkata i s Oliver shte se sberem vutre. Ama puk snoshti kato pristignahme i vednaga imashe edna grupa hora koito ni posreshtnaha i zapochnaha da prenasjat bokluzite mi... obleshtih se kato vidjah... A az samata bjah tolkova sakrushena i umorena, che se durzah mai dosta gadno s tjah... E, shte ima vreme da gi molja za proshka.
Mene me boli na vsjakade, ot vutre, ot vunka, dushevno... napravo uzas. V legloto ne moga da se oburna ot ljavo na djasno poradi bolki v krakata i v chetala. Njamat krai mukite mi.
Kakto i da e, mai prikljuchvam s izlianiata i kogato smogna da sedna tuka pak shte pisha...

Chestito na Mia i dobre doshli na novite popalnenia!!!

# 80
Добро утро мамчета #Milti
Днес пак слънчице грее, снегът май ни забрави тази зима. Дано само не завият виелици точно когато ще се родят бебчетата ни Sad .
Мамо Фин, дръж се! И никакви деца да не му даваш на тоя "хубавец"  #Cussing out Като иска деца, да е стоял при жена си. Пожелавам ти всички проблеми да ти се уредят скоро и да дочакаш спокойно края на бременността.
Добре дошла на новото мамче Wink
Желая на всички ви хубав ден  love001

# 81
  • София
Хехеееее!
Честито бебе не Миа!!
Ние с нея се познаваме от другия форум-в дира и сме се виждали 2 пъти!Тя снощи ми писа смс,каза че беебто е 52 см и 3,650кг,ама явно нещо с таткото им се разминават мерките-виждам,че той е писал,че Ева е 3600!
Лелеее,вече 2 февруарски бебета!Мисля след малко да се чуя със Слънчогледчето,дали ще ражда днес,или ще я оставят да си чака бебето само да излиза....

# 82
Честита дъщеричка Ева на мама MiaT и таткото, да ви радва и само щастие да ви носи. Пък ако родя момиченце, ще са адашки - Ева сме избрали за момиче и Самуил за момче Simple Smile

Добре дошли на Svetl@na и eves на предстартовата линия - тук наистина е много забавно, нали всички сме на един и същи хал Simple Smile

Цитат на: Gena
Цитат на: Svetl@na
Здравейте! От известно време влизам във форума и днес реших да се регистрирам. Аз съм също февруарско майче и очаквам бебето на 20.02.2005.
Какво е усещането, когато бебето пада надолу? Това задължително ли е?

Добре дошла! Защо не си се обадила досега?! Тук си е голям купон във форума  Wink
Ами, за смъкването на бебето: аз през цялата бременност си го нося Бебо по - надолу, ама сега съвсем се е смъкнал  Rolling Eyes Подготвя се да излиза човекът  Wink Не съм усетила нищо по-ососбено, само визуално коремът ми е по-надолу и освен това се освобождава диафрагмата и дишането става по-леко, а и натискът в/у стомаха намалява, така че и храненето не е толкова тежко. Щом терминът ти е след 1 месец имаш още време за смъкването на корема. Незнам дали при всички се случва  Rolling Eyes

Не е задържително, зависи от жената. Аз нося високо и не очаквам смъкване до последно, тъй като майка ми и двете си деца е родила без да й се смъкне корема, само че самите раждания са продължили няколко часа по-дълго от другите.

Хайде на разходки, мили бъдещи мама, днес е прекрано време Simple Smile

# 83
Здравейте и от мен. Тука два дена голямо спане до 2 и половина / е заспивам в 4.30 /. Ама това мъниче мира не ми дава. Като легна да спя то тогава почва да бушува... и така около 30 - 40 минути. Направо издивявам по някой път.
А я да ви питам аз вас ! Бебка много често рита едно такова монотонно. В смисъл че 3-4 минути рита на едно и също място и по един и същи начин. Все едно тупка сърчице. Адски е изнервящо това. Не знам дали ме разбрахте ама ако да това нормално ли е ?

# 84
Цитат на: Desika
 Бебка много често рита едно такова монотонно. В смисъл че 3-4 минути рита на едно и също място и по един и същи начин. Все едно тупка сърчице. Адски е изнервящо това. Не знам дали ме разбрахте ама ако да това нормално ли е ?

Това да не е хълцането на бебето?

# 85
Здравейте мами,

Да ви кажа - днес ставам и нещо гадно, кафяво и слузесто се мъдри на гащите ми? а иначе от прегледа в четвъртък все по малко розово има. Дали не е тая слузеста запушалка? А и кръста как ме боли днес не е истина.
Иначе днес купихме количка на мечета - татито много и се кефи докато я разучавахме.
Ами тва е за сега че ще имаме гости след малко.

# 86
Цитат на: Desika
Здравейте и от мен. Тука два дена голямо спане до 2 и половина / е заспивам в 4.30 /. Ама това мъниче мира не ми дава. Като легна да спя то тогава почва да бушува... и така около 30 - 40 минути. Направо издивявам по някой път.
А я да ви питам аз вас ! Бебка много често рита едно такова монотонно. В смисъл че 3-4 минути рита на едно и също място и по един и същи начин. Все едно тупка сърчице. Адски е изнервящо това. Не знам дали ме разбрахте ама ако да това нормално ли е ?

Здравей мила! Ако това монотонно ритане идва от страната на главичката, предполагам, че е хълцането на бебока. Stuck Out Tongue

# 87
Цитат на: Svetl@na
Здравей мила! Ако това монотонно ритане идва от страната на главичката, предполагам, че е хълцането на бебока. Stuck Out Tongue

При мен има такова монотонно ритане, но идва от мястото, където са му разположени краката.

# 88
Цитат на: Anaise
Здравейте мами,

Да ви кажа - днес ставам и нещо гадно, кафяво и слузесто се мъдри на гащите ми? а иначе от прегледа в четвъртък все по малко розово има. Дали не е тая слузеста запушалка? А и кръста как ме боли днес не е истина.
Иначе днес купихме количка на мечета - татито много и се кефи докато я разучавахме.
Ами тва е за сега че ще имаме гости след малко.

Май е запушалката....А кръста непрекъснато ли те боли или на интервали?

# 89
  • София
Охо,
ето и първата паднала запушалка!
Ами...това е!Почна се...Анаис,успех....

Общи условия

Активация на акаунт