Пациенти на др Емре Тургут - тема 2

• 53 077
  • 795
  •   1
Отговори
# 750
Привет, дами.
Моля за информация относно актуални цени към момента. Ще съм много благодарна ако някоя се отзове.

# 751
Привет, дами.
Моля за информация относно актуални цени към момента. Ще съм много благодарна ако някоя се отзове.

Здравейте, актуални цени на какво ви интересува?

# 752
Привет, дами.

До колкото изчетох назад в темите има нещо като пакетна цена, която включва прегледи, пункция, трансфер. Основно това ме интересува на този етап. За лекарствата е ясно, че при всеки е индивидуално.

# 753
Привет, дами.

До колкото изчетох назад в темите има нещо като пакетна цена, която включва прегледи, пункция, трансфер. Основно това ме интересува на този етап. За лекарствата е ясно, че при всеки е индивидуално.

Пакетната цена е 2500 евро, като се приспадат 150 евро от първичния преглед. Ако се прави замразен трансфер се доплаща 250 евро, лекарствата са извън тази цена

# 754
Привет, дами.

Пакетната цена е 2500 евро, като се приспадат 150 евро от първичния преглед. Ако се прави замразен трансфер се доплаща 250 евро, лекарствата са извън тази цена
Явно на всеки казват различно... Цените, които ни дадоха м. 05 на прегледите: ин витро 2650е замразяване ембриони 600е прегледите бяха по 150е, цветна снимка 150е спермограма 100е

# 755
Привет, дами.

Явно на всеки казват различно... Цените, които ни дадоха м. 05 на прегледите: ин витро 2650е замразяване ембриони 600е прегледите бяха по 150е, цветна снимка 150е спермограма 100е

Да, аз също забелязах, че дават различни цени, дори бях питала дали има официален ценоразпис. Ние също бяхме миналия месец на първичен преглед, тези цени ми написа Хафизе тогава, а сега ми дадоха цена 1650 за микро тесе,което също се различава като цена, когато питах тук…

# 756
Предвид инфлацията и всичко, което се случва в Турция, не ме учудва, че цените се променят

# 757
Привет, дами.

Това ми беше написала Хафизе, като започнахме на 19ти април. Цената на прегледа се приспада от цената.

# 758
  • София
Моля пуснете нова тема.

# 759
Здравейте,

Д-р Емре Тургут ми е назначил Пролутекс 25мг, но как разбирате,че тази доза ви е достатъчна?

Пускате ли след трансфер прогестерон в България? На кого пишете ,за да разчете стойността и към кого се обръщате дали трябва да добавите и вагинални глобули или още 1 инжекция Пролутекс?

Успех ви желая🙏🏻

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 14:43 от krasi_8989

# 760
Когато бях на Пролутекс 2х1
В деня когато трябваше да пусна чхг пуснах и прогестерон за да проверя сама дали е добро нивото му. Пратих резултатите на Хафизе и тя ми каза, че прогестерон не следят, а моя си беше доста висок, отговарящ на стойност в трети четвърти месец. Даже ме притесни прекалено високите стойности, но тя ми каза да не гледам прогестерона и че съм на максимална доза. Но всичко това е строго индивидуално!

# 761
Когато бях на Пролутекс 2х1
В деня когато трябваше да пусна чхг пуснах и прогестерон за да проверя сама дали е добро нивото му. Пратих резултатите на Хафизе и тя ми каза, че прогестерон не следят, а моя си беше доста висок, отговарящ на стойност в трети четвърти месец. Даже ме притесни прекалено високите стойности, но тя ми каза да не гледам прогестерона и че съм на максимална доза. Но всичко това е строго индивидуално!

Zuchero, а пускат ли прогестерон преди трансфера? Как ще зная каква му е стойността преди трансфер ако не пуснат кръвни? Правят ли трансфер без да го изследват прогестерона?

Аз няма как да знам каква му е стойността в деня на трансфера освен ако не ми пуснат кръвни изследвания. Четох,че трябва да е над 30 ng,за да има трансфер.

Също така вие сте била на 2 инжекции Пролутекс, а други дами на по 1. Как разбират кой на каква доза трябва да е ако не се тества прогестерона?

# 762
Всичко, което назначават като терапия е на база изследвания разбира се.
Аз лично, не съм се интересувала какви са ми били стойностите преди трансфер и по време на цялата стимулация. Като цяло аз не изисквам да знам резултатите, след като ми вземат кръв в Турция, дори и в България да пусна изследвания, пращам резултат и не разнищвам нищо повече. Изцяло се доверявам на д-р Тургут. Щом ми е изписан Пролутекс в тази доза , значи има причина.
Успех! 🍀

# 763
Има ли някоя от вас, която ще започва стимулация през м. Август при др Тургут питам, защото ние ще сме там от средата на месеца и може да се засечем.

# 764
Аз знам, че докторът ще е в отпуска към края на август.

Общи условия

Активация на акаунт