Пациенти на др Емре Тургут - тема 2

• 53 097
  • 795
  •   1
Отговори
# 735
Честито и една прекрасна бременностт пожелавам! ❤️❤️❤️

# 736
Здравейте, вчера писах на Хафизе на вайбър тъй като чакаме резултати от генетични изследвания- виждам, че е доставено съобщението ми, но все още не е получено- някой има ли информация дали Хафизе отсъства или може да е проблем с вайбър нещо. Благодаря
PGT ли чакате? Колко време ви казаха, че ще отнеме?

Не, не сме стигнали още до там. Бяхме на първичен преглед в началото на май и пуснаха генетични изследвания на мъжа ми
Здравейте,
Може ли да споделите какво генетични изследвания пуснаха на мъжа ви?

# 737
Здравейте, вчера писах на Хафизе на вайбър тъй като чакаме резултати от генетични изследвания- виждам, че е доставено съобщението ми, но все още не е получено- някой има ли информация дали Хафизе отсъства или може да е проблем с вайбър нещо. Благодаря

Не, не сме стигнали още до там. Бяхме на първичен преглед в началото на май и пуснаха генетични изследвания на мъжа ми
Здравейте,

Здравейте, мисля че са кариотип и У- микроделеции

# 738

Здравейте,

Здравейте, мисля че са кариотип и У- микроделеции

Благодаря 💐

# 739
Моля ако на някоя от вас на мъжът й са му правили микро тесе при др Башар , да ми пише на лично как е протекла самата операция, тъй като на нас ни предстои, а мъжът ми се интересува, колко време се възстановява, има ли болки, може ли да се спортува след това или...

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 13:38 от Анонимен

# 740
Моля ако на някоя от вас на мъжът й са му правили микро тесе при др Башар , да ми пише на лично как е протекла самата операция, тъй като на нас ни предстои, а мъжът ми се интересува, колко време се възстановява, има ли болки, може ли да се спортува след това или...
Вашите мъже са случили на жени…👀
тъкмо мъжът ми да ме беше питал това, докато си биех хормони. 🤣🤣🤣

# 741
Вашите мъже са случили на жени…👀
тъкмо мъжът ми да ме беше питал това, докато си биех хормони. 🤣🤣🤣
Зададох въпроса, тъй като макар и силен пол и те си имат своите притеснения, както и с оглед обстоятелството, че аз лично не мога да дам адекватен отговор след като имаме непълни разяснения за последиците от една такава интервенция /към последиците по-скоро се отнасяше въпроса ми,но явно го зададох на грешното място или не бях ясна/ да, със сигурност жената търпи доста повече болка в пряк и преносен смисъл, считам, че в крайна сметка не трябва да омаловажаме чувствата и емоциите на мъжете ни, които са винаги до нас, за да ни подкрепят, в край а сметка затова са двама.. Двама са нужни, за да се създаде нещо толкова хубаво - детенце, както и двама са нужни, за да се отгледа... Нека, ако може някой да ми даде отговор на лично съобщение, за да не "разводняваме" темата.

# 742
Аз също бих се притеснила за мъжа ми(за щастие не му се налага тази интервенция). Какво от това, че си слагам инжекции, това не ми е проблем 😅 Много по-тежка е емоционалната част, която се преживява и от двамата партньора. ❤️ Сигурна съм, че всичко ще бъде наред, все пак сме в ръцете на екипа на доктор Тургут. 😊

# 743
  • София
В деня на процедурата го оставят да лежи няколко часа в болницата. Няколко дена имаше леки болки и поне седмица беше доста чувствително на допир. Не е лошо да се въздържи от спорт 1 седмица.
Иначе в самата болница много се забавлявах как него го гледаха като писано яйце - самостоятелна стая, компресивни чорапи, идват през 10 минути да го питат как е, лежа си няколко часа, докато мен ме сложиха в едно голямо помещение с разделени с перденца легла и след около час след процедурата айде кой от къде е Grinning

# 744
Момичета,дойде и моят ред да споделя хубавата новина - нашето златно яйце вече расте в корема Ще ви споделя малко повече за нашия случай-на 34години преминах през диагнозата рак на гърдата,начален стадий,но преминах през всичко(химио,лъче и хормонотерапия).Замразихме яйцеклетки преди всичко(4броя).След две години ни дадоха зелена светлина за бебе…но вече с намален резерв(0,2) нямахме шанс за нормално забременяване.Загубихме година в България при др Стаменов,който ни заблуди да направим 3инсеминации,уж с леки стимулации,накрая вече се чудеше какво друго да измисли и реши че трябва да събираме яйцеклетки заради ниския резерв…когато го попитах колко още,той каза -Най-добре на естествен цикъл да правим пункции и да опитаме да имаме освен 4те замразени още 9-10…което аз сметнах че ще ни отнеме повече от година-даже две…и не се знае дали ще има резултат изобщо.Приключихме в България и се насочихме директно към др Тургут.Страхотен,Човечен,Внимателен,Вярващ в успеха,той се зае с нашия случай.Оказа се,че изобщо не е трябвало да правим инсеминации(нисък резерв,не добра спермограма и обърната матка).Декември 2021г първа стимулация при Доктора(само 2Яйцеклетки) и двете стигнаха до 5ти ден.Решихме да ги трансферираме и двете,но изобщо нямаше имплантация,резултат ЧХГ 0,2…доктора беше по-разочарован и от мен,затова решихме при следващ път задължително ПИД,явно не бяха годни ембриончетата.Юни следваща стимулация(след почивка малко и прием само на Омепа витамини и режим на хранене)-4 яйцеклетки,от тях 2 успяха да стигнат 5ден и едното се оказа нашето Златно Яйчице,преминало успешно ПИД ❤ Имайте вяра в нашия доктор, целия екип са чудесни и всеотдайни,дори за миг не се съмнявахме в успеха.
Честито ! Може ли да споделите за режима хранене и витамините Simple Smile

# 745
Относно микро тесето, имаше болка 1,2 дни след операцията, лек дискомфорт може би седмица след това. След около 10тина дни си спомням, че бяхме на море и вече нищо му нямаше.

# 746
Здравейте, предстои ми да правя ЦС в Истанбул. Може ли да се плати с карта или трябва да нося турски лири? Не знам каква е актуалната цена и предпочитам да платя с карта на място.

# 747
Здравейте, предстои ми да правя ЦС в Истанбул. Може ли да се плати с карта или трябва да нося турски лири? Не знам каква е актуалната цена и предпочитам да платя с карта на място.

Здравейте, аз правих миналия месец и платих с карта- нямаше проблем

# 748
Здравейте,
Планирам първоначален преглед и консултация при др. Тургут началото на м.юли.
Колко време трае прегледа и консултацията?
Докторът признава ли ЦС, направени в България?
По време на стимулацията налага ли се да се стои в Истанбул, или се ходи през определени дни?

# 749
Всичко това е отговорено по-назад в темата, прегледайте

Общи условия

Активация на акаунт