ФЕВРУАРКИ 2005 - коя ли мама е на ред? Х

• 18 001
  • 276
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря ! Ще видим какво е това. Чувала съм че била прозрачна ама може от кръвта в четвъртък да се е оцветила. Освен това вчера си сложих и едно хапче Полижинакс ама едва ли тва слузесто нещо е от хапа? Бебо се е закротил не го усещам почти вчера и днес. Иначе досега чистих гостите закъсняват. А болките в кръста ги чувствам като остри прознизвания - ам ато не баш кръста а коста над дупето.

# 91
  • София
По принцип тапата е или прозрачна,или с кървави жилки....май твоето е тапата....така звучи поне

# 92
  • Sofia
Anaise, стискам палци всичко да върви по план с теб и с Бебчо! thumbsup
Весело гости!
И да ни информираш редовно как сте?   typeuu   ruporuu   phoneuu

# 93
Анайс, стискам палци всичко да е наред и скоро да си гушкаш бебчето.
Десика, и моето бебе рита така ритмично - според мен това е хълцане, защото идва откъм главичката Wink

# 94
Пак да се включа. Сега пак изпадна още една такава гадост - този път беше прозрачно розово бледо кафяво. Чудя се кога да хукна кам родилното? И дали ще усетя кога тези води ще изтекат, щото нали понякога на части изтичали?
Момичета благодаря ви за пожеланията. А Гена как ти завиждам за колата маска аз неуспях да ида, а днес мислех ама как с тия течове?

# 95
  • Sofia
Кола - маската  да ти е къхърът!  Wink
Всички казват,че никой не обръща внимание на тия неща в болницата, те хората са обръгнали, така да се каже  Wink
После ще се разкрасяваш  4470
Оглеждай се за още предвестници на раждането и се ориентирайте с татито към болницата   car003
Ама, пък да не тръгнете и много отрано  Thinking
То, да се чуди човек кога точно е моментът  ooooh!

# 96
Zdraveite na vsi4ki mami.  Ei mami syper ste ot 2 dni ne sam vlizala v foryma a ve4e si imame i nova tema i parvi beb4eta.   4estiti da sa ni!!!    Laughing Godzila bravo za xybavite temi.  Anaise i az ti pojelavam kasmet i edno sladko beb4e!  thumbsup     Iskam da kaja na Desika i marry-72 4e i moeto beb4e pravi ot vreme na vreme takiva ritmi4ni dvijenia i as si mislia 4e moje da xaltsa.           A zabravix da vi kaja nie ve4e ne sme v BG a v Elada i kogato imam vazmojnost 6e se vkly4vam za6toto tyk za da imam internet triabva da izkly4vam telefona.Tova e ot men mami.

# 97
  • София
Здравейте от нас:)
май всички напредваме с новините около това раждане
Аз да ви питам,днес бях на лекар слушахме тонове даже запис си имаме 20мин и нямам никакви контракции,явно с бебо добре се разбираме и неиска да излиза
Обаче като се прибрах и като започнаха едни болни,все едно ще ми идва,ниско долу...ууу много неприятно,постоянни са а не отвреме на време...Какво мислите че е това,дали така се започва?
Иначе лекаря каза-много разходки,много секс и топла вода да не проточваме нещата:)

# 98
Цитат на: slan4ogled
Здравейте от нас:)
май всички напредваме с новините около това раждане
Аз да ви питам,днес бях на лекар слушахме тонове даже запис си имаме 20мин и нямам никакви контракции,явно с бебо добре се разбираме и неиска да излиза
Обаче като се прибрах и като започнаха едни болни,все едно ще ми идва,ниско долу...ууу много неприятно,постоянни са а не отвреме на време...Какво мислите че е това,дали така се започва?
Иначе лекаря каза-много разходки,много секс и топла вода да не проточваме нещата:)

Имам същите болки като твойте. От началото на януари са, но засега още нищо. Постоянни, остри болки, много ниско долу, все едно ще ми идва. Лекарката каза, че било нормално. Питай твоята, може при теб да започва.   Simple Smile

# 99
slan4ogled vazmojno e i tova da e.Ne znam dali taka se zapo4va za6toto pri men na pyrvoto mi rajdane pyrvo mi iztekoxa vodite i posle se zapo4na.No sled kato vsi4ko s bebe e dobre a i lekaria ti e kazal pove4e dvijenie spoko i yspex thumbsup

# 100
  • София
Благодаря ви за успокоителните думи:0
Ама ако така ще боли поне да вземе да се ражда и това е.Не само че еакам ами и ако ме боли вече става гадно:(
Офф вече малко ми писна със всичките тези притеснения и догатки кое какво е.....?

# 101
Zdrasti slun4ogled ! tezi bolki sa edni ot purvite predvesnici na rajdaneto, pona taka mi kaza moq lekar. Az poneje piq nosh-pa ot nachaloto na bremenostta, lekaraqt mi kaza zapochnat li takiva bolki piesh nosh-pa i lqgash ako ne otmine do dve chasa obadi se da te pregledam. terminut mi e na 27.02.05 no veche nqmam turpenie tolkova mnogo mi teji i me boli krusta, a tova povrushtane napravo shte me dovurshi. No shte chakam turpelivo. Yspex i na teb. Grinning

http://www.TickerFactory.com/ezt/d/1;21;30/st/20050227/k/700c/preg.png

# 102
Anaise айде стискам палци да ти идва реда вече и всичко да е наред People Angel  
Момичета а за това поритване не ми се вярва много да е хълцане щото все пак продължава 3 - 4 минути и  го усещам винаги отдясно.  Ох направо ще се подлудя вече от догадки....

# 103
Цитат на: Desika

Момичета а за това поритване не ми се вярва много да е хълцане щото все пак продължава 3 - 4 минути и  го усещам винаги отдясно.  Ох направо ще се подлудя вече от догадки....

Абе успокой се бе жена. Нищо му няма на бебето. Нали ходиш редовно да му слушат тоновете, щом са добри, всичко е наред.
Слънчоглед, вземи Но Шпа, ако болките не преминат от него, много вероятно е да са предвестник на започващо раждане
Успех!

# 104
Добро утро, днес кой е наред? Grinning
И мен много ме боли отдолу чатала, чувствам го като едно придърпване и направо не мога нощем да се обръщам, а пък като ходя приличам на патка така се клатя. Успокоявам се че с това че края наближава обаче пусто много ме е шубе Shocked
Анайс стискаме ти палци всичко да е наред.
МОФ не се притеснявай ще свикнеш с новата обстановка, със всичко се свиква и с хубавото и с лошото, само кураж всичко ще си дойде на мястото.
Забравих да похваля Годзила за новата тема, много е оргинална, но то от Годзила друго и не може да се очаква.
Отивам да разпусна малко, после пак ще се чуем.

Общи условия

Активация на акаунт