ФЕВРУАРКИ 2005 - коя ли мама е на ред? Х

• 18 161
  • 276
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Ние с татито ходихме у свеки, после на кино и сега гледаме "Морска сол".
бебчик хълцука в момента  #Milti
По време на филма беше послушен и не притеснява мама много  Laughing
Утре сме на преглед и ще рапортувам след това.
Вече се чувствам като слоница  Twisted Evil , и мен ме болят костите  Tired

# 121
Цитат на: Binito
Здравейте,
Ние с бебето сме добре, само дето и мен ме притесняваше тези дни, защото беше кротнало иначе днес си ритка.
Днес съпругът ми провери в ИНТЕРНЕТ в разни чужди медицински писания за гъбичките"Кандида", от които се опитвам да се отърва от 2-3 месеца.Слагам си свещички, уж всичко е наред, но като отида при гинеколога и като ми вземе секрет-айде пак наново съм ги развила. Притесних се, че термина ми наближава, а те не се махат и затова инструктирах съпруга ми да провери всичко за тях. Оказа се, че те виреят в сладко-кисела среда.Не трябвало да ям плодове, сирена, гъби, сладко,  -ами то не остана друго, което да обичам. Ако раждам нормално- дай боже/без секцио/ можело и бебето да ги прихване в устната кухина, но се лекували. Понеже при бременните било нещо нормално да ги имат/аз поне нямам симптоми, по които да разбера, че ги имам/, та ми е чудно вашите гинеколози дали са ви взимали секрет скоро и дали и вие имате такъв проблем?

Да, за съжаление имам подобен проблем. Появиха се 5-6 месец на бременността и тогава ме лекуваха с Гино-Певарил швещички. Гадното беше, че ме предупредиха, че гъбичките обожават бременните и едва ли ефектът ще е повече от месец два. Разбира се, познаха. В осми месец пак се появиха и цялата минала седмица бяхме с мъжа ми отново на режим без секс, за сметка на Клотримазол глобули и кремче за него......... Дано има ефект, но като цяло не мисля да се притеснявам излишно. Тъй наречения соор си го имам в човешкия организъм и просто по време на бременността се поувеличава и се надявам след раждането да се нормализира (макар, че по-голямата ми надежда е преди раждането да стане това Simple Smile))

# 122
Ох и мене тая пубисна кост напрова ще ме скъса от болки ooooh! За тези течения направо вече ни ми се говори.... аз откакто се помня все съм така. Чак по едно време си мечтаех да обуя бикини без ежедневна превръзчица ама нямааааа Imp  Ей тва жената цял живот се мъчи да му се не види ! Ама тъй ще е в близките 1000 години. Айде аз отивам да лягам и като си помисля за киселините ,  болките в таза и гърба , хълцането на беба , пикането по сто пъти и схващането на краката и направо #Silly    Лека нощ !

# 123
Здравейте мами!
Всички ли сме на линия? Днсе сме вече 24- ти януари и като се сетя как почти всички януарки родиха декември - ние сме страаашно примерни!  
При мен нищо ново, който има да се хвали!
Ааааа - забравих да питам, кажете ми моля, къде в обменната карта или направлението пише, по какъв начин се препоръчва да се ражда - т.е. дали ще си нормално или секцио?[/b]

# 124
  • София
Добро утро момичета!

И аз като Godzilla се чудя коя от нас е следващата  Laughing ?
Аз никъде не видях да пише начина на раждане в тези листчета, които ми дадоха за болницата освен да не съм обърнала внимание.

Да се отчетем и ние за почивните дни
всичко беше наред бебка беше много послушна, ходихме на кино, после хапнахме  и накрая изкривихме дивана от лежане, само дето все още ме гони параноя да не би да ми изтекат водите без да разбера.

Е това е за сега ще се включа и по-късно да следя за новини

# 125
  • София
Добро утро!
На моята обменна карта пише,че раждането ще протече "per vias naturalis" ,демек по естествен начин.
На мен миналиа петък ми взеха влагалищен секрет,понеже много настоях,обаче резултатите ще излязат чак четвъртък.Гинеколкожката каза,че най-вероятно е посто обилно течение,характерно за бременността.Можело да буде толкова сино,все едно си се напишкал,ама аз викам давай да взимаме секрет,че се притеснявам да не е нещо,дето ще зарази бебата...
Моят корем май е паднал...гледам,че като се стяга вече не е до ребрата,а 3 пръста надолу....като сметнем,че зачестих нощните похождения в тоалетната...явно в близките 2 седмици ще се раждаме!

# 126
Цитат на: bubata
Добро утро!
На моята обменна карта пише,че раждането ще протече "per vias naturalis" ,демек по естествен начин.

А къде точно го пише - от коя страна на картата и срещу коя графа?

# 127
  • София
Ами те всички обменни карти са различни....аз имам две-от ЖК и от частната лекарка и двете са различни,като сам говорила с други мамчета-техните пък съвсем....значи на тази,на която го пише е на обратната граф на иста и е в графа-прогноза за раждането....

# 128
Здравейте, да се включа и аз Simple Smile.
Вече сме на прага на 9ия месец с моя бебок.  В четвъртък за пръв път усетих болки в костите, докато ходя, и оттогава  единия яйчник нещо ме наболява, та си спомних моментите, в които ми идваше  ooooh! Отгоре на всичкото направих опит за шпагат в кухнята вечерта (с мокри джапанки) и бях изнедана от това колко се разтегнах - никога не съм била от гъвкавите.  Добре че повечко се стреснах отколкото друго, но през нощта костите отдолу все едно още повече ме боляха.
На моята обменна карта не пише нищо в това поле, явно не са сметнали за нужно.  
Благодаря на Годзила, че ме сложи в списъка  Heart Eyes , въпреки, че съм от най-късните по термин, но то не се знае ...
Хубав ден на всички!!!

# 129
Здравейте  и от мен майчета,

Честиото бебече на мама Миа, да и е живо и здраво и да ги радва хиляди години.

Ако трябва да споделя за мен уикенда също беше свързан с болки ниско долу и с тотално неразположение. Вчера кумовете ни бяха на гости та трябваше да се стегна и да се приготвя за тях и след това да изчистя (добре че мъжа ми ми помогна доста).
Иначе багажа ми е стегнат за родилното и като го поглеждам от време на време, лошо ми става. И аз имам болки и течения и си викам, аиде да се ражда бебка, че не се издържа вече, но пък от друга страна, искам още да си постой в коремчето (термина ми е на 18.02). Освен това ще се видя с доктоира началото на февруари, там ми се иска да задържа до тогава, дано.

целувки на всички и лек ден.

# 130
Здравейте,
Как сте днес? Часовника цъка и времето наближава, май ще почнем с обратното броене Grinning
Годзила и на мен в обменната карта не ми пише как ще раждам, ако изобщо това картонче със разни залепени листчета може да се нарече обменна карта. Ама ние сме се разбрали с доктора за нормално раждане пък и той ми водеше консултациите, затова не ме тревожи това, че не е написано, незнам обаче как е при вас сигурно е задължително да се пише. То ние тук имаме една болница с 3-ма доктора всички се знаем, така че сигурно за тях това са формалности Grinning
Аз сега чак се излюпвам ама като само се въртя нощем, особено като отида до тоалетна после няма заспиване. А само как ме боли срамната кост, направо се побърквам, добре че малко остана.
Откога се каня да си стягам багажа за болницата, ама вече отивам да я свърша тази работа и да съм спокойна, макар че само като се сетя за къде го стягам и ме побиват тръпки Shocked
Хайде от мен това, като стегна багажа пак се връщам.

# 131
Здравейте и от майчета!  Stuck Out Tongue
Аз нещо се разтревожих тези дни, та да ви попитам дали може някоя от вас да ми даде съвет. Откриха ми във влагалищен секрет бактерия E-coli. Докторът каза, че не е нещо страшно и нищо не ми предписа за лечение, но аз се чудя дали не е по-добре да я махна. Знаете ли нещо за нея? Thinking

# 132
Здравейте и от мен.
Днес съм решила да не излизам никъде и нищо да не правя. Само ще се въргалям от креват на креват Laughing В събота изчистихме с мъжа ми основно стаята, където ще сме с бебче, ама като си помисля, че докато дойде време да родя и да ни изпишат, пак ще се изцапа Sad , та ще трябва татенцето пак да чисти самичък този път Wink
Годзила, сега като си разгледах по-подробно моята обменна карта, установих че в нея не пише нищо съществено. Да не говорим, че половината ми графи си седят непопълнени, вкл. и това "прогноза на раждането", където трябва да се отбележи как ще раждам. То май само аз и доктора, с който съм се уговорила, знаем, че ще раждам секцио Laughing Той пък изобщо не я погледна тази обменна карта Shocked и аз се чудя защо ли я издават, щом не я гледат после. А, имам и едно направление от очен лекар, че се препоръчва да раждам секцио и толкоз. Не ми се мисли какъв купон ще настане, ако бебето тръгне по-рано и не успея да накарам моя доктор да дойде. Как ще ги убеждавам ония от Св. София, че трябва да раждам секцио, не знам и не ми се мисли.
Да ви кажа, вече ме е обзело едно такова спокойствие, че от нищо не ми пука. Спя си като заклана нощем, та чак похърквам Laughing А пък нощните посещения в тоалетната при мен нещо секнаха. Ква ли е тая работа, не знам.
Айде, след малко пак ще пиша Wink

# 133
Цитат на: Svetl@na
Здравейте и от майчета!  Stuck Out Tongue
Аз нещо се разтревожих тези дни, та да ви попитам дали може някоя от вас да ми даде съвет. Откриха ми във влагалищен секрет бактерия E-coli. Докторът каза, че не е нещо страшно и нищо не ми предписа за лечение, но аз се чудя дали не е по-добре да я махна. Знаете ли нещо за нея? Thinking

Не се притеснявай. Тази бактерия нормално се среща в червата на човека и при жените поради анатомични особености, много често се появява във влагалищния секрет. Обаче там я "изтрепват" Дьодерлайновите бацили и всичко си е ок. Опасно е ако е в по-големи количества, но при теб явно не е така и затова не са ти изписали нищо Wink

# 134
Не се притеснявай. Тази бактерия нормално се среща в червата на човека и при жените поради анатомични особености, много често се появява във влагалищния секрет. Обаче там я "изтрепват" Дьодерлайновите бацили и всичко си е ок. Опасно е ако е в по-големи количества, но при теб явно не е така и затова не са ти изписали нищо Wink[/quote]

Marry_72, значи ли това, че ще си изчезне сама тази бактерия? Тези дьодерлайнови бацили като нормална среда на влагалището ли са?

Общи условия

Активация на акаунт