ФЕВРУАРКИ 2005 - коя ли мама е на ред? Х

• 18 021
  • 276
  •   1
Отговори
# 105
Цитат на: Desika
Anaise айде стискам палци да ти идва реда вече и всичко да е наред People Angel  
Момичета а за това поритване не ми се вярва много да е хълцане щото все пак продължава 3 - 4 минути и  го усещам винаги отдясно.  Ох направо ще се подлудя вече от догадки....

Спокойно мила това е точно хълцането на бебето, не се шашкай. Хълца си човечето да не мислиш че му е лесно постоянно да гълта тия води Grinning
Всички са го усещали това движение и аз редовно го усещам, то бебето още не толкова умно че да те удря толкова ритмично на определен интервал, така че това си е хълцане и доктора го казва.

# 106
Добро утро и от мен !Снощи пак беше голямо ритане голямо чудо. Съгласих се вече с вас че това е хълцане и се успокоих малко. Сега отивам да закусвам и да  разходя бебка и тати. Приятен слънчев ден на всички мами.

# 107
  • Sofia
Здравейте,мами!
Как сте днес?
Ние се събудихме преди мъничко и сега си сръбваме кафенце  kaffeetrmker_2
Планираме следобедно ходене на кино

# 108
Zdraveite mami!  Kratak ot4et i ot nas za dnes. Nie s bebo sme dobre.Da vi pitam pri vas ima li takiva bolki v kostite na dypeto i ot vytre6nata strana v slabinite? Ne sa postoianni no kogato gi imam,imam 4yvstvoto 4e me razkasvat.Vazmojno li e da e raztiagane na kostite?   Lek den na vsi4ki ot nas 6te se 4yem po kysno!!!

# 109
Здравейте и от мен,
Макар да знам, че не сме много активни в почивните дни, влизам с надеждата да видя дали Anaise или някоя друга "януарска" февруарка вече не е родила Simple Smile
Дано има кой да ни уведоми, ако това се случи...
За нас е един изключително мързелив неделен ден, мързи ме дори да гледам, камо ли да правя нещо, но ще имаме гости и ще трябва да се стегна.
Бях се похвалила, че нямам проблеми с пикочното мехурче, но снощи на поредния балет и това стана след 2-3 ритника на бебо - едвам дочаках антракта, за да изхвърча до тоалетната.
Вече ще си взимам билети само в края на реда Simple Smile)).
Само седмица остана до нашия месец, вече нямам никакво търпение, а от друга страна се надявам да си дочакаме дните около термина.....
Ще влизам тук всеки ден, за сега чао и приятна уикендова вечер Simple Smile

# 110
Цитат на: nasi
Zdraveite mami!  Kratak ot4et i ot nas za dnes. Nie s bebo sme dobre.Da vi pitam pri vas ima li takiva bolki v kostite na dypeto i ot vytre6nata strana v slabinite? Ne sa postoianni no kogato gi imam,imam 4yvstvoto 4e me razkasvat.Vazmojno li e da e raztiagane na kostite?   Lek den na vsi4ki ot nas 6te se 4yem po kysno!!!

Абсолютно възможно е да се разтягат разни жили и ставни връзки, приготвяйки се за старта, но при всички мами май е различно... При мен боли само симфизата (пубис или срамна кост) и то не винаги, когато прекаля с разходките или с лежането Simple Smile

# 111
Колко активни сме саааамммоооо!!!  Laughing
Мен мнооого ме боли срамната кост, натискът е огромен...поянкога като ходя инстиктивно си слагам ръката там - все едно ще изпадне нещо!!!!  Laughing  Какво картинка съм само...
ИНаче много жално вече почвам да гледам...с тези разтягащо- разкъсващи болки и неудобства  още поне две седмици - просто ума ми не го побира, как ще изтрая Shocked  Голяма мрънкало съм станала... Embarassed  Поне да можех да се занивама с нещо освен с прехвърляне от кълка на кълка,  пък и това вече ми е трудно.....

# 112
Здравейте,
 имам проблеми с нета и докато успея да се включа,какво да видя-вече си имаме две бебета! Rolling Eyes
ЧЕСТИТО НА ЩАСТЛИВИТЕ МАМИ И ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ
                                БЕБОЦИТЕ !!!

Иначе да отбележа ,че и моето бебе се е кротнало от 2-3дена и на моменти се притеснявам-защо не ритка?
Анайсе,чакаме новини за теб,пожелавам ти леко раждане и едно здраво и хубаво бебе. Laughing

# 113
  • София
Здравейте!
Ние два дни го удряме на разходка и мързелуване-вера ходихме на две  #Splat  сладкарници!!! Embarassed  А днес се замъкнахме в студентски град да се видим с една приятелка и се наабутахме да хапнем в едно заведение....сега мъжо сладко  Sleeping  в другата стая,а аз вися пед компютъра....
За мамите,които сепитесняват от "ритмичното ритане"-точно това си е хълцането,както го описвате.на нас не ни се разминава поне 2 пъти на ден,по 5,6,7 минути.
днес уж реших маалко да подновя гардероба откъм сутиени....какво да ви кажа-на този огромен бюст всичко седи ужасно Mr. Green ...Сега съм на вълна безшевно белио....явно така ще я карам и докато кърмя,всичко друго седи ужасно.Чак гадно ми стана,ама...Дано поне акто спра да кърмя  придобия някакъв приличен вид,че инач... #Shocked
абе някой да знае символът ер малък къде се подвизава на клавиатуата при фонетичното писане?

# 114
ь - намира се на латинското X.

# 115
Privet

Oste sme si v kasti makar che dnes se razhoduh do bolnicata. Sto reshih che nesto e teknalo, ama kapnaha niakvo zalto i si ostana zalto. To vednaga li se ocvetiava v zeleno ako sa vodi ili ne? Kakto i da e napraviha zapis na bebo, ama ne mi kazaha kav e. Uspokoiavam se che utre pak sme na pregled i ima veroiatnost da me ostaviat tam dokato rodia. Ama ne se znae de.
Haide chakam novini i ot vas kwo se spotaivate osobeno tia deto sa okolo men kato dati Wink

# 116
Цитат на: TANITA-30
Здравейте,

Иначе да отбележа ,че и моето бебе се е кротнало от 2-3дена и на моменти се притеснявам-защо не ритка?
Анайсе,чакаме новини за теб,пожелавам ти леко раждане и едно здраво и хубаво бебе. Laughing

Hich ne se pritesniavai i pri men e taka

# 117
  • София
Ей,много благодаря,това ер малко го туя от сумати време,кой да педположи,че е при лат.х!!!

# 118
Ei momicheta kade ste dnes?

# 119
Здравейте,
Ние с бебето сме добре, само дето и мен ме притесняваше тези дни, защото беше кротнало иначе днес си ритка.
Днес съпругът ми провери в ИНТЕРНЕТ в разни чужди медицински писания за гъбичките"Кандида", от които се опитвам да се отърва от 2-3 месеца.Слагам си свещички, уж всичко е наред, но като отида при гинеколога и като ми вземе секрет-айде пак наново съм ги развила. Притесних се, че термина ми наближава, а те не се махат и затова инструктирах съпруга ми да провери всичко за тях. Оказа се, че те виреят в сладко-кисела среда.Не трябвало да ям плодове, сирена, гъби, сладко,  -ами то не остана друго, което да обичам. Ако раждам нормално- дай боже/без секцио/ можело и бебето да ги прихване в устната кухина, но се лекували. Понеже при бременните било нещо нормално да ги имат/аз поне нямам симптоми, по които да разбера, че ги имам/, та ми е чудно вашите гинеколози дали са ви взимали секрет скоро и дали и вие имате такъв проблем?

Общи условия

Активация на акаунт