Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? - 15

• 44 997
  • 736
  •   2
Отговори
# 105
Абе, сега като се замисля... бидейки добро момиче през пубертета, майка ми все пак така и не разбра за сума ти мои експерименти. Просто пазех страхотно тайна. На всички казваше,че по-добро дете от мен няма...
Наскоро ѝ споделих за някои екшъни и тя за малко не припадна,каза,че е много добре,че съм ѝ ги спестила. Пробвала съм някои наркотици по веднъж, имали сме откровено опасни ситуации с разни хора,наранявала съм се и прочие... Та, когато някой ден тръгна уверено да твърдя,че моето "такива неща не прави", I'll think twice. Разбира се, почти всичко ѝ споделях,но и доста пропусках...

# 106
О, съвсем съм наясно, че и моето дете ще вземе своето в младостта си. Дето се казва, Господ да ги пази!

# 107
Изпуснала съм ви, но с последната страница искам да споделя, че се надявам моите да бъдат като мен - и глупости съм правела, но по-скоро обмислени такива. Пушила съм цигари, пиела съм кафе и бира, но дотам. Никога не съм опитвала трева, за наркотици да не говорим, никога не съм пила енергийна напитка, въобще бях една по-скоро съвестна тийнка. Да, закъснявала съм доста, а тогава имаше само домашни телефони и в последствие мобифони Joy, не като сега мобилни. Не, че съм била супер примерна, но ако моите дъщери са като мен, бих била доста щастлива Simple Smile
А и с дълги връзки все се подвизавах, не съм бройкала момчета никога. Е, флиртове, свалки имаше, но нищо повече Wink. От 9 клас като завъртях един батко, та 3 години ходихме и после пак така. Въобще нашите бяха спокойни, че почти винаги знаят с кого и къде съм. Похвал, похвал Joy Малко да внеса настроение и се връщам да ви чета.

# 108
... майка ми все пак така и не разбра за сума ти мои експерименти. Просто пазех страхотно тайна.

То така и трябва!
Аз съм им казала на моите, че съм наясно, че ще правят простотии. Просто да ги правят умно. Grinning

# 109
Включвам се да ви кажа, че купих нощтни еднократни менструални гащи от Always. Ами не струват. Не съм ги пробвала все още, дъщеря ми категорично отказа да обуе такъв памперс и добре, че взех само 1 кутия. Приличат на пелените за 2+, тези дето са с ластика за да се свалят бързо когато малчовците се учат на гърне. И са също толкова плътни. Картинката на кутията е пълна заблуда.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 110
Днес й биха ваксината,която трябваше да е на 12 години,но заради ковид не ставаше.
Взеха кръв+урина за изследвания.
Стегнахме скобите,изкараха й зъб,та отиде на училище преди малко с извинителна бележка.
Най-лошото е,че има изкривяване на стойката и ще трябва да търся рехабилитатор.

# 111
На 12 г се слагаха 2 ваксини.
Потърси упражнения в нета за стойката. С ластици също имаше някакви серии, който подобряваха гърба

# 112
Другата е сложена,не разбрах обаче днес коя беше,но я заболя от лекарството.
Благодаря ще потърся.

# 113
Какви са тези ваксини?

# 114
Какви са тези ваксини?
Задължителните имунизации по Имунизационния календар, от бебе до...На 12 са реимунизации - и нашата щерка тази година мина през тях, но без оплаквания.

# 115
Счупила си дисплея на телефона днес,бил без протектора,че пречел на камерата ...
Бихте ли купили нов ?

# 116
  • София
Бих я оставила да си събере пари за нов. Simple Smile
Много ме дразни мен лично такава немарливост към вещи купени с чужди пари.

# 117
  • Пловдив
Не бих.
Моят син втора година си ходи със спукан дисплей.
Като разбра колко струва един нов и се отказа и от неговите си пари да харчи за това.
Казах му, че той си решава. Да не е бил немарлив!
Така си го ползва.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 15:23 от JiD

# 118
  • София
Чак пък толкова Rolling Eyes
За първото изречение съм съгласна иначе, ама "немарливост" и "вещи, купени с чужди пари"...

# 119
  • София
Счупила си дисплея на телефона днес,бил без протектора,че пречел на камерата ...
Бихте ли купили нов ?
Бих я измъчила първо. Но ми стана интересно как така протекторът пречи на камерата? Аз и дъщеря ми винаги сме с протектори и гръбчета, ми не пречат изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт