Термин Юни 2023 💙❤

• 48 734
  • 706
  •   1
Отговори
# 540
Котка в кашон, щом се притесняваш, добре че си си пуснала тест. Така ще си спокойна. Аз говоря за обикновения случай, не за изключенията Simple Smile

Чакам пред кабинета на доктора, часа ми беше за 14:30. Докторът го извикаха по спешност в зала. Не казаха по какъв въпрос. Дано някоя жена да не е тръгнала да ражда Grinning И без това ми е притеснено, а така като се бави прегледа съвсем Grinning

# 541
Здравейте,време е да се включа и аз Simple Smile Терминът  ми е на 23.06.2023,втора бременност,имам момченце на 7 години. Тази бременност съм с контракции от самото начало,на утрогестан и но шпа . Живеем в Англия,но смятам да се прибера в Бг за раждането, не съм решила на 100% още. Има ли друга мама изкарала Ковид в самото начало,аз го изкарах в 6 г.с. и ми е напрегнато дали всичко ще е наред. Тук казват , че няма притеснения ако общото състояние на майката е добро ,но съм си хипохондричка Simple Smile
Радвам се,че съм част от тази група и пожелавам на всички ни прекрасна бременност:)

# 542

Момичета щях да ви качвам резултата от БХС ама сега се сетих 🤣😘

# 543
Тези от вас ,които са минали вече БХС да споделят-колко време протича самият преглед,всичко ли се вижда добре за да се измери точно ? На мен ми предстои идната седмица и затова се интересувам ☺

# 544
Тези от вас ,които са минали вече БХС да споделят-колко време протича самият преглед,всичко ли се вижда добре за да се измери точно ? На мен ми предстои идната седмица и затова се интересувам ☺

Да, вижда се идеално, малко е трудно на доктора ако много мърда бебето, но те са опитни и го хващат. половин час беше на мен, бях 11 и 5 г.с. бях в Надежда- др Михова

# 545
И на мен също ми предстои. Да попитам каква е цената на това изследване и доктора иска ли кръвните резултати?

# 546
Добро утро, момичета!

Nataliq777, да е живо и здраво бебенцето Heart

PL.Ivanova, вижда се повече от добре. Разбира се, всичко зависи и от уменията на специалиста, който да знае какво да "гледа".

rEvfti, цената зависи от болницата, лекаря, лабораторията...може би за конкретен лекар/болница да попитате, ако вече сте се насочили? Кръвните резултати, ако са в същата болница, пристигат директно при специалиста по фетална морфология.

Да споделя и аз, че бях на БХС и преглед. Според докторката не се налага пренатален тест на този етап. Бебо е добре, вървим с около седмица по-големи. В началото на прегледа спинкаше блажено и се наложи да го събудят, след което като се разсърди малкото човече започна да рита с крачета и да маха с ръчички усилено, разплака ме от радост.

# 547
Да предполагам, просто исках да сверя цените как вървят. Аз съм се записала за д-р Троянчев в Бургас, знам че преглежда и в Пловдив.

# 548
Добро утро момичета, имам въпрос- какво мислите за спа уикенд и редно ли е да се ползват сауна , минерален басейн и т.н. или другите да си ги ползват аз само да им завиждам 😂 На мен ми предстоих БХС, но за феталната докторката каза чак в 5 месец 🤔

# 549
Добро утро момичета, имам въпрос- какво мислите за спа уикенд и редно ли е да се ползват сауна , минерален басейн и т.н. или другите да си ги ползват аз само да им завиждам 😂 На мен ми предстоих БХС, но за феталната докторката каза чак в 5 месец 🤔

НЕ! Категорично забранено!
Масажите също. Само, ако изрично е упоменато, че са подходящи за бременни.

# 550
jezebell, + 1 отговор за категорично НЕ. Питала съм изрично специалист по ФМ и АГ по време на първата ми бременност и категорично забраниха. Моренце може, но то по това време освен на Малдивите....Joy

# 551
jezebell, + 1 отговор за категорично НЕ. Питала съм изрично специалист по ФМ и АГ по време на първата ми бременност и категорично забраниха. Моренце може, но то по това време освен на Малдивите....Joy

Mumbear хахахаха разбирам , значи се ориентираме към Малдиви вместо Банско 😂😂

# 552
  • София
Здравейте, предстои ми следващата седмица скринг в Надежда при д-р Михова. Прочетох, че вече една мама е била при нея  може ли да споделите дали сте доволна.

# 553
Аз дадох 195 лв. 150 прегледа и 45 за кръвта. Не е позволено да се къпем даже с гореща, а леко топличка вода,камо ли да ходим на сауни и процедури. Лично аз гледам да се пазя де.Имам някакво пречувствие, че и този малчо ще избърза като братята си. 😂😂 В 36 седмица

# 554
Nataliq777 , добре че поне е позволено да се къпем, иначе не знам Joy

jezebell, стягайте куфарите Grinning Ние от лятото имахме планове за януари, но бременна и с бебе, което тогава ще е на годинка...няма да я бъде.

Общи условия

Активация на акаунт