Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? - 15

• 44 685
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Преди две (или три) години я изненадах наШта с адвент календара на Дъглас. Доста неща й харесаха и й влезнаха в употреба, но и доста бяха пренасочени към мен, а реално нямах нужда от тях, не ги ползвах и заминаха в кофата.
Като цяло, от тогава подобни "изненади" без нейно одобрение не правя. Grinning 
Тази година май иска на Сефора да си вземе календар, като от нас ще получи такъв с чайове- там няма как да стане грешка, голям любител е.

# 571
Така и не намерих желаният календар на Есенс, само глосовете Джуси бобм накупихме.
Сега кака и иска някакъв все пак да и вземе за изненада. Идеи? До 50-60 лв, да няма мн лакове, не ползват.

# 572
  • София
Втора година използвам продуктите от календарите на Balea, Nivea, Alverde...Купих само календара на DM с разни био десертчета, ядки и т.н., поне ще си ги изям с удовоствие, ако не се одобрят.

# 573
Бъни, аз съм сигурна че ще се подмятат и няма кой да ползва 2/3 ама мерак…
Кой е този с десертчета? Онлайн или в магазина?
Приемам аз идеи:) нещо което да мога да сложа тайно в куфара и да дам на Коледа:)

# 574
  • София
жаки, аз го купих от магазин в София:
 https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dmbio-koleden-kalendar-2022-p4066447124385.html
Имаше и хубав с различни чайове, ама се стиснАх с възпитателна цел Joy

# 575
  • Mars Hotel
Ние също сме любители на календарите. Тази година за мен има на Дъглас, а за девойката взех на Body Shop. Само ги гледаме тъжно и броим дните засега.
За Коледа отиваме на екскурзия в Италия, така че ще сме по-скромни с подаръците - тениска на любима група, 2 колекционерски фигурки от YouTooz серията, които тя си избра, и книга.

# 576
Аз незнам как издържате да отваряте календарите ден по ден. Ние с дъщеря ми максимум до 5тия ден сме го отворили целия от пусто любопитство. Тази година вече пробвахме календар с ядки на местна фирма, един с био продукти на Д&М (не горния, ами по-малък с ядки и сушени плодове)  и един за кучето, пак от Д&М.
Този на Ив Роше е много хубав, но всяка година повтарят продуктите и омръзва.
На дъщеря ми от сега са и напълнили главата в училище колко сложна е икономическата обстановка и как за Коледа всички трябва да си подаряваме скромни неща, без техника и маркови дрехи...С баща и сме в пълна чуденка какво да й купим тази година.
Може би ще заложим на сигурното - дрешка, грамофонна плоча и билети за концерт или театър.
Още ми е рано да купувам коледни подаръци защото едва издържам до Коледа. Обикновено съм бърза в избирането и началото на Декември започвам.

# 577
Така и не намерих желаният календар на Есенс, само глосовете Джуси бобм накупихме.
Сега кака и иска някакъв все пак да и вземе за изненада. Идеи? До 50-60 лв, да няма мн лакове, не ползват.

В Пинк панда ги имаше, ако още търсиш.

# 578

В Пинк панда ги имаше, ако още търсиш.

Търся, но ми дава изчерпан навсякъде. Моля те на ЛС ми прати линк, дано имам късмет

# 579
жаки, аз го купих от магазин в София:
 https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dmbio-koleden-kalendar-2022-p4066447124385.html
Имаше и хубав с различни чайове, ама се стиснАх с възпитателна цел Joy

С чайовете го купих преди две години, по-голямата част бяха черни чайове. Докато се усетя, две седмици пих всяка вечер и после не мога да спя. Няма да се харесат на тийнове на вкус според мен.

# 580
И аз не харесвам календара с чайове на ДМ защото са много силно ароматизирани или черен чай, който в никакъв случай не давам на детето.
Тази година взех на Ccha от нотино
https://www.notino.cz/ccha/voyage-winter-edition-zimni-kolekce-premiovych-caju/
и качеството им е много добро.

# 581
Аз не съм по чайовете, но календар с чайове си взех за работата. Там сутрин пристигам, слагам си чай и не ми пука черен, зелен или билков е. Чайове вечер пия само билкови и то, ако ми стане студено.

# 582
Мен не знам защо ми става лошо от черни и зелени чайове на гладно.
Дрес, тези от Нотино билкови ли са?

# 583
Аз мисля вече да съм скучна. 14 год.бях креативна майка.За Коледа винаги сме в България.Изключвам вече"Коледния календар"/мин.год.смятах същото,но пак правих/.

Може ли насоки, как сте правили календара и идеи, какво да се сложи вътре? Девойката е все още 10 годишна, съответно недостатъчно голяма за гримове, но и извън възрастта за играчки. Пък ако някой даде идеи и за 11 годишния ѝ "батко", ще съм много благодарна.

# 584
Практичен и лесен "Направи си сам" коледен календар е този с чорапите.

Купувате 12 чифта разноцветни чорапи по ваш вкус, дори не е нужно да са с коледни мотиви, слагате им номерца от 1 до 24 и закачате на подходящо място.
Вътре може да се сложат всякакви дреболии, които детето харесва. За момчетата идея - голям комплект Лего, тухличките разпределени равномерно и упътването сложено за последния ден.

Такъв с чорапи съм правила и аз вкъщи:

А този беше с картонени кутийки, пак ръчно правен. Вече нямам време.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 10:49 от Mößbauer-Effekt

Общи условия

Активация на акаунт