Време за раздяла?

• 10 376
  • 207
  •   2
Отговори
# 90
Ами ако всичкото й бельо е бабешко, може да купи някои по-така гащи, що пък не.

# 91
Абе работите щом опират до гащите, не е добре Joy

# 92
Ъъъ, дефинирайте бабешко бельо, моля?

# 93
Тука се вижда само гледната точка на жената. Следователно мъжът е " лошият", а тя добрата. Ми не смятате ли, че е нормално на човек да не му се прави секс постоянно, или на повикване, или и когато на партньора му се прави, че не особено качествения секс може да се дължи, както на здравословен проблем, така и на някакви емоционални проблеми. Стрес в работа, напрежение покрай някакъв друг проблем, които биха могли да отслабят желанието не само на мъжа, но и на жената в една връзка. Това, че авторката не отказва секс с него, не я прави непременно перфектен сексуален партньор. Да искаш секс с даден човек и да ти е яко, трябва доста повече от това да не му отказват никога. Не мога да обвиня гаджето й на 100 %, че едва ли не той е импотентен, "локум" или не знам си кво. За дадения проблем са виновни и двамата. Толкова. Ако нейния подход е дървен, ако ще й сто пози да му изрежда, ще си остане дървена, пък нека той е мекия..

# 94
  • Далечният изток
И така да е. Все стигаме до там, че не си пасват сексуално. Щом я има тази неудовлетвореност, тя в определен момент преминава и в цялостното отношение между двамата.

# 95
То затова се изговарят тези неща. Не след 3 години да се сети да уведоми, че невинаги успява да го вдигне.
Но пък нещо друго ме замисли. За да забележи авторката проблем, значи трудностите с вдигането са забележимо често, а не един път в месеца. Ми проблем си е.

# 96
А попита ли го дали на него му харесва секса?

# 97
Да, питала съм го няколко пъти. Казва, че му харесва.

Mountain_crystal - отчитам и факторите умора, напрежение и т.н. А и не твърдя, че съм топ тигрица с подготвен репертоар и гардероб пълен с мръснишки дрехи.

# 98
Всички, което не вдигат самолета пробутват едни изтъркани обяснения колко са изморени, колко работа имат, проблеми и т.н. И винаги партньорът им е виновен. Затова си мисля, че разговорите нищо няма да променят.

# 99
  • Столичанин ама не в повече :D
Напротив може и да промени, всеки е чувал израза, че мъжете обичат с очите, а жените със сърцето, е в случая би трябвало да се приема буквално Simple Smile като в случая обичане се замени с възбуждане , то иначе нямаше да съществува бизнес с такива дрешки и аксесоари.

# 100
Такива неща се ползват за разнообразие, а не когато изначално не можеш да го вдигнеш.

# 101
  • Столичанин ама не в повече :D
Да но аз четейки не е като изобщо да не се вдига (което вече би било здравословен проблем), а по-скоро със задържането, не знам защо жените си мислите, че мъжете трябва винаги да са готови, ти винаги ли си готова, винаги ли си достатъчно възбудена, подмокрена и т.н. Не нали? Еми както го има при мъжете така го има и при жените всички все пак сме хора. Hug

# 102
Да но аз четейки не е като изобщо да не се вдига (което вече би било здравословен проблем), а по-скоро със задържането, не знам защо жените си мислите, че мъжете трябва винаги да са готови, ти винаги ли си готова, винаги ли си достатъчно възбудена, подмокрена и т.н. Не нали? Еми както го има при мъжете така го има и при жените всички все пак сме хора. Hug

Да, да - вдига го. Но често му омеква по време на секс или пък свръшва прекалено рано.
И не, разбира се, че и аз не винаги съм напълно възбудена, мокра и така нататък.

# 103
Постоянно омекващ е също такъв проблем, какъвто е и изначално мекият. Какво е толкова сложно за разбиране?

# 104
  • Тра-ла-ла
Понякога се притеснявал, дали ще се справи достатъчно добре.
Това е проблем вътре в него. В самочувствието му. От едни секси прашки няма да се отприщи полов атлет. Мъжете имат склонността да си измислят десетки причини защо не им става, само и само да не си признаят истинските. Разбира се, че като питаш мъж "Аз харесвам ли ти" - няма да ти отговори "Не", защото ще отвори кутията на Пандора Joy

3 годишна връзка....учи-еВи, учи-еВи. Ако на 35г мъжът не знае как да не свършва бързо и ако трябва все да го навигираш по-наляво, по-надолу, по-навътре, по-бързо...чудя се как на теб не ти е минал мерака за секс.

Общи условия

Активация на акаунт